O orangex Aktif Üye Kayıtlı Üye 4 Mayıs 2009 25 0 86 36 Ankara 20 Haziran 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi orangex #1 KIZLAR ACİL YARDIM EDİN İNSAN İÇİNE ÇIKAMICAM KAŞLARIMI NASIL HALLEDERİM??? ÇOK KÖTÜ DURUYOR YAA ÇİNGEN GİBİ OLDUM! :S :S:sinifsinif:kafamçokkarıştımafoldumben
KIZLAR ACİL YARDIM EDİN İNSAN İÇİNE ÇIKAMICAM KAŞLARIMI NASIL HALLEDERİM??? ÇOK KÖTÜ DURUYOR YAA ÇİNGEN GİBİ OLDUM! :S :S:sinifsinif:kafamçokkarıştımafoldumben
MLS_ Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 14 Mart 2009 1.287 8 158 20 Haziran 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi orangex #2 cnm ya kaş boyaları var böyle sürüyosun bir hafta taşıyo öyle yapabilirsin kozmetik dükkanlarında alabilirsin cnm söyle sen kaş boyaları onlar verir ha dışarı çıkamıyorum diyorsan güneş gözlüğüyle git al:lepi:
cnm ya kaş boyaları var böyle sürüyosun bir hafta taşıyo öyle yapabilirsin kozmetik dükkanlarında alabilirsin cnm söyle sen kaş boyaları onlar verir ha dışarı çıkamıyorum diyorsan güneş gözlüğüyle git al:lepi:
Larina CarpediEm Daha NE DİYEM:) Kayıtlı Üye 12 Temmuz 2006 1.467 58 683 İzmir 20 Haziran 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi orangex #3 tüy sarartıcı sür canım yada git kuaföre rengini kırsınlar
tatlxixrxuxya NEFESİMSİN Kayıtlı Üye 2 Ağustos 2008 5.526 2 156 Antalya 20 Haziran 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi orangex #5 kuaför kaşını boyuyabilr.
bebishim kk'nın pamuğu Kayıtlı Üye 16 Mart 2008 732 36 318 İstanbul 20 Haziran 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi orangex #6 tuy sarartıcı degılde,kas boyası satılıyor ,suruyorsun far gıbı uygulanıyor ve muhtesem sonuc ıstedıgınde yıkıyorsun cıkıyor hemde kasın yıpranmamıs oluyor.
tuy sarartıcı degılde,kas boyası satılıyor ,suruyorsun far gıbı uygulanıyor ve muhtesem sonuc ıstedıgınde yıkıyorsun cıkıyor hemde kasın yıpranmamıs oluyor.
O orangex Aktif Üye Kayıtlı Üye 4 Mayıs 2009 25 0 86 36 Ankara 20 Haziran 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi orangex #7 tatlırüya .!.: kuaför kaşını boyuyabilr. Genişletmek için tıkla... kuaföre boyatsam bu pahalı bişey mi acaba ne kadara boyarlar ? :S galiba tüy sarartıcı daha kökten bi çözüm olur zırt prt geçici boyayla boyayana kadar. öule değil mi??????:kedi:
tatlırüya .!.: kuaför kaşını boyuyabilr. Genişletmek için tıkla... kuaföre boyatsam bu pahalı bişey mi acaba ne kadara boyarlar ? :S galiba tüy sarartıcı daha kökten bi çözüm olur zırt prt geçici boyayla boyayana kadar. öule değil mi??????:kedi:
Afro minik prensesıyım Kayıtlı Üye 27 Temmuz 2008 1.125 5 358 İstanbul 20 Haziran 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi orangex #8 cnm benım kuaförum bedava yapıyo baska yerde boyattım bı kere 5 tl aldı
O orangex Aktif Üye Kayıtlı Üye 4 Mayıs 2009 25 0 86 36 Ankara 20 Haziran 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi orangex #9 eliffffffffffffffffffffff .!.: cnm benım kuaförum bedava yapıyo baska yerde boyattım bı kere 5 tl aldı Genişletmek için tıkla... oo seninki iyiymiş de baya ahbap olmuşsunuzdur kuaförünle. benim öyle düzenli gittiğim bi kuaför yok ki.. mafoldumben
eliffffffffffffffffffffff .!.: cnm benım kuaförum bedava yapıyo baska yerde boyattım bı kere 5 tl aldı Genişletmek için tıkla... oo seninki iyiymiş de baya ahbap olmuşsunuzdur kuaförünle. benim öyle düzenli gittiğim bi kuaför yok ki.. mafoldumben