Ya ben bu bebeğii çok istiyorum hayal kırıklığına uğramak istemiyorum bu haftada gecsinde birdahaki hafta gideyim diyorumcanım 28 29 gördüğün kanama muhtemelen yerleşme kanamasıydı. silik bir çizgi var testinde. Bence bir an önce kan testi yaptır.
Canım dr um un randevuları full dolu annemle konuştum bekle bu hafta dedi şimdi hiçbişey belli olmaz dedi kese bile gözükmezmişneden bekliyorsun ? ben olsam hemen şimdi giderim :)))) canım dr un keseyi görmesi çok önemli. çünkü testlerde pozitif görüyoruz ama Allah korusun kimyasal ya da dış gebelik olabiliyor.
Canım dr um un randevuları full dolu annemle konuştum bekle bu hafta dedi şimdi hiçbişey belli olmaz dedi kese bile gözükmezmiş
Tmm cnm çok fena grip oldum zaten sabah iyi hissedersem gidiyim kan testide yaptırayım :) allah kat be kat razı olsunn4. haftadan itibaren gebelik kesesi görünür canım. ama sen kan tahlili kesin yaptır
evet canım şuan gitsende keseyi bile göremeyebilirler o yüzden en güzeli haftaya git güzelce kesenide gör. gitmeden önce kan testini yaptır değerini gör 1000 olmadan kese gözükmüyor.Allah ımmmm canım çok sağol ya aptal gibiyim ! Ben bu haftada bekliyim bidahaki hafta doktora gideyim değilmi ?
Canım sen tecrübelisin anlat bana lütfen sürecin nasıl gelişti çok merak ediyorum ?evet canım şuan gitsende keseyi bile göremeyebilirler o yüzden en güzeli haftaya git güzelce kesenide gör. gitmeden önce kan testini yaptır değerini gör 1000 olmadan kese gözükmüyor.
Ayyy harikaymış yaa :) Allah analı babalı büyütsün inşallah sağlıkla kucağına alırsın :) yazdıkların bana umut oldu bende haftayı beklicem :) :*canım benim bat 17 ocaktı akşama kadar olmayınca idrar testi yaptım pozitifti. ertesi gün kanda baktırdık 145 çıktı değerim.
bi sonraki günde hem ağrılarım çok diye hemde heycan ve hevesle doktora gittim. doktor baktı keseyi göremedi tabi çok erken daha haftaya gelseydin dedi :) ama ertesi gün için benden tekrar test istedi 2günlük değeri görelim artış nasıl dedi yaptırdım ertesi gün 301 çıktı gayet güzel beklenen artış dedi ve 1 hafta sonraya randevu verdi. 1 hafta sonra gittim geçtiğimiz çarşamba yani kesem göründü. kalp atışı için 3 hafta sonraya randevu verdi çünkü semineri varmış burda olmuycak şimdi 18ini bekliyorum hem bebişi görmek hemde kalp atışını duymak için canım.
Hayirli ugurlu olsun arkssasim hamilesin bencede cok yeni kese gozukmeye bilir senin adina sevindim allh anali babali buyutsun
Siz hani böyle güzel dileklerde dualarda bulunuyorsunuz ya sanki bana değil başkasına yazmışsınız gibi geliyor :) birdaha birdaha bakıyorum banamı yazılmış diye :)amin canım teşekkür ederim inşallah sende sağlıcakla kucağına alırsın bebişini :) biraz zor oluyor beklemek günler geçmez oldu vallahi ama yapcak bişey yok :)
Aynen öyle canım :) şoklardayım :) bu sabah mide bulantılarım başladı istifra ettim. Şunuda çok iyi anladımki adet gecikmesinden önce hiçbir belirti yaşanmıyor kanama dışında onuda adet kanaması sanıyorsun zaten.sana birşey daha sormak istiyorum . Gebelik testini atmadım akşam bi baktım çok daha belirgin ikinci çizgi. İnternetten arastırdım biraz sonradan belirginleşen ikinci çizgiyi dikkate almayın diyende var fakat kimileride benimle aynı şeyi yasamış sonradan hamile olduğunu öğrenmiş. Sen ne dersin bu konuya? Hatta resim atayım bi bak:))) Alışırsın zamanla canım şahsen ben hala alışamadım sanki başkası hamile ben değilim gibi :))
Aminnnn :) öyle şeyler yazıyorlarki insanın aklı bulanıyo resmen. Bu testte çok yanlış çıkıyo , sonradan belirginleşen doğru değil, dış gebelik yada kimyasal gebeliktir falan filanBariz hamilesin canim icini ferah tut bende adetime birgun varken yaptigimda belli belirsizdi bir kac gun gecti tekrar yptim net cikti allh hayrli evlatlar etsin hepimizinkini..
Anladım cnmBen adetim 1 hafta gecti dr gittgimde sende miyom var dis gebelik ihtimali var keseyi goremedi 4_5 gun sonra tekrar gel kesene bakalm dedi cok sukur kese o zamn gorundu dis gebelikte falanda oldugunda pozitf cikiyo ama aklina kotu bise getirme iyi dusun iyi olsun
canım evet prospektüstede yazar zaten şu dakikadan sonraki çizgiyi önemsemeyin diye. senin durumun farklı ama çünkü varolan bir çizgi var ve test kurudukça çizgi dahada belirginleşiyor ben hala saklıyorum testlerimi mesela daha koyu duruyor ilk yaptığımdan kuruduğu için.Aynen öyle canım :) şoklardayım :) bu sabah mide bulantılarım başladı istifra ettim. Şunuda çok iyi anladımki adet gecikmesinden önce hiçbir belirti yaşanmıyor kanama dışında onuda adet kanaması sanıyorsun zaten.sana birşey daha sormak istiyorum . Gebelik testini atmadım akşam bi baktım çok daha belirgin ikinci çizgi. İnternetten arastırdım biraz sonradan belirginleşen ikinci çizgiyi dikkate almayın diyende var fakat kimileride benimle aynı şeyi yasamış sonradan hamile olduğunu öğrenmiş. Sen ne dersin bu konuya? Hatta resim atayım bi bak
Tşk ederim canım içime su serptin bugün dışarı çıkıcam bi test daha yapıcamcanım evet prospektüstede yazar zaten şu dakikadan sonraki çizgiyi önemsemeyin diye. senin durumun farklı ama çünkü varolan bir çizgi var ve test kurudukça çizgi dahada belirginleşiyor ben hala saklıyorum testlerimi mesela daha koyu duruyor ilk yaptığımdan kuruduğu için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?