http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=501152&page=63
cevabı buldum
forumda bakıp da yardmcı olmayanlara ben yine de yardımcı olayım .:114::114:
doğru karar
Cevap yazan bütün arkadaslara teşekkür ederim. Ben keratin terapi aldm. Merak eden olursa burdan sormak istediğini sorabilir.
Cevap yazan bütün arkadaslara teşekkür ederim. Ben keratin terapi aldm. Merak eden olursa burdan sormak istediğini sorabilir.
Merhaba bi hafta oldu bu ürünü alalı..2 kez uyguladım saçıma ancak ikisinde de elektriklenme oldu, kırıklar havaya kalktı üstten ve saçlarımın uçları çok sert duruyoburadan baktığım yorumlara göre herkes çok memnun kalmış keratin therapy den..benim saçımla ilgili bi problem mi acaba geri mi göndersem çok kararsızım..
nasıl peki ben çok merak ediyorum? saçlarını kırıyor mu kurutuyor mu yağlandırıyor mu? benim saçlarımın dipleri çok yağlı uçları çok kuru hala ne alacağıma karar verebilmiş değilim aynı zamanda beslesin istiyorum önerir misin ?
Bende remington s9600 ile s9500 arasinda kaldim ama babyliss e de iyi diyolar .anliycaniz cok kararsizim . onceden Philips salonstraight active iyon kullanıyordum ama saçlarım kolay duzlesmedigi icin degistirmeye karar verdim yardimlarinizi bekliyoruum:))
zor düzleşen saçlar için üretildi diye biliyorum s9600 ısının yüksek olması ve çabuk ısınması avantajmış çünkü aslında yüksek ısı değil aynı yerden iki kez geçince saça zararı daha çokmuş youtube da iki ürürnün de bir çok tanıtımı var bakabilirsiniz:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?