Merhaba arkadaslar ben 21 yasindayim evliyim 1 evin 3 kiziyiz en buyuk benim. 2 kucuk kiz kardesim var biri 16 biri 14 yaslarinda. Ben bazen annemin bazi hareketlerinden suphelensemde hicbir zaman konduramadim hala daha konduramiyorum, kiz kardeslerim suphelenmisler caktirmadan takibe girmisler annemi, zamaninda suphelendiklerim dogruymus hep yalanlamisti annem. Bu mubarek ramazan ayinda Allah sasirtmasin kimseyi ama babami aldatiyor telefonunda resmen askimli konusuyorlar resmen gidiyormus yanina bulusuyor. Bir arkadasiyla telefonda konusurkende gittim, bulustum istedigini aldi vs. Gibi konusmalar yaparken kardeslerim hep dinliyorlar. Suan ne yapicagimizi bilmiyoruz , hicbir akrabaya soyleyemeyiz akraba AKBABA. Babamizada soyleyemiyoruz cunku heran kalp krizi vs gecirir diye korkuyoruz. Bugun annemle telde konustum imali imali hemen bana noldu brseydenmi supheleniyorsun dedi ama cesaret edip soyleyemedim. Napmaliyiz sizce babamla konusamayiz yikilir korkuyoruz birsey olur diye. Yani bir buyugumuzde yokki yardim isteyelim

lutfen yardm edin