Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet delil bulamadım canım yani teli bulamasam en azından şarj aleti bulurdum diye düşünüyorum, başka tel yoksa da avea da yalan sölemez heralde kayıtlarında yok başka bir numara :s
Ahah avea hala bu sorununa çözüm bulamamış mı ya. Avea kullanırken bu ne mesaj ya böyle dalgamı geçiyor diye kendimi yerken onun diğer mesajlarla abuk bi'şekilde bağlanıp neticede anlam çıkarılabilecek şekilde bana geldiğini fark etmiştim.
Ben bu teknolojiye akıl sır erdiremiyorum
yıllar önce okuldayken şöle garip bir durum oldu
istanbula gittim ailem gittiğimi biliyor ama okula döndüm sanıyor
bense bikaç gün daha istanbulda kalıyorum
ben cep telefonumdan arkadaşımı arıyorum onunki de cep telefonu konuşuyoruz
bu arada sakaryada ablamın ev telefonu çalıyor
ablam arkadaşımla benim konuşmamın tamanını duyuyor
ancak kendini bize duyuramıyor
inamıcam dicem ama yemeğe gitmekten balık yemekten falan bahsetmiştik
tamamen bunları bana anlatıyor kadın
konuştuğumuz her şeyi tek tek
bunca yıl geçti hala anlamıyorum nasıl oldu
o yüzden bariz ipucu olmadıktan sonra teknolojik ihanetlerden emin olamıyorum
her ihtimali düşünmek değerlendirmek lazım
sizin anlattıgınız yöntem tel yönlendirmeye girer canım birisi sizin telefonunuzu evin teline yönlendirmiş.bundan yıllar önce babamın hattı ile birisinin hattı karışmıştı biz babamı aradıgımızda karşımıza başka biri çıkıyordu ist den o adamı aradıklarında da babam çıkıyor du halbuki biz onu tanımayız nede o bizi tanımaz sonra babam bir şekilde halleti geçmiş gün.
Savcılığa falan hiç gerek yok bence çünkü telefonlarda oluyor böyle. Ayrıca sevgiline hiç mi güvenmiyorsun bu ne böyle evini aramışsın aveadan sormuşsun falan. Güven eksikliği sorun bence başka bir sorun göremedim :/
canım kuşkulanmakta elbette haklısın ama sevgilinin bundan önce bir vukuatı olmamışsa ona güvenmen gerekmez mi bir kere de olsa?
yani tamam bir kere daha böyle bişey olursa şüphelen..
ya bu döküm çıkartmak da moda oldu.. evine gitmişsin aramışsın.. bi de şimdi savcılık diyosun.. biri benden bu kadar şüphe etse emin ol sevgilin kadar anlayışlı olmazdım.. demek ki çocuk seni gerçekten seviyor...
lütfen böyle kendi psikolojimize zarar verecek kadar şüphe içine düşmeyelim arkadaşlar.. yazık ilişkilerimize(
canım çok merak ettim avea online işlmlerden sevgilinin hattıyla ilgili bilgilere nasıl ulaştın ??
Onun telefon numarasını girdim, şifre istedim teline oda şifreyi verdi o şekilde girdim.
Lira işlemlerim diye bir bölüm var ordan harcama detayından baktım günü kendin seçiyosun o günkü yada günlerdeki msj ve konuşma detayını veriyor yani sadece hangi numaralara msj atılmış ve aranmış onları veriyor.