Acil yardım :s Ne yapmalıyım bilmiyorum ...

ya konuyu kapatin diye ya da ortami yumusatma icin belki birsey yazdi..

tam anlamdim ama biyorum bu ne demek bunu anlamadim ama

ayaklarindan masaja baslayim gibi birseydi yani belkide o konuyu kapaman icin böyle birsey yazdi..

gercekten bu kadar güvenilmeyecek ne yapti ki normal zamanda

savcilik filan cok degisk..yani illa aldatmis olamasini düsünmekte cok degisik

güven yoksa iliski zor olur

Benim de başıma geldi bu :) Avea mı hattın? Benimki avea da.. :47:
Erkek arkadaşıma mesaj attım, sonra o bana ne diyorsun sen ne saçmalıyorsun dedi...:44:
Oysa attığım masum güzel bir mesajdı.
Sonra ne attım ne oldu ki dedim. Bana attığım mesajı geri yolladı. Sonuna saçma sapan sözler eklenmiş nasıl oldu anlamadım. Telefonuna da baktım. Mesaj benden gitmiş :53:
Ama nasıl gitmiş o sözler oraya nasıl gelmiş. Ben attığım mesajı gösteriyorum yok alakası yok. :53:
Çözemedik olayı. :44:
Mesajın sonunda babamla başlamışım bambaşka şeyler söylemişim.
Sevgiline yüklenme bu konuda, aveanın saçmalıkları. Tartışırken attığım bir mesajı saatler sonra iletip bitmiş tartışmayı yine alevlendiren AVEA!!! :/ :47:
Mesajı tam hatırlamıyorum o yüzden sana bişi diyemeyeceğim. Ama sevgilin masumdur onu söyleyebilirim. En az benim kadar masum :2:

ya konuyu kapatin diye ya da ortami yumusatma icin belki birsey yazdi..

tam anlamdim ama biyorum bu ne demek bunu anlamadim ama

ayaklarindan masaja baslayim gibi birseydi yani belkide o konuyu kapaman icin böyle birsey yazdi..

gercekten bu kadar güvenilmeyecek ne yapti ki normal zamanda

savcilik filan cok degisk..yani illa aldatmis olamasini düsünmekte cok degisik

güven yoksa iliski zor olur

Yok ona sorduğumda bu msj ne alaka diye bilmiyorum bende çözemedim dedi.Yani ortam yumuşatması filan yok ortada.
o biyorumu bende çözemedim, işte ortada anlamsız birşeyler var zaten onu çözmeye çabalıyoruz hep birlikte :)
Aklıma ilk gelen onlar oldu belkide güven eksikliğinden yada en çok ondan korktuğumdan bunu bilemiyorum ..

Benim de başıma geldi bu :) Avea mı hattın? Benimki avea da.. :47:
Erkek arkadaşıma mesaj attım, sonra o bana ne diyorsun sen ne saçmalıyorsun dedi...:44:
Oysa attığım masum güzel bir mesajdı.
Sonra ne attım ne oldu ki dedim. Bana attığım mesajı geri yolladı. Sonuna saçma sapan sözler eklenmiş nasıl oldu anlamadım. Telefonuna da baktım. Mesaj benden gitmiş :53:
Ama nasıl gitmiş o sözler oraya nasıl gelmiş. Ben attığım mesajı gösteriyorum yok alakası yok. :53:
Çözemedik olayı. :44:
Mesajın sonunda babamla başlamışım bambaşka şeyler söylemişim.
Sevgiline yüklenme bu konuda, aveanın saçmalıkları. Tartışırken attığım bir mesajı saatler sonra iletip bitmiş tartışmayı yine alevlendiren AVEA!!! :/ :47:
Mesajı tam hatırlamıyorum o yüzden sana bişi diyemeyeceğim. Ama sevgilin masumdur onu söyleyebilirim. En az benim kadar masum :2:

Aynen avea :) Bide yazan arkadaşlardan öğrendim bende silinmiş mesajları bile gönderebilme ihtimali oluyormuş ki olmuşta :s
İnş. dediğiniz gibidir :(

