arkadaşlar gece 3 de işten gelen eşime arabadan indiğinde araba seninmi evin nerde tarzı sorular sormuş 3 kişi oda bilgi vermemiş daha doğrusu kim olduklarını bilmediğinden şurda falan diye geçiştirmiş arabanın anahtarı sendemi deyince de kendisine bişey yapacaklarını zannederek arabayı bile kilitlemeden kaçmaya çalışmış sonra ben olayı daha doğrusu eşimin sesini duyup balkona çıktım resmen adamı yerlerde süründürdüler zorla ittire kaktıra kelepçe taktılar ki söz konusu araba kendi arabamız neyse ben inip bağırıp çağırdım resmen yarı çıplak ve 6 aylık bebeğimi evde ağlarken yanlız bırakarak indimyanlarına ben polis olduklarını bilmediğimden yani onlar polisiz demediği için kimlik göstermediği için polisi bile aradım. yani sadede geliyim taa ben bağrınıp çağrınınca biri bana polisiz dedi o kadar hengameden sonra tabii bu arada eşim bayaa hırpalandı kelepçelendi zorla arabaya bindirildi ki onların polis olduğunu hala blmiyorduk eşimi dinlemediler bile sonunda beb araba plakasını verdim bizim dedim taa ondan sonra eşimden kimlik istediler eşimden kimliğim arabada çantamda ama siz kimsiniz siz kimlik gösterin dedi bunun üzerine kimliğini çıkardı polis ve bu kimliği senin.... dedi siz anlayın artık sonra kimlik ruhsat kontrolü yapıldı herşey temiz olunca bize 4 tane hırsızı kaçırdık bugün dedi bunun üzerine eşimde beni kovalayana kadar onları yakalasaydınız deyince de bizi siz artık şansınızı zorluyorsunuz diyerek tehdit etti sonrada buda size macera oldu arkadaşlarınıza anlatırsınız diyerek dalga geçti ve gittiler önemle vurguluyorum eşim hırpalandı kelepçelendi tartaklandı bu arada onların polis olduğunu bilmiyorduk ve kendi arabamızı çaldığını düşünerek bunlar yapıldı eşime darp raporu aldık fazla bişey yok ama sonuçta rapor aldık kol bacak bilek belde incinme omuz ve boyunda ciltte kesikler var savcılığa suç duyurusunda bulunduk plakalarını tam alamadık ama ben hatırladığım kadarıyla söyledim şimdi ne olur o polislerin isimlerini öğrenemezmiyiz dava açabilirmiyiz daha benim üzerime yürümeleri neden bu halde çıktın demeleri falan var haliyle neredeyse yarı çıplak indim gecelikle gecenin 3ünde daha pek çok şey var sonuç ne olur nasıl bir dava açabiliriz şimdi ne olacak yalvarırım yardım edin psikolojimiz allak bullak oldu