acil yardım. morralim bozuluyor

guzuuu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2012
79
2
26
İstanbul
bugün 11.gün bitti karatay diyeti harfi harfine yapıyorum başladığımdan beri bi lokma ekmek bi damla tatlı bile atmadım ağzıma az önce tartıldım 3 kilo vermiş görünüyor ama bende hiç bi fark yok hiç vermedim sanki yorum bekliyorum normal mi bu bu arada 1 haftadır hergün 1 saat hızlı yürüyorm boyum 169 kilo 102 ile başladımşimdi 99

karatay dıyetı hakkında pek bı bılgım yok ama 3 kılo 102 kılo olan bırı ıcın yanı fark edebılmesı ıcın az bı kılo bozma moralını sabırlı davranmaya calıs devam et ozellıkle yurumene ıstedıgın sonucları alıcagını dusunuyorum sadce sabır bence :)

sağol canım cevap için daha öncede çok pes ettim daha fazla veremeyeceğim galiba diye 6-7 kilo verip. hep duruodu sanki şimdide böyle oldu eskiye dönmek istemiyorum yok mu başka benim gibi bi durum yaşayanlar ? desteğe ihtiyacım var arkadaşlar

bende aynı problemi yaşıyorum malesef. 1.65 boyum, 1 aydır aldığım kalorileri sayarak diyet yapıyorum 68'den 63'e düştüm ama görüntümde en ufak bi değişiklik yok. moralim çok bozuk. 40 kilo olucam ama hala aynı göstericem herhalde!

:) ya insanın morali bozuluyor ama pes etmeyelim arkadaşm, hadi benim çok fazlam var ama sende fark etmesi lazımdı acaba kastan mı kaybettin dikkat et proteini bol al .. ben tartı ne kadar verdiğimi göstersede giysilerim bollaşmadan inanamam ki

aynen bende öyle. istediklerim üzerime olmadıktan sonra bana ne tartının ne dediğinden. söylediğin gibi ne kadar protein aldığıma dikkat edicem bundan sonra. İyi haberler veririz inşallah birbirimize

aynen bende öyle. istediklerim üzerime olmadıktan sonra bana ne tartının ne dediğinden. söylediğin gibi ne kadar protein aldığıma dikkat edicem bundan sonra. İyi haberler veririz inşallah birbirimize
inşallah başarırız canım,özellikle benim durum vahim yıllardır beceremedim iradesizlikten bu sefer ya olacak ya olacak yani :)

Bak canım benım arkadaşım 103 kilo ile başladı bu işe. Ama yılmadı, 3 kilo bile olsa bu çok iyi ilk zamanlar o da belli etmiyordu. Şimdi 90 ve 89 kilo ve herkes farkedıyor, bir 10 kilo vermen lazım farkedilmesi için o yuzden yılma bence. Seneye beni tanıyamayacaksınız falan diyor, azmini bende tebrik ediyorum. Sende yılma :)

çok teşekkür ederim desteğin için bende aynen devam ediyorum bırakmayacağım ideal kiloma ulaşınca bende sizinle paylaşmak istiyorum başarı hikayemi resimlerimi, hadi bakalım sabırın sonu selamettir allah hepimizin sonu hayırla bitecek bütün işlerimize yardımcı olsun inş.

hayatım öncelikle verdigin ilk kilolar yani 4-5 kilo su ve kas kaybıdır ancak ama protein agırlklı beslenmede kas kaybı daha az olur sabret hic bıkmadan pes etmeden devam et zamanla zaten sende görceksinki kilo veriyorsun bak ben 100 kıloydum ve tam 45 kg verdim uzun bir sürec yorucu ve ciddi emek ister canım basarılar

çok sağol öncelikle maşallah diyorum sana büyük başarı 45 kilo.zaten bu yaptığım diyette protein bol her sabah 2 yumurta her öğünde protein var inş bende üstesinden gelebilrim, yalnız şunu söylemek istiyorum belki diyet yapamayanlara bi fikir olur,ben ergenlikten beri hep balık etli bi yapım vardı hep fazla kilo zamanla 10 -20 oldu bide çocuk sonrası oldu 40:) yıllardır diyet yapmayı beceremiyordum bikaç gün sürüyordu enfazla. baş ağrısı açlık krizleri yaşıyordum hani günde 6 öğün yiyin diyorlar ya işte bu önerinin bana hiç uymadığını fark ettim ama karatay diyetini keşfettim çok başarılı hiç bozmadan devam ediyorm o problemlerin hiçbiri yok şimdi..

ayrıca hepinize çok teşekkür ediyorum moralim yerine geldi şimdi daha iyi hissediyorum bugün 16. günüm karnımın baya indiğini fark ettim :) demekki sabır gerekiyormuş

cok tesekkür ederim canım bende cocuklugumdan beri hep sismandım son 3 yıla kadar zayıfım:) sakın pes etme bırakma bak göbisinde inmis ne güzel bir haber bu gelismelerden haber ver lütfen:)

canım sakın moralini bozma, bir kere baş koyduysan devam et mutlaka. ama diyet yapmadan kan tahlili yaptırdın mı? kandaki insülin dengesi çok etkiliyor, eğer şekerini çok düşük tutarsan da vücut her şeyi yağa çeviriyor.

arkadaşım maalesef tahlil yaptırmadım ama kendimi çok iyi ve dinç hissediyorum canım tatlı şeyler istemiyor,bildiğim kadarıyla bütün yediklerimiz insüline dönüşüyoryani çok az yersek o seviye düşük olur ve gerekli ihtiyaçlar ve enerji alınamazsa her yediğimizi yağ olarak depolar evet bende böyle biliyorum ama günde 3 öğün gayet bol yiyorum hatta eşim diyor keşke ben diyet yapsam :) çünkü gi düşük çok çeşitli zengin öğünlerim umarım bi yanlış yapmıyorumdur bi ara tahlil yaptırmayı düşünüyorum

3 kiloyu hemen farkedemezsin 102 için biraz daha sabretmelisin...

bende diyetten ve kilo verme çabasından önce mutlaka bir doktora başvur canım. yoksa bilemiyorsun ki sen iyi hissediyorsun bir bakıyorsun aslında vücudun o yediklerine tepki veriyormuş alttan alttan.

bende diyetten ve kilo verme çabasından önce mutlaka bir doktora başvur canım. yoksa bilemiyorsun ki sen iyi hissediyorsun bir bakıyorsun aslında vücudun o yediklerine tepki veriyormuş alttan alttan.
olabilir tabii bende biraz doktor fobisi var kaç aydır adet düzensizliğim var bi türlü gidemedim, gidecem inş hem onun için hemde tahlil için,ya bu arada dün bat tarihimdi ama olmadı tam diyet moduna girmişken bide hamile olmaym:S bu ay birden spor yapmaya başladım ondan gecikme olabilir mi etkiler mi ? tecrübesi olan var mı arkadaşlar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…