Acil Yardim ne yapacağimizi bilmiyoruz :(

Hayır telefon ile konuşma yüz yüze halletmen gerekiyor.. ve konuştuğun zaman telefondan ses kayıt bölümünü açıp konuşmalarınızı kaydet ki anneniz yalanlarım der ise kanıtınız olur.

Hayır telefon ile konuşma yüz yüze halletmen gerekiyor.. ve konuştuğun zaman telefondan ses kayıt bölümünü açıp konuşmalarınızı kaydet ki anneniz yalanlarım der ise kanıtınız olur.
Kiz kardeslerim zaten konusurken kayit ediyor inkar etmesi zor ama kardeslerminde bildigini bilicek cunku ben orda deglim onlar orda mesajlarini konusmalarini hep goruyorlar.

Tek uzuldugum kisi babam!
Kendi babam diye soylemiyorum gercekten bir melek.
Suan oruclu zaten sinirli oluyor sigarasizliktan
Asla soyleyemem ona. Ama dediginiz gibi kiz kardeslerimin bildigini soylemezsem mesajlari falan gordugumude soyleyenem nerden biliyorsun iftira ediyosun diyebilir

Haklisin iftira diyebilir. Ama soylersen kardeslerine baski yapar mi? Zor durumda kalirlar mi?

Annen cok gencmis..

Sen daha iyi tanırsin aileni. Iyi dusunerek adim at.

Haklisin iftira diyebilir. Ama soylersen kardeslerine baski yapar mi? Zor durumda kalirlar mi?

Annen cok gencmis..

Sen daha iyi tanırsin aileni. Iyi dusunerek adim at.

Of okdar zor durumdayimki suan aglamaktan baska birseyi care olarak goremiyorum. Dayanamiyorum arayip herseyi biliyorum demek geciyor icimden. Suan okdar kafam karisikki bir yandan babami dusunuyorum. Duysa yikilicak biliyorum. Bir yandanda annem ve konduramiyorum gozlerimle okudum kulaklarimla ses kayitlarini duydum ama hala konduramiyorum

Kiz kardeslerim zaten konusurken kayit ediyor inkar etmesi zor ama kardeslerminde bildigini bilicek cunku ben orda deglim onlar orda mesajlarini konusmalarini hep goruyorlar.
İlk olarak tek konus anlatırsa ne ala anlatmazsa kardeslerın ıle beraber konusur her seyı bıldıgınızı soylersınız. sen evlısın ama kardeslerın annen ıle yasıyor onlara karsı tavır alıp degısmesın..

Delil toplayin askimli mesajlarin resmini cekin kardesleriniz caktirmadan onun konusmalarini kaydetsin sonra alin karsiniza konusun inkar ederse deliller var elinizde

İlk olarak tek konus anlatırsa ne ala anlatmazsa kardeslerın ıle beraber konusur her seyı bıldıgınızı soylersınız. sen evlısın ama kardeslerın annen ıle yasıyor onlara karsı tavır alıp degısmesın..
Evet haklisin daha once boyle brsey yasamadikki tepkisi nasil olur bilemiyorum once kendim konusucam faceden konusmalaeini gordum diyecegim. Inkar ederse ve etmeye devam ederse kiz kardeslermi o zaman devreye sokacagm. Ben bundan 1 yil once bir mesajlasmadan dolayi suphelenmistim. O yuzden hep bana sen anneni sevmiyosun hep yanlis dusunuyosun vs diyor. Ama bugun goruyorzki dogruymus :(

Delil toplayin askimli mesajlarin resmini cekin kardesleriniz caktirmadan onun konusmalarini kaydetsin sonra alin karsiniza konusun inkar ederse deliller var elinizde
Evet zaten aynen boyle dusunuyorum once kendim tek konusacagim inkar etmeye kalkarsada delilleri tek tek gostwrecegim.

Annenizi babanızdan boşanmaya ikna edin. Hem babanıza hem o çocuklara yazık. Boşansın ne halt yiyorsa yesin !! Sana tamam der, yine yapar.

amannnınnn..benimle yaşıt nerdeyse...:KK57:
henüz çok genç..bu durumda çok genç evlenmiş ve doğum yapmış..babanızla ilişkileri nasıl?
yani bence annenle şunu konuşmalısın..ya boşan kendi hayatına bak ya da babamla devam edip yoluna bak..sevgiliden ayrıl..(ıyy söylemesi bile iğrenç)aksi halde babay söylersin..

Ben babanin haberdar olmasi taraftariyim ama sizin konusmaniz onu cok yaralar. Karsisina cikmasi lazim bi sekilde. Mesaj olur yazi olur konusma olur. Kendi denk gelmis gibi olsun aralarinda cozsunler

Bende bundan korkuyorum. Tmam gorusmeyecgim deyip devam etmesinden.
Bi insanın bi kere ar damarı çatlamayadursun !! Kusura bakma biraz ağır konuşuyorum ama 3 tane kız evladı olan bi kadın, 3 kıza örnek olması gereken bi anne o !!! Belli babanızdan zerre kadar korkmuyor, sizi de pek sallamıyor. Neden devam etmesin ki ? Sizin tehdidiniz ona sadece önlem aldıracaktır. Zaten sizden utanacak olsa hiç yapmazdı en azından imanız onu tedirgin ederdi. Gevşek gevşek 'ne o bişey mi ima ediyosun' diye sormuş bide.

amannnınnn..benimle yaşıt nerdeyse...:KK57:
henüz çok genç..bu durumda çok genç evlenmiş ve doğum yapmış..babanızla ilişkileri nasıl?
yani bence annenle şunu konuşmalısın..ya boşan kendi hayatına bak ya da babamla devam edip yoluna bak..sevgiliden ayrıl..(ıyy söylemesi bile iğrenç)aksi halde babay söylersin..
O sekilde konusacagim. Ya bosan kimseyo kandirma yada birak o adami
Adami taniyorum aile dostumuz falan degil
Annem yuzunden tanidim faceden mesajlarindan dolayi
Adamda evli onunda evlenmis cocugu var

Bi insanın bi kere ar damarı çatlamayadursun !! Kusura bakma biraz ağır konuşuyorum ama 3 tane kız evladı olan bi kadın, 3 kıza örnek olması gereken bi anne o !!! Belli babanızdan zerre kadar korkmuyor, sizi de pek sallamıyor. Neden devam etmesin ki ? Sizin tehdidiniz ona sadece önlem aldıracaktır. Zaten sizden utanacak olsa hiç yapmazdı en azından imanız onu tedirgin ederdi. Gevşek gevşek 'ne o bişey mi ima ediyosun' diye sormuş bide.

:( insan annesini secme hakkina sahip degil ne yazikki

Eşinle konuşma bu konuyu. Çünkü onun çözebileceği birşey değil. Ona anlatarak da kendine kötülük etmiş olursun zaten.

Babana da anlatma. Önce annenle çözün işi

Kesinlikle esime anlatmayi dusunmuyorum belli dahi etmicem ileride basima kakabilir.
Babamlada konusmam kiziyim benden duymasi cok kotu olur.
Direk annemle konusacagim.

Sakın tehdit etme anneni babana soylicem diye çünkü annen gerçek öyle birşey yapıyorsa babana kötü davrana bilir haklı çıkmak için tek konuş öncesinde seni babamı çok seviyorum gibi basla yani duygusal davran

Back
X