Yok ona sorduğumda bu msj ne alaka diye bilmiyorum bende çözemedim dedi.Yani ortam yumuşatması filan yok ortada.
o biyorumu bende çözemedim, işte ortada anlamsız birşeyler var zaten onu çözmeye çabalıyoruz hep birlikte :)
Aklıma ilk gelen onlar oldu belkide güven eksikliğinden yada en çok ondan korktuğumdan bunu bilemiyorum ..

gerci dogrusun ama bak diger arkadaslardada böyle seyler olmus..

yani en azindan daha önce birseyi olmadiysa ya da ne bileyim bu olaydan önce birseyler hissetmediysen

sorun yoktur..hem savciliga gideyim dökümü alayim demezdi..

iki karti bile olsa basi seninle alakali sonu senden bagimsiz olamazdi bence insallah atlatirsiniz:)

Valla tatlı ben de bilemedim ki her şey olabilir. Eğer sevgilin bu yapıda biriyse kondur ama yok değilse bence boşuna günahına girme.. Olmadı iste teelefonu bir gün sende durdun...

amaaaann sakın böyle bir sebepten ayrılmaya kalkmayın...
bu bende de sürekli olur... mesajlar durduk yere iş içe giriyor karışıyor...

illaha başkasına attı değil, geçmiş de size attığı bir daha geliyordur... sanırım hattınız avea...

hatta dün daha bana bayram mesajı geldi :)

"yok canım ne alakasınle birlikte nice bayramlar yaşayalım"

Dert etmeyin,savcılıkla falan da uğraşmayın... :34:

illaha başkasına attı değil, geçmiş de size attığı bir daha geliyordur... sanırım hattınız avea...

bisey sorucaktım palette sac boyasını kullanan varmı :))

Peki silmişmiydiniz o mesajı.
Bu arada teşekkür ederim yorumlarınız için :)

Çocuğun günahını boşuna almışsın bence, benim telefonum da çok alakasız mesajları birleştiriyordu.
SOnra anlaşana kadar canımız çıkıyordu, ne alaka ne demek istedin :60:
Çaktırmadan kapat bence konuyu.
Savcılıkta böyle bir konu için mesaj içerikleri alınmaz o yüzden öğrenileceğini zannetmem.

Merhabalar,
Arkadaşlar benim şöyle bir sıkıntım var, 2 gün önce gece erkek arkadaşımla tartıştık yinede güzelce kapadık teli.Sabah msj attım günaydın diye ve geceki konudan bahsettim, sonra oda uyanınca cvp yazdı Fakat, yazdığı Msj şu; ''Günaydın, dün geceki konuyu neden hala msjla yolluyorsun? Biyorum onuda çıkardım ayaklarından başlıyorum masaja bebeim''
Evet aynen mesaj bu. Şimdi bunun benim mesajımla hiç bir alakası yok.Daha öncelerinde bana attığı mesaj olabilir onu bilemiyorum ama bana yazdığı mesajla nasıl birleşiyor ve bu şekilde geliyor onu Çözemiyorum.Aklıma direk gelen başkasına yazarken karıştırması, ama şunuda düşünmüyor değilim 2 mesajı aynı mesajda nasıl karıştırıyor.Yani hadi sadece başkasına yazsa mesajı ve o mesajı yanlışlıkla bana gönderse tamam ama hem benim mesaj hem başkasına yazdığı mesaj nasıl tek mesajda karışıyor çözemedim.Ayrıca Avea'nın online işlemler menüsünden hattına giriş yapıp kontör harcama detaylarına baktım son 15 gündür benim dışımda hiç bir numaraya msj atılmamış aranmamış, bir tek annesi kardeşi ve benim numaralarım var aranıp mesaj atılan.
Aklıma gelen 2. bir durum, başka tel kullanıyor olması ve o telden başkasına yazarken bana attığı telde karıştırması. :S Evinin anahtarı var bugün iş çıkışında o evde yoktu evine gittim ve evi didik didik ettim, zaten 3-5 parça eşyası var yinede heryere baktım ne bir telefon nede şarj aleti bulamadım. akabinde ordan çıkıp yanına gittim ve üstünde de başka bir tel yoktu.
Kendisine sorduğumda benimde aklım ermiyor yazmadım ben kime yazıcam eminim kendimden diyor.Ve bugün savcılığa gitme kararı aldı, başka türlü aklayamıcam kendimi bu durumda bana inanmıyosun ve inanmaman normal ben gidip savcılığa dilekçe vericem mesajın içeriğini isticem ben o şekilde yazmışmıyım yazmamışmıyım belli olur, ben kendime güveniyorum dedi.
Şimdi bu konu 2 gündür canımı çok sıkıyor, Siz olsaydınız ne yapardınız ? Sizin aklınıza gelen nedir ? Kafayı sıyırcam bu nedir ne değildir ? Ne yapmalıyım ? Yardımlarınızı rica ediyorum ..[/QUOT

