Acil Yardim ne yapacağimizi bilmiyoruz :(

:KK43: insan annesini secme hakkina sahip degil ne yazikki
Seni üzmek istemedim tatlım, benim de babam böyle. O yüzden yaram var sanırım, sert çıktıysam özür dilerim.
Keşke benim babamda annemi boşayıp defolup gitseydi de biz daha huzurlu bi aile olsaydık.

Seni üzmek istemedim tatlım, benim de babam böyle. O yüzden yaram var sanırım, sert çıktıysam özür dilerim.
Keşke benim babamda annemi boşayıp defolup gitseydi de biz daha huzurlu bi aile olsaydık.

:( Allah yardimciniz olsun sizinde.
Cok zor bu durumlar cok ancak yasayan bilir.

Evet babanın bilmeye hakkı var elber ama onun ruh hali karakteri nasıl söyledikten sonra gurur meselesi yapıp dönüşü olmaya şeyler yaparım bu ihtimali de göz ardı etme .
Kardeşlerinin bu kadar bu konunun icinde olmaları çok kötü.ordan al desem nereye alacaksın .ama bu şekilde devam etmemeli.

Canim çok zor bir durum Allah yar ve yardim cin olsun.ama annenle bir an evvel yuzles. çocukların kocasına yaptığını yüzüne vurmaktan çekinme .

Evet babanın bilmeye hakkı var elber ama onun ruh hali karakteri nasıl söyledikten sonra gurur meselesi yapıp dönüşü olmaya şeyler yaparım bu ihtimali de göz ardı etme .
Kardeşlerinin bu kadar bu konunun icinde olmaları çok kötü.ordan al desem nereye alacaksın .ama bu şekilde devam etmemeli.

Canim çok zor bir durum Allah yar ve yardim cin olsun.ama annenle bir an evvel yuzles. çocukların kocasına yaptığını yüzüne vurmaktan çekinme .

Biran once konusmak istiyorum ama bayrami beklemek zorundayim biz ist. Onlar zonguldaktalar.
Aslinda esim varken bile konusmak istemiyorum ama onsuzda gidemem daha yeni ordaydim
O varken konusucam mecbur bir sekilde onlari babamla evden uzaklastirip oyle konusacagm.

Kardeşlerin en önemlisi canim .onları artık bu olaydan uzak tut dinlemeyip okumayın olay bende gibilerinden konudan uzaklastir.Bence.

Acılan her konuyada fake diyen insanlari anlamiyorum ya. Fake diyen bayanlar Bu konunun neresini fake buldunuz acaba?
Herneyse canm en bastan annenle bu konuyu konus kardeslerinin ve senin bildigini acik acik söyle annenin tavrina gorede babana anlat

O zaman bugünden tezi yok ara annneni bu halit yediği biliyorum .
Ama buna kardeslerimide şahit etmene izin vermem onların bu konuya şahit olduklarından suphelenirsem işler çığrından çıkar de .
Sert ol hatta fazlasıyla ayipla belki zoruna gider de sen oraya gidene kadar daha gizli saklı yapıp çocuklara duyurmaz.

al karşına konuş.. aklını başına al herşyi biliyorm eğer bitirmezsen babama söylemek zornda kalcam de.. kardeşlerinininde haberi yokmuş gibi dawranın...

Ben olsam annemede o asiginada agzima geleni sayar suratlarina tukururdum
Muhtemelen o adamda evlidir.o adamida bul seni rezil rusva ederim de:/
annenle keisnlikle konus derhal su sacmaliga son versin.babanada anlatacagini soyle:/

Merhaba arkadaslar ben 21 yasindayim evliyim 1 evin 3 kiziyiz en buyuk benim. 2 kucuk kiz kardesim var biri 16 biri 14 yaslarinda. Ben bazen annemin bazi hareketlerinden suphelensemde hicbir zaman konduramadim hala daha konduramiyorum, kiz kardeslerim suphelenmisler caktirmadan takibe girmisler annemi, zamaninda suphelendiklerim dogruymus hep yalanlamisti annem. Bu mubarek ramazan ayinda Allah sasirtmasin kimseyi ama babami aldatiyor telefonunda resmen askimli konusuyorlar resmen gidiyormus yanina bulusuyor. Bir arkadasiyla telefonda konusurkende gittim, bulustum istedigini aldi vs. Gibi konusmalar yaparken kardeslerim hep dinliyorlar. Suan ne yapicagimizi bilmiyoruz , hicbir akrabaya soyleyemeyiz akraba AKBABA. Babamizada soyleyemiyoruz cunku heran kalp krizi vs gecirir diye korkuyoruz. Bugun annemle telde konustum imali imali hemen bana noldu brseydenmi supheleniyorsun dedi ama cesaret edip soyleyemedim. Napmaliyiz sizce babamla konusamayiz yikilir korkuyoruz birsey olur diye. Yani bir buyugumuzde yokki yardim isteyelim :KK43: lutfen yardm edin :KK43:
bunu baban yapsaydin nasil davranirdin . anne baba candir ama insan göz göre göre kandirilmalarini istemez . soylemek lazim babaniza ama uygun bir dille vede ailede baska kimseleein oldugu ortamda olabilr cunku bilmiyorum aile yapiniz nasil baban bu duyum karsisinda nasil tepki verecek Allah korusun

babanıza söylemeyin adam yıkılır anneni kenara çek ne yaptığını biliyoruz eğer devam edersen 3 kızınıda yok say de

Merhaba arkadaslar ben 21 yasindayim evliyim 1 evin 3 kiziyiz en buyuk benim. 2 kucuk kiz kardesim var biri 16 biri 14 yaslarinda. Ben bazen annemin bazi hareketlerinden suphelensemde hicbir zaman konduramadim hala daha konduramiyorum, kiz kardeslerim suphelenmisler caktirmadan takibe girmisler annemi, zamaninda suphelendiklerim dogruymus hep yalanlamisti annem. Bu mubarek ramazan ayinda Allah sasirtmasin kimseyi ama babami aldatiyor telefonunda resmen askimli konusuyorlar resmen gidiyormus yanina bulusuyor. Bir arkadasiyla telefonda konusurkende gittim, bulustum istedigini aldi vs. Gibi konusmalar yaparken kardeslerim hep dinliyorlar. Suan ne yapicagimizi bilmiyoruz , hicbir akrabaya soyleyemeyiz akraba AKBABA. Babamizada soyleyemiyoruz cunku heran kalp krizi vs gecirir diye korkuyoruz. Bugun annemle telde konustum imali imali hemen bana noldu brseydenmi supheleniyorsun dedi ama cesaret edip soyleyemedim. Napmaliyiz sizce babamla konusamayiz yikilir korkuyoruz birsey olur diye. Yani bir buyugumuzde yokki yardim isteyelim :KK43: lutfen yardm edin :KK43:
Eminseniz kesin olarak tutun elinden 3 kardeş atın kapıya. Tabi eminseniz. Babanıza da kol kanat gerin

Bence babanıza anlatmayın. En büyük evlat olarak, karşınıza alıp konuşun. Ya bu duruma bir son ver ya da devam edersen babama anlatırım deyin. Büyük ihtimal korkar. Kesin ve net konuşun, herşeyi bildiğinizi anlasın.

Sonraki tavrına göre bir yol izlersiniz.

Kesinse Allah ıslah etsin...

bence annenizle yüz yüze ve açık açık konuşun. suçlamadan, yargılamadan anlayışlı şekilde yaklaşmaya çalışın. inşallah yanlış anlaşılmadır...

annenin arkadaşı kim aralarını bozun o..takılmasın annenizi de korkutun babamıza söyleyeceğiz diye

Bence Söyleme boşver baban kendi öğrenirse öğrenin. Sonra suçlu sen olursun senin yüzünden yıkıldı yuva diye
Boşanmış anne baba ne demek ben çok iyi bilirim
Ama annene bir şeylerden haberin olduğunu ima edebilirsin

seni üzmek istemem ama annen bildiğini okuyacaktır...bu tarz kadınlar utanmaz...zaten utanması olan, üç kız çocuk annesi, damat sahibi bir kadın bunu yapmazdı...''tamam bıraktım'' dese bile bildiğini okuyacaktır...hatta üste çıkıp babanızı suçlu çıkaracaktır...hatta ve hatta bu adamdan ayrılsa bile bir başkasını hayatına alacaktır...çok yazık...keşke ıslah olsa...Allah yardımcınız olsun...

Bencede tek çözüm annenizle konuşmak gibi görünüyor belki utanip pisman olur yapmaz birdaha ama umrunda olmazsa babaniza soylemeniz gerekir yazik adama

Back
X