Acil yardım lütfenn🥺

• Konu Sahibi Konu Sahibi Yara
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Yara

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2023
39
8
1
23
Mrb arkadaşlar gecikmem üstüne kan testi yaptım bugün sonuçlara Dr pazartesi bakacak Acaba bişey varmı bakarmısınız lütfen hamilemiyiö
Screenshot_20230324_181646_com.android.chrome.webp

Yok o anlamda sormadım zaten artmış evet refans değeri 5 gösteriyor ya cnm inten bakıyorum örneklerde 5 daha yüksek gibiydi ondan
Her laboratuvarin referans degeri farkli olabilir ama genelde 5’tir. Sizi niye ilgilendiriyor bu referans degeri?

Aşılamayla mı oldu acaba
Yok cnm normal oldu 46 gündür adet olmuyordum testler hep negatif ti birdaha deneyim dedim idrarın pozitif görmeye başladım kan verdim çıktı Dr bile gitmiştim sdet söktürücü verdi kullanmadım

Her laboratuvarin referans degeri farkli olabilir ama genelde 5’tir. Sizi niye ilgilendiriyor bu referans degeri?
Aslında beni pek ilgilendirmiyor netten bakınca 5 üstü diyo ya ben o zannediyordum ondan tedirgindim

Yok cnm normal oldu 46 gündür adet olmuyordum testler hep negatif ti birdaha deneyim dedim idrarın pozitif görmeye başladım kan verdim çıktı Dr bile gitmiştim sdet söktürücü verdi kullanmadım
Ayyy ne güzel hayırlı olsun banada dua edermisin lütfen aşılama yaptırdım 4 senedir olmadı inş tutar benimde olur

Ayyy ne güzel hayırlı olsun banada dua edermisin lütfen aşılama yaptırdım 4 senedir olmadı inş tutar benimde olur
İnşallah en yakın zamanda sende bu mutlu haberi alırsın dualımda olacaksın rabim isteyen hiç kimsenin kucağını boş bırakmaz inşallah🙏

İnşallah en yakın zamanda sende bu mutlu haberi alırsın dualımda olacaksın rabim isteyen hiç kimsenin kucağını boş bırakmaz inşallah🙏
Allah razı olsun çok teşekkür ederim ismim merve öyle derseniz çok sağolun

Tabi ki cnm umarım en kısa zamanda olur üzülme motovasyonun hep yüksek olsun

46 gündür adet olmuyorsaniz artık ultrasonla baktirin doktora gidin. Referans olayıni da tamamen yanlış anlamissiniz onu aklınızdan çıkarın

Bugün gittim ultrasonda gözüken bişey yok dedi doktor kan istedi daha önce negatifti pazartesi sonuca bakacak

Back
X