bana sanki telefonların kelime tamamlama özelliği ile ilgili bir sorun olmuş gibi geldi, bir iki harf yazıyorsunuz telefon tamamlıyorya kelimeyi,uyku sersemi farketmemiş saçmasapan msj göndermiş diye tahmin ediyorum, bir konuda haklı ama dünkü konuyu niye hala msj ile gönderiyorsun ?:)

Tabi bu olay olunca mesajın o bölümü unutuldu :))
Bilmiyorum çok rahatsız oldum bu durumdan o yüzden buralara kadar geldim.İyki sizlere yazmışım, çok iyi geldi ..
2 gündür bu yüzden soğuk, uzak, ilgisiz davranıyorum ama ne yapim elimde değil :( kafamdaki soruları çözümlemeden farklı olamıyorum.

Telefonunda arıza vardır. Oluyor böyle şeyler..
Sevgilinize güvenin ve gönlünü alın.
Hayat kısa. Şu güzel zamanlarınızı boş gerginliklerle geçirmeyin..

Tabi bu olay olunca mesajın o bölümü unutuldu :))
Bilmiyorum çok rahatsız oldum bu durumdan o yüzden buralara kadar geldim.İyki sizlere yazmışım, çok iyi geldi ..
2 gündür bu yüzden soğuk, uzak, ilgisiz davranıyorum ama ne yapim elimde değil :( kafamdaki soruları çözümlemeden farklı olamıyorum.

sonuç ne anlamadım msj ı kim atmış kime atmış

onuda cıkardım masaja baslıyorum..sızle boyle bı konusma yaptımı bunu hatrlamaya calısın.bu konusmada normal bıse dııl neyı cıkarmış şey muabbetı yapmıs gıbı msjda

onuda cıkardım masaja baslıyorum..sızle boyle bı konusma yaptımı bunu hatrlamaya calısın.bu konusmada normal bıse dııl neyı cıkarmış şey muabbetı yapmıs gıbı msjda

katılıyorum. bide ayaklarından yazmış hadi fikir yürütelim dicem ama ayaklarından başlıyorum a kdr bişi yok mesaj yazcağına masajmı yazdı diye düşünülebilir ama ayaklardan başlanan masaj ne alaka peki? bunun telefonla ilgisi yoktur diye düşünüyorum

benim teleffonda da olmuştu akşam geliyorum yazmıştım ben ve arkadaşıma giden mesAJ akşama orduyu toplayıp yürüyüşe gidiyoruz :D

hemen aradı beeni karnıma ağrılar girmişti gülmekten. ne ordu su ne yürüyüşü gibi mesajlar atttı ilk ve ben aman saçma salak konuşma düzgün oku yazmıştım..

takma kafana... bazen sen doğru yazsanda t9 düzeltiyo yada akıllı klavye ama saçmalayarak düzeltiyor.

Affedin eger sevgiliniz masumsa, yani onu suclar gibi olmayayim ama t9 duzeltirken kelimeleri duzeltiyor, yani tek tek kelimeleri tamamliyor ama sizin mesajin sonu "onuda cikardim ayaklarindan masaja basliyorum bebeim" ki bu yuklemiyle nesnesiyle cok duzgun bir cumle. Kelime kelime sacma bir cumle degil. bebeim kelimesi eger siz degistirmediyseniz, mesajda boyleyse, t9 bunu neden duzeltmemis? Yani kusura bakmayin, suclamayayim onu da ben kusku duyardim.

Son düzenleme:
Back
X