Cok tesekkur ederim ama magazada babyliss st287 yi denedi kadin sacimda iyiydi gerci 3 4 kere gectikten sonra duzlesti ama olsun galiba onu alicamyani bence internetten alışveriş güvenilir sitelerden yapılırsa gayet sağlıklı ben laptopumu düzleştricimi kıyafetlerimi alıyorum bir sorun yaşamadım. hatta alışsan senin için daha güzel olur bu iki ürün hakkında pek bilgim yok ama s6500 ü araştırdığımda cok amaçlı oldugunu okumuştum. fakat diğer ürünler saça daha az zararlı tabi nasılsa imkanların o dahilde alabileceğin en iyi ürünü sen bulmalısın eğer remingtonun s6500 ünü alırsan hem daha uzun süre kullanırsın başka markaların düzleştiricilernden hem de dalga falan da yaparsın rahat
Hayırlı olsun o zaman :)Cok tesekkur ederim ama magazada babyliss st287 yi denedi kadin sacimda iyiydi gerci 3 4 kere gectikten sonra duzlesti ama olsun galiba onu alicam
merhaba memnun musunuzz??ben dün remıngton s6500 aldım arkadaslar :)
evet çokmerhaba memnun musunuzz??
bende kullanıyorum çok iyi düzleştiriyor onda sorun yok da çabuk yağlanma yapıyor sankievet çok
Meraba bende n11.comdan s9600 almak istiyorum sizce guvenilirmidir bi de duzlestirici guzel dimiRemington s9600 de sanki degisik bir koku var ya plastik gibi mi bilmiyorum ama belki de yrni aldigimdan oyle geliyor olabilir. Ama duzlestirme konusunda gercekten iyi arkadaslar. İlk gun duzlestirdim gayet rahat bir sekilde 170-180 derecede duzlesiyor.
Meraba bende n11.comdan s9600 almak istiyorum sizce guvenilirmidir bi de duzlestirici guzel dimi
ya ben bugun bimekste denedim oradaki kadin ay bu marka benim saclarimi yakti falan dedi korktum bende rowentayi tavsiye etti sizin sacinizda bi sıkıntı var mi acaba ? Bende iyi bir duzlestirici almak istiyorum cunkuSite guvenilir 2 gun sonra elime ulasti. Zaten kargo bilgileri adim adim veriliyor.
Duzlestiriciyi sahsen ben begendim. Sacim hemen bozulmadi. Ayrica yaglandirma yada kuruluk gibi durumlari da hissetmedim. Gayet kullanisli geldi bana. Garanti belgesi 5 yillik olmasi da arti yonu diye dusunuyorum.
Kesinlikle katilmiyorum. O kadin buyuk ihtimalle cok yuksek derecede kullanmistir. her gun duzlestiriyorsa saci kotu yapar her duzlestirici bence. Benim sacim ince telli ve dalgali zayiftir yaksaydi simdiye yakardi yani. Ben 180 derecede kullaniyorum. Memnunum :) ama tercih sizinYa ben bug
ya ben bugun bimekste denedim oradaki kadin ay bu marka benim saclarimi yakti falan dedi korktum bende rowentayi tavsiye etti sizin sacinizda bi sıkıntı var mi acaba ? Bende iyi bir duzlestirici almak istiyorum cunku
tamam cok tesekkurlerKesinlikle katilmiyorum. O kadin buyuk ihtimalle cok yuksek derecede kullanmistir. her gun duzlestiriyorsa saci kotu yapar her duzlestirici bence. Benim sacim ince telli ve dalgali zayiftir yaksaydi simdiye yakardi yani. Ben 180 derecede kullaniyorum. Memnunum :) ama tercih sizin
bende de yapıyor feci şekildebende kullanıyorum çok iyi düzleştiriyor onda sorun yok da çabuk yağlanma yapıyor sanki
sorun bende değilmiş.. ama hiç hoş değil sürekli saç yıkamakbende de yapıyor feci şekilde
sorun bende değilmiş.. ama hiç hoş değil sürekli saç yıkamak
merhaba konu açılalı baya olmuş ama bende de aynı sorun var 9500 ile 9600 arasında kaldım sen hangisini aldın ?Cevap yazan bütün arkadaslara teşekkür ederim. Ben keratin terapi aldm. Merak eden olursa burdan sormak istediğini sorabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?