acil yardım lütfennn:((

belki biraha hiç anne olamıycaksın Allah sana korunurken nasip etmiş korunmayark anne olmak için çabalayanlara ayıp ediyorsunuz bence

ceylanım bende aynı durumdayım ya yıkıldım resmen
anladığım kadarıyla eşiyle arasında sorun yok ailesi için ne yapıcaksa hamileyken olmıyomu acaba merak ettim offf offff
KIYMETıNı BıLMıYORRR

ben inanamıyorum ya yok yorum yapıpta bu caniliğe ortak olamam. yazık küçücük kalbi canı var onun ya günahı ne.

bence o kdr yanlış yerdesin ki..
burda bebeği olsun die cırpınıp duranlar var..
sordugun soruya bak..
diyelim kki düşürdün bebeği kocana karşı nasıl raht ecek için.. bi nevi onu kandırmış olmicak msn
o yasını tutarken sen içinden nasıl sevineceksn??

arkadaşlar anladığım kadarıyla bu arkadaş aramıza yeni katılmış ve en kısa zamanda kaçıcak.ben konuyu okudum her insanın fikrine saygım var bebeğini öldürmek istiyor olabilir bu onun seçimi tabiki ama herkesin birbirinin derdini dinlediği birlikte sevinip üzüldüğü bir siteden bu konuda fikir almaya çalışmak bana açıkcası hiç hoş gelmedi.ben kendi adıma konuşayım hamile kaldığımda henüz 3 aylık evliydim ve kendimi hazır hissetmiyordum ama bebeğimle ilgili bazı sıkıntılar oldu o zaman anladımki ne kadar hazır olsamda olmasamda o da bir can ve Allahın bana verdiği en büyük lutuf en güzel hediye.korunmanın ilaçdan başka yollarıda var kesin istemiyorsanız onları deneyin siz gece zevk yapıcaksınız o zavvallıyı öldüreceksiniz yok böyle bişey ya kimse kusura bakmasın ama bu bebeği aldırmak değil bebek katillği

doğum kontrol hapını düzenli bir şekilde kullandınız da mı hamile kaldınız, merak ettim.
düzenli kullanımda çok çok küçük bir olasılık vardır hamile kalmanız için...

çocuğu düşüreceksiniz diye kendinize de birşey yapacaksınız. bence eşinizle konuşun, o da sizi ikna edemezse, ortak bir karar ile kürtaj yaptırın (hiç onaylamasam da bunu yazdığım için üzgünüm :1no2:)

eşiniz bir gün bu yaptıklarınızı duyarsa, sadece çocuğunuzu değil, eşinizi de kaybetmiş olursunuz.

biraz daha düşünün lütfen...

arkadaşım korunsaydınya 24 yaşındasın bizmi öğreticez ..ilaç kullanırken nasıl hamile kaldın düzenli içmedin demekki..olan yine bebeklere ,çocuklara oluyor..

Son düzenleme:
bebeği düşürmek için herşeyi yaptım demişsin.. neler yaptın çok merak ettim..
bebeği doğursan bile sakat bırakacak bişey yaptıysan durum çok daha vahim gibi geldi bana....
Allah yardımcın olsun.. ne diyim....

bebeği doğursan bile sakat bırakacak bişey yaptıysan durum çok daha vahim gibi geldi bana....
Allah yardımcın olsun.. ne diyim....

inş oyle bırsey yapmamıstır antibiyotık yada onun gıbı ılaclar yanlıs bı ılac bırdaha bebegı olmamasına bıle sebep olabılır allah yardımcısı olsun bebegınde tasıyanında...

önce bir doktora git bakalım
ilaç kullanırken hamile kaldım diyosun bu yüzden %80 bebekte problem olabilir
tanıdığım 2 kişi bu şekilde hamile kaldı ve doktor gebeliklerini sonlandırdı

gözlerim dolu dolu ve tüylerim diken diken..kendince haklı sebeplerin vardır mutlaka.hiç bir şey ama hiç bir şey bir cinayeti meşru gösteremez..yazık ki onu istemeyen bir annesi var ve o bunu hep hissedecek..annesi toparlanıp onu Allahın bir lutfu olarak görmeye başlamazsa..keşke böyle bir başlık açmasaydın bizi bu kadar yaralamasaydın..Allah hidayet etsin akıl fikir versin.

Amiiiin amin. :Saruboceq: :Saruboceq:

Acil yardım demişsin ya arkadaşım, Korunurken hamile kaldım demişsin. Sen korundupğunu sanıyorsun. Ama ben bebeğin için dua ediyorum ve diyorum ki bebeğine, yavrucuğum Allah esas seni annenin zulmünden korusun. Duam budur.

Senin duana da uzunca bir amiiiin demek geldi içimden canım. Allah annesinin zulmünden korusun ve sevilmediği, açıkça ya da kapalı reddedildiği bir ortamda büyümek zorunda bırakmasın.

öncelikle düşünceleri ne olursa olsun üslüplarına dikkat ederek konuşan arkadaşlara teşekkür edeiyorum ve yazacaklarımda onları tenzih ediyorum. diğerleri içinse beni tanımayan sadece kendi egolarını tatmin etmek için benim imanımı inancımı sorgulamaya hatta karar vermeye kalkanlar ne kadar inançlı bilemem kendilerini hangi mertebede görüyorlar onuda bilemem.sadece allah kimseyi benim durumuma düşürmesin diyorum ben çocuk istiyorum diye onu ilerde çok mutsuz olacağını bile bile doğuramam bunun günahı varsa ki var olduğunu biliyorum bunu çekmeye hazırım ayrıca.bu benim çocuk arzulamamdan daha önemli diye düşünüyorum artık bu mesajdan sonra bu forumdan ayrılıyorum beni yargılayan arkadaşlar birbirlerinin arasında benim idam kararımı verebilir bu onları biraz olsun rahatlatır ben okuyamayacağım çünkü.

