- Emoji Skoru
- 133.279
- Puanlar
- 598
- Konu Sahibi hayaller-2013
-
Hoş geldin nişan kadın. Geç otur şöyle.Benim isteme ve yüzük aynı gün kendi evimizde oldu. Ben masamı istediğim gibi süsledim. Ikramlık olarak kıymalı yaptırdık ve ayran aldık. Eşimde gelirken tatlı getirmişti onlarıda ikram ettik.
Takı olarak kayınvalidemler altın kolye ve bileklik taktılar. Başka takı olmadı.
Herkes memnun ayrıldı.
Iste dınletemıyosun kiAltın künye biraz libido killer bir şey değil mi ya
Mrb. Bana yardımcı olursanız sevinirim. 2 buçuk yıllık bir ilişkim var . Dün aileme anlattım onay verdiler. 1 ay içerisinde kendi evimde söz nişan bir olacak şekilde yapmak istiyoruz. Maddi durumum çok iyi değil o yüzden fazla masrafa giremeyecegim. Gelen kişiler 1 saatlik mesafeden gelecekler büyük ihtimal haftasonu ve öğlen saatlerinde yapacağız. Herkesin 1. Derece akrabası gelecek kalabalık olmayacağız. 20 kişiye yakın oluruz diye tahmin ediyorum. Öncelikle Gelen misafirlere neler ikram etmeliyim. Ve nisanda erkek ve kız tarafı ne takar. Her iki tarafında bütçesini zorlamayacaksın şekilde. Yardımlarınız icin teşekkür ederim simdiden
Ben de hiç takmadım ama takan da çok ya, düğünde dernekte falan. Hatta kuyumcuya kızla birlikte gidiliyor, kız seçiyor seti vs. Erkeğe altın künye almakla bir değil o ya. Onun yerine bir cumhuriyet altını bir de saat taksınlar işte mis gibi.Iste dınletemıyosun ki
E ne alcaz bız alalım da takar takmaz kendı bılır deniyor
Bılezıkti takı setıydı bunlar bıle boyle
Alınıyor gorevler yerine getirilsin dıye, bende bilezikleri takı setini asla takmadımbozdurdum dırekt
Yani tabi o künye nın alımıda sana bana kalsa tercıh etmeyizBen de hiç takmadım ama takan da çok ya, düğünde dernekte falan. Hatta kuyumcuya kızla birlikte gidiliyor, kız seçiyor seti vs. Erkeğe altın künye almakla bir değil o ya. Onun yerine bir cumhuriyet altını bir de saat taksınlar işte mis gibi.
Ay ben Kına tercihini bari bana bırakın yapmıyorum ıstemıyorum dedım dıye herkes Bi kenara düşüp bayılacaktı nerdeyseBen de hiç takmadım ama takan da çok ya, düğünde dernekte falan. Hatta kuyumcuya kızla birlikte gidiliyor, kız seçiyor seti vs. Erkeğe altın künye almakla bir değil o ya. Onun yerine bir cumhuriyet altını bir de saat taksınlar işte mis gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?