- 29 Haziran 2016
- 65
- 18
- 3
- 30
- Konu Sahibi Kolomera95
Esime anlatmayi dusunmuyorum ileride basima kakmamasi ne malum hem ailesinede soyleyeblrBence eşinizle konuşmanız daha doğru.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Esime anlatmayi dusunmuyorum ileride basima kakmamasi ne malum hem ailesinede soyleyeblrBence eşinizle konuşmanız daha doğru.
Kiz kardeslerim zaten konusurken kayit ediyor inkar etmesi zor ama kardeslerminde bildigini bilicek cunku ben orda deglim onlar orda mesajlarini konusmalarini hep goruyorlar.Hayır telefon ile konuşma yüz yüze halletmen gerekiyor.. ve konuştuğun zaman telefondan ses kayıt bölümünü açıp konuşmalarınızı kaydet ki anneniz yalanlarım der ise kanıtınız olur.
Tek uzuldugum kisi babam!
Kendi babam diye soylemiyorum gercekten bir melek.
Suan oruclu zaten sinirli oluyor sigarasizliktan
Asla soyleyemem ona. Ama dediginiz gibi kiz kardeslerimin bildigini soylemezsem mesajlari falan gordugumude soyleyenem nerden biliyorsun iftira ediyosun diyebilir
Haklisin iftira diyebilir. Ama soylersen kardeslerine baski yapar mi? Zor durumda kalirlar mi?
Annen cok gencmis..
Sen daha iyi tanırsin aileni. Iyi dusunerek adim at.
İlk olarak tek konus anlatırsa ne ala anlatmazsa kardeslerın ıle beraber konusur her seyı bıldıgınızı soylersınız. sen evlısın ama kardeslerın annen ıle yasıyor onlara karsı tavır alıp degısmesın..Kiz kardeslerim zaten konusurken kayit ediyor inkar etmesi zor ama kardeslerminde bildigini bilicek cunku ben orda deglim onlar orda mesajlarini konusmalarini hep goruyorlar.
Evet haklisin daha once boyle brsey yasamadikki tepkisi nasil olur bilemiyorum once kendim konusucam faceden konusmalaeini gordum diyecegim. Inkar ederse ve etmeye devam ederse kiz kardeslermi o zaman devreye sokacagm. Ben bundan 1 yil once bir mesajlasmadan dolayi suphelenmistim. O yuzden hep bana sen anneni sevmiyosun hep yanlis dusunuyosun vs diyor. Ama bugun goruyorzki dogruymusİlk olarak tek konus anlatırsa ne ala anlatmazsa kardeslerın ıle beraber konusur her seyı bıldıgınızı soylersınız. sen evlısın ama kardeslerın annen ıle yasıyor onlara karsı tavır alıp degısmesın..
Evet zaten aynen boyle dusunuyorum once kendim tek konusacagim inkar etmeye kalkarsada delilleri tek tek gostwrecegim.Delil toplayin askimli mesajlarin resmini cekin kardesleriniz caktirmadan onun konusmalarini kaydetsin sonra alin karsiniza konusun inkar ederse deliller var elinizde
Bende bundan korkuyorum. Tmam gorusmeyecgim deyip devam etmesinden.Annenizi babanızdan boşanmaya ikna edin. Hem babanıza hem o çocuklara yazık. Boşansın ne halt yiyorsa yesin !! Sana tamam der, yine yapar.
amannnınnn..benimle yaşıt nerdeyse...39 1977 dogumlu
Bi insanın bi kere ar damarı çatlamayadursun !! Kusura bakma biraz ağır konuşuyorum ama 3 tane kız evladı olan bi kadın, 3 kıza örnek olması gereken bi anne o !!! Belli babanızdan zerre kadar korkmuyor, sizi de pek sallamıyor. Neden devam etmesin ki ? Sizin tehdidiniz ona sadece önlem aldıracaktır. Zaten sizden utanacak olsa hiç yapmazdı en azından imanız onu tedirgin ederdi. Gevşek gevşek 'ne o bişey mi ima ediyosun' diye sormuş bide.Bende bundan korkuyorum. Tmam gorusmeyecgim deyip devam etmesinden.
O sekilde konusacagim. Ya bosan kimseyo kandirma yada birak o adamiamannnınnn..benimle yaşıt nerdeyse...
henüz çok genç..bu durumda çok genç evlenmiş ve doğum yapmış..babanızla ilişkileri nasıl?
yani bence annenle şunu konuşmalısın..ya boşan kendi hayatına bak ya da babamla devam edip yoluna bak..sevgiliden ayrıl..(ıyy söylemesi bile iğrenç)aksi halde babay söylersin..
Bi insanın bi kere ar damarı çatlamayadursun !! Kusura bakma biraz ağır konuşuyorum ama 3 tane kız evladı olan bi kadın, 3 kıza örnek olması gereken bi anne o !!! Belli babanızdan zerre kadar korkmuyor, sizi de pek sallamıyor. Neden devam etmesin ki ? Sizin tehdidiniz ona sadece önlem aldıracaktır. Zaten sizden utanacak olsa hiç yapmazdı en azından imanız onu tedirgin ederdi. Gevşek gevşek 'ne o bişey mi ima ediyosun' diye sormuş bide.
Eşinle konuşma bu konuyu. Çünkü onun çözebileceği birşey değil. Ona anlatarak da kendine kötülük etmiş olursun zaten.
Babana da anlatma. Önce annenle çözün işi