"onun mutsuz olacağını bile bile doğuramam" hangi müneccimle akrabalığınız var? Sizde herkes çok mutlu bir çocukluk ve (mutlu bir hayat) yaşıyor sanırım. O yüzden mutsuzlara yaşama hakkı tanınmıyor. Mutsuzluk, yokluk içinde yaşamak değil, imkansızlıklarla yaşamak değil, çatışmalı bir ailede büyümek değil, asıl mutsuzluk istenmediğin yerde büyümektir. Sen evet duygularınla mutsuz olacağı bir geleceği hazırlıyorsun zaten yavruna. Sevilip sahiplenildiği bir ortamda diğer şartlar ne olursa olsun hayat o kadar da zor olmayacatı(r). Zor şartlarda büyümüş (alkolik baba, fakirlik, açlık, soğuk soba başında geçen kış günleri...) ancak şu an mutlu bir yuva kurmuş hayatından son derece tatminkar insanlar tanıyorum. Anneleri mutsuz bir çocukluk geçirecekleri hükmüne dayanarak onların yaşama hakkını elinden almalı mıydı? O yavrucağı mutsuz edecek şey senin ona olan duygularından başka birşey değil. Bu yüzden arkadaşlara katılıyorum, Allah senin zulmünden korusun o yavruyu.

bebeği doğursan bile sakat bırakacak bişey yaptıysan durum çok daha vahim gibi geldi bana....Allah yardımcın olsun.. ne diyim....

Benim de ilk aklıma gelen bu ihtimal oldu. Sakat bırakacak bir şey yaptıysa... Allah çocuğa acısın...

cocuk sahıbı olabılmek ıcn yılalrıdr ugrastım su anda tup bebk tedavısıyle hamıleyım ey rabbım sen kullarına akıl ver .............................................................yazık cok yazık bıde formda konu acmıs akıl ıstıyor

bencede yanlış yerdesin yani çünkü bu başlıklarda bizler ebebk sahibi olabilmek için yıllardır neler çekiyoruz ve sen kalkmışsın bebeği nasıl düşürsem diye bize soruyosun senin yaptığın gerçekten ayıp bence çok üzüldüm ben senin bu davranışına ve şunuda unutma bu şekilde bebe istemeyim aldıranların sonrada isteselerde allah çokkkkkkkkkkkkkkk geç ve güç veriyo bunuda unutma yani sen buraya bu mesajı yazıpta bukadar insanı üzmeye hakkın yok bence lütfen konu açtığın yerlere çok dikkat et bizler hepimiz çok duygusalız bu konuda

İnşallah öyle bir şey yapmadın Esma, inşallah...

kaç gündür aklımda bu konu... ve beni çok deridnden etkiliyor... hala ve hala.. İnşallah yavrucak yaşıyordur sağlıkla, sıhhatle ve sevgiyle de doğar inşallah.

bebek kendi bereketıyle gelır derler eger esın ıstıyorsa boyle bırsey yapma sonradan cok uzulursun zaten es kabul etmeden ve sekiz haftadan sonra kurtaj yapmıyorlar eger sorun yoksa

Hiçbirimiz hazır değildik ve hiçbirimiz bi anda pat diye öğrenemedik anneliği. annelik bir sınavdır. hala sınanmaktayız..
Kişisel gelişim kursu gibi birşey annelik.. Tek fark ömür boyu sürmesi.. kendini hazır hissetmek, hissetmemek değil mevzu.
hiç kusura bakma da saçmalıyorsun arkada§ım.
Ne o? yiyecek ekmeğin içecek suyun mu yok?
kalacak evin mi yok? var değil mi? peki nasıl böyle aptalca bahanelerle bir cana kıyarsın?
aradan kaç zaman geçmiş. sen bu kafayla çoktan yok etmişsindir o masum meleği.
elbet hesabı sorulacak allah tarafından.
neyse; yine de yazmak istiyorum.
ben kızıma hamile kaldığımda eşim daha askere gitmemişti, bir işi bile yoktu.
Evimizde bir gün bereket bir gün yokluk vardı.
Elimizde avucumuzda.birikimimiz bile yoktu. o gün araba çarpsa hastaneye gidecek durumumuz bile yoktu.
Ve daha anlatamayacağım birsürü zorluklarla uğraşmaktaydık. fakat ben tek bir an bile kızımı öldürmeyi aklımdan geçirmedim.
isteyerek veya istemeyerek; sonuçta karnına bir can tutunmuş sen gidip onu bıçaklarla kazıtamazsın ve kusura bakma seni kimse de haklı bulmaz.
bir avuç insan dışında..
eline.bir silah alıp karşındaki insanı vurman gibi bir şeydir bu.
Bir cana kıymanın kişisel ve özel özgürlükle uzaktan yakından alakası olamaz. hele ki eşin de istiyorsa.
ne denilebilir ki.. Allah geceler boyu evlat diye ağlayanlara versin..
vicdandan yoksun insanlara değil.

Back
X