Gelinlik Modelleri Acil yardım nikah elbisesi

okibur

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Mart 2014
217
63
merhaba arkadalar, 10 gün sonra nikahım var elbise olarak beyaz ve krem modellerinden çok denedim ve istediğim gibi bulamadım ya çok dar oldu hatlarımı belli etti ya da abes durdu.. Geçenlerde C&A mağazasından lacivert üstünde siyah desen işlemeli bir elbise buldum . Sıfır kol diz altı etek boyu var. üstüme cuk oturdu ve çok tatlı durdu. Altına da siyah topuklu ayakkabı aldım. Şimdi çoğu neden beyaz değil diyecek ama beyaz güzel olmadı. Saç aksesuar ne önerebilirsiniz ve eldiven takayım mı?

Ben olsam eldiven takmam.
Saçına da kuaförün karar versin.
Rengi,boyu önemli. Şimdi öyle kafadan nasıl yorum yapalım ki?

merhaba arkadalar, 10 gün sonra nikahım var elbise olarak beyaz ve krem modellerinden çok denedim ve istediğim gibi bulamadım ya çok dar oldu hatlarımı belli etti ya da abes durdu.. Geçenlerde C&A mağazasından lacivert üstünde siyah desen işlemeli bir elbise buldum . Sıfır kol diz altı etek boyu var. üstüme cuk oturdu ve çok tatlı durdu. Altına da siyah topuklu ayakkabı aldım. Şimdi çoğu neden beyaz değil diyecek ama beyaz güzel olmadı. Saç aksesuar ne önerebilirsiniz ve eldiven takayım mı?

canım 10 günün var, biraz daha arasan?
hani başka bir renk desen bir derece ama
lacivert - siyah...matem renkleri, olmamış sanki...

Krem rengi olabilir biraz daha arasan bulabilirsin bence :KK66: saç içinde küçük şapkalar var gelin şapkası yandan takarsın tüllü çok moda bu sıralar :)

Krem alabilirdin, uçuk pembe alabilirdin ya da buna yakın pastel tonlarda bir şeyler bakabilirdin..Yani tabi en başta sizin beğenip istemeniz önemli ama koyu tonları tercih etmek nikah için olmaz bence..nedenine gelince de kıyafetlerinde bir enerjisi vardır ve siyah bu sebepten cenazelerde daha yoğun beyazda kutlamalarda daha yoğun tercih edilir..bence bu önemli bir an ve kendinize de etrafınıza da ışık saçın derim :KK66:

bencede pudra tonları olabilir . sonuçta nikah bu kırık beyaz, pudra vs. bu tonlar çok hoş şapka eldivenle hoş bi kombin olur saçına kırık fön yaptır yandan toplat şapka takarsan eğer güzel olur bence.

Siyah ve lacivert o gün için çok zıt değil mi?
Yakışması önemli tabi ki ama biraz daha ararsan bulabilirsin sanki. Krem olur pudra olur bunlarda bir seçenek .
Bence b,raz daha araştır..
Bu arada hayırlı olsun şimdiden :)

Bence içinize sindiyse bu elbiseyle devam edin. Belli ki içinde çok iyi hissetmişsiniz. Eldiven ve saç aksesuarı da kullanın mutlaka.

Biraz daha elbise araştır derim , sonuçta kendi nikahın...
images

Böyle bir şapka kullanabilirsiniz eldiven yerine
t4dvt.jpg

nikah-sac-aksesuarlari-3.jpg

2013-nikah-elbiseleri-modelleri-7.jpg

aslında elbise lacivert siyah deseni var ama lacivert olduğu belli, keşke almasaydım ama maalesef aldım aldığım yere bir daha bakacağım farklı tarzda bulabilirsem değiştiririm belki.. Saç içinse maşa yaptırp şapka tarzı aksesuar düşünüyorum.

Kilo sorununuz mu var? Varsa bile boydan korseyle falan deneyin ama mutlaka acik renk giyinin bence

merhaba bende nikahımda siyah bir elbise giydim. Eldiven aklıma gelmemişti ama saçıma tüllü taç gibi bir aksesuar taktım. Önemli olan kendini içinde rahat hissetmen. Sen beğendiysen rengin bence de önemi yok. İlla elbise olacak değil sonuçta çoğu evlenen tanıdık nikahlarında etek ceket takım giydi. Önemli olan beğenmen şimdiden hayırlı olsun mutluluklar dilerim :KK68:

aslında elbise lacivert siyah deseni var ama lacivert olduğu belli, keşke almasaydım ama maalesef aldım aldığım yere bir daha bakacağım farklı tarzda bulabilirsem değiştiririm belki.. Saç içinse maşa yaptırp şapka tarzı aksesuar düşünüyorum.
Rengin enerjisi değil,hangi rengin sana verdiği enerji önemlidir.Ben bu kalıpşamış düşüncelere karşıyım.Yok siyah iyi değil,yok koyu renk nikahta olmaz.Sanki boşananların hepsi nikahlarında siyah giydi.Şimdi beyaz bir elbise alırsın ama sana yakışmaz içinde kendini iyi hissetmezsin.Koyu renk bir elbise çok yakışır göze hitabeder içinde kendini iyi hissedersin.Nasıl hissediyorsan onu giy.Saçlarını bukle yaptırıpkenarda toplatıp bir çiçek takabilirsin.Laciverte kırmızı çok yakışır.Kırmızı bir buket alabilirsin eline.Bu arada hayırlı olsun.

X