acil yardim lütfennnnnnnnnn

cemresadem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2011
169
0
46
Almanya
merhaba benim transferim dün oldu ve olur olmaz gripim basladi hasta oldu hapsurdum ard arda kokruyorum simdi bundan dolayi düsmüs olabilirmi
böyle olupta hamile kalanlar varmi ?
sizce ne olmusdur dünden beri hic iyi degilim hep gitti diye düsünuyrum

merhaba benim transferim dün oldu ve olur olmaz gripim basladi hasta oldu hapsurdum ard arda kokruyorum simdi bundan dolayi düsmüs olabilirmi

Hapsurmadan falan bisey olmaz kOrkma
Ben transferden sonra bi dakka bipe yatirmadilar ama suanda ikizlerw hamipeyim

Biliyorum cok duygusaliz ama biraz mantikli dusunelim

cnm benm korkma zaten transfer sonrası hep yatmak ne kadar mantıklı deil ise hapşırma ile de bebişler düşmez korkma sakin ol...madem grip oldun bol bol su iç ve dinlen zaten başka da bii şey yapamazsın...korkma boşuna telaş yapıyosun...

canım öncelikle hayırlı olsun transferin inş bebişin sıkı sıkı tutunur sana.sakın korkma srtes yapma.ben hasta olmamıştım ama ben normalde çok hapşırırım.uyanır uyanmaz başlarım arka arkaya 4 kez hapşırırım sabahları.benim tutundu bebeğim çok şükür.eğer kısmetinde varsa ne olursa olsun bebeğin tutunacaktır.Allaha emanet de veren Allah zaten canım.onun için hiç üzülme stres herşeyden önemli.

allah hepinizden razi olsun icim rahatladi vallahi, cok sükür bugün iyiyim ama dün hastaydim cok sükür gecti , bu ikinci denemem, insallah bu kez yüzüm güller
iste böyle kolay olmuyor böyle isler onca emek ondan sonra birsey bebegimi alip göterecek diye cok korkuyorum , nezman baslyior agrilar bilmiyorum ben dünden beri cok iyiyim insallah benimledir bebegim , allah kimseyi evlatsiz birakmasin aminnnnnnnnnnnnnn

allah hepinizden razi olsun icim rahatladi vallahi, cok sükür bugün iyiyim ama dün hastaydim cok sükür gecti , bu ikinci denemem, insallah bu kez yüzüm güller
iste böyle kolay olmuyor böyle isler onca emek ondan sonra birsey bebegimi alip göterecek diye cok korkuyorum , nezman baslyior agrilar bilmiyorum ben dünden beri cok iyiyim insallah benimledir bebegim , allah kimseyi evlatsiz birakmasin aminnnnnnnnnnnnnn

canım inşşlh bu mübarek günde tüm dualarımız kabul olur ve inşlh bebeğinde seninledir..hiç korkma hapşurdum ıkındım falan bunlar hep fasafiso ben transfer sonrası kabız oldum mecbur tuvalette ıkındım korktum sonra dedimki zaten bundan dolayı bişey olursa zaten en ufacık bişeydede olur..yani rahat ol..

canım inşşlh bu mübarek günde tüm dualarımız kabul olur ve inşlh bebeğinde seninledir..hiç korkma hapşurdum ıkındım falan bunlar hep fasafiso ben transfer sonrası kabız oldum mecbur tuvalette ıkındım korktum sonra dedimki zaten bundan dolayı bişey olursa zaten en ufacık bişeydede olur..yani rahat ol..

amin insallah, bu mübarek günde bol bol dua edelim, agrilarim basladi bile, bel kasik agrilari falan hakimizda hayirlisi, halimize bak anne olmak icin herseyi yapiyoruz , heleki esimi görsen yine deli dolu olmus en cok o üzülür diye korkuyorum, ben inaniyorum birgün gelecek bebegim , ya insan düsünüyor nasil kiymet verir el üstünde tutar degilmmi, birde zalim anneler var bebegini istemiyen anneler var , bu dünya bir sinav ne olursa olsun sabirla bekleyecegim bebegimi , allah herkese bu yolda sabir versin , insallah hepimizin yüzü güller artik

canım hiç korkma bişeycikler olmaz bende hapşururken arabada çukura girerken hep karnımı tutardım sanki bişey olsa dışardan müdahale edebilecekmişim gibi:))
bolbol su iç ıhlamur adaçayı gibi ödem sökücü bitkisel çaylardan uzak dur

Back
X