Buharlı Ütüler acil yardım :))) ütü almak istiyorum tavsiyelerinizi bekliyorum

tefal almam diyordum ama GV 9460 tefal aldım.bakalım ne olacak.çok kısmetsizim ütünün alt tarafında küçük bir çatlak çıktı yenisini verecekler ama alır almaz denedim çok güzel ütüledi.yarın yenisini getirecekler sabırsızlanıyorum.internet sitelerine güvenmediğim için bildiğim bir mağazadan aldım internette 609 tl ye düşük fiyatlı olanları var bana 660 tl ye bıraktılar.normalde 20 ay taksitle 850 tl ye veriyorlar.yarın hemen ütülemeye başlarım ve sizlerle paylaşırım.umarım pişman olmam.verdiğim paraya değer inş.

kızlar, lütfen yardım edin tefal GV 9460 aldım ütü yaparken gömlek işte herneyse ıslanıyor ben nerde yanlış yapıyorum?

delongi kazanlı ütüm var.1460 modeli.Süpürgenin yanında hediye edildi.Dün altı saat ütü yaptım ve hiiiiççç şikayet etmeden.:)Mucize gibi tek hareketle açılıyor.Üçüncü ütüm bu .Şimdiye kadar kazanlı almadığıma çok pişmanım.Kullanımı da kolay yani neden abartılıyor anlamıyorum.Senelerce yok yere eziyet çekmişim.Ütü en nefret ettiğim işti ,dün şaka gibi ölee musmutlu ütü yaptım saatlerce.Üç kere kazana su doldurdum.Tavsiye ediyorum asla pişman olmazsınız.

kızlar, lütfen yardım edin tefal GV 9460 aldım ütü yaparken gömlek işte herneyse ıslanıyor ben nerde yanlış yapıyorum?

Canım sen de çok şanssızmışsın gerçekten ütü konusunda:26: Götür iade et bence ya o ütüyü
Bizim evde breytonun var kazanlı ütüsü biz ucuz falan diye aldık ama inan ki hiç sıkıntı çekmedik yani bi de kıytırık bi marka dersin beğenmezsin breyton için İnan ki çok zevkli oluyo ütü yapması kötü bi marka da olsa Senin ütünün bi de adı var yani neden böyle oldu acabaa:44:

kızlar bende ütüden bıktığım için kazanlı aldım tefalin en son çıkardığı ütüsü dünya para verdik çok üzülüyorum param çöpe gidecek diye anlamadım yaa valla bütün hevesim kırıldı.bir arkadaş ütünün sıcaklığını yükselt dedi birde fazla su koyma demiş birde bunu denicem bakalım inş işe yarar ((

artık elektronik bişi almamaya karar verdim.tv aldığımızda tv sehpasıının parçaları eksik çıkmıştı.
eşime cep tlf aldık nokıa çelik kasa bir tlf eve geldik ses ayarı filan yaparken bir sorunla karşılaştık gittik söyledik yenisini verdiler yenisinde de aynı sorun var meğer o modelin yazılımında hata varmış
anneme 3 yıl üst üste rondo aldım kadın 1 ay kullanıyor kullanmıyor rondo bozuluyor.en son tost makinası alayım dedim aldım geldim yeteri kadar ısınmıyor ekmekler kızarmıyor ısınıyor değiştirdim.
şimdi ütü de başıma gelmeyen kalmadı.bu kaçıncı iade anlatsam şaka yapıyorsun dersin.
en sonunda annem kızım sen bir daha bir şey alma söyle bana ben sana alayım dedi.bu kadar olurmu oluyor işte sinirimden çatlıcam pes valla....

Özel mesaj hakkım olmadıgı ıcın mesajına buradan cevap vereceğim öncelikle uzgunum tefalın 3 kez utusunu kullandım 3 utudede su akıtma sorunuyla karsılasınca almamaya yemınlıyım bence tefalın magazasına utuyu gerı götur daha öncede normal utulerını kullandıgını su akıtma problemı yasadıgını kazanlı utude bu sorunun olmayacagını söyledıklerını bu yuzdende bu utudekı aynı sorundan dolayı ıade etmek ıstedıgını ıcabına bakılmazsa tuketıcı mahkemesıne sıkayette bulunacagını söyle urunu alalı sanırım 1 aydan fazla olmadı degısım yada ıade almak zorunlulukları var yada hıc olmadı baska bır urun ıle degıstır ama lutfen utu alma

aqua euro ütü almak isteyen arkadaşlar bu ütüyü yaