Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
EvettMrb arkadaşlar gecikmem üstüne kan testi yaptım bugün sonuçlara Dr pazartesi bakacak Acaba bişey varmı bakarmısınız lütfen hamilemiyiöEki Görüntüle 3222990
Tşk ederim cnm sadece kafamı karıştıran refans değeri 5 ya artması gerekmiyor u?
Tebrikler hamilesiniz.Mrb arkadaşlar gecikmem üstüne kan testi yaptım bugün sonuçlara Dr pazartesi bakacak Acaba bişey varmı bakarmısınız lütfen hamilemiyiöEki Görüntüle 3222990
İyi de sonucunuz 353 cikmis sizin. Ney artacak daha?Tşk ederim cnm sadece kafamı karıştıran refans değeri 5 ya artması gerekmiyor u?
Çook tşk edeeimTebrikler hamilesiniz.![]()
Yok o anlamda sormadım zaten artmış evet refans değeri 5 gösteriyor ya cnm inten bakıyorum örneklerde 5 daha yüksek gibiydi ondanİyi de sonucunuz 353 cikmis sizin. Ney artacak daha?
Her laboratuvarin referans degeri farkli olabilir ama genelde 5’tir. Sizi niye ilgilendiriyor bu referans degeri?Yok o anlamda sormadım zaten artmış evet refans değeri 5 gösteriyor ya cnm inten bakıyorum örneklerde 5 daha yüksek gibiydi ondan
Aşılamayla mı oldu acabaMrb arkadaşlar gecikmem üstüne kan testi yaptım bugün sonuçlara Dr pazartesi bakacak Acaba bişey varmı bakarmısınız lütfen hamilemiyiöEki Görüntüle 3222990
Yok cnm normal oldu 46 gündür adet olmuyordum testler hep negatif ti birdaha deneyim dedim idrarın pozitif görmeye başladım kan verdim çıktı Dr bile gitmiştim sdet söktürücü verdi kullanmadımAşılamayla mı oldu acaba
Aslında beni pek ilgilendirmiyor netten bakınca 5 üstü diyo ya ben o zannediyordum ondan tedirgindimHer laboratuvarin referans degeri farkli olabilir ama genelde 5’tir. Sizi niye ilgilendiriyor bu referans degeri?
Ayyy ne güzel hayırlı olsun banada dua edermisin lütfen aşılama yaptırdım 4 senedir olmadı inş tutar benimde olurYok cnm normal oldu 46 gündür adet olmuyordum testler hep negatif ti birdaha deneyim dedim idrarın pozitif görmeye başladım kan verdim çıktı Dr bile gitmiştim sdet söktürücü verdi kullanmadım
İnşallah en yakın zamanda sende bu mutlu haberi alırsın dualımda olacaksın rabim isteyen hiç kimsenin kucağını boş bırakmaz inşallahAyyy ne güzel hayırlı olsun banada dua edermisin lütfen aşılama yaptırdım 4 senedir olmadı inş tutar benimde olur
Allah razı olsun çok teşekkür ederim ismim merve öyle derseniz çok sağolunİnşallah en yakın zamanda sende bu mutlu haberi alırsın dualımda olacaksın rabim isteyen hiç kimsenin kucağını boş bırakmaz inşallah![]()
E tamam 353 sonuc 5 uzeri yaAslında beni pek ilgilendirmiyor netten bakınca 5 üstü diyo ya ben o zannediyordum ondan tedirgindim
Tşk ederim ya içime resmen su serpin haklısın wallaE tamam 353 sonuc 5 uzeri ya![]()
46 gündür adet olmuyorsaniz artık ultrasonla baktirin doktora gidin. Referans olayıni da tamamen yanlış anlamissiniz onu aklınızdan çıkarınYok cnm normal oldu 46 gündür adet olmuyordum testler hep negatif ti birdaha deneyim dedim idrarın pozitif görmeye başladım kan verdim çıktı Dr bile gitmiştim sdet söktürücü verdi kullanmadım
Tam olarak sonucu yorumlayamıyor anladığım kadarıylaİyi de sonucunuz 353 cikmis sizin. Ney artacak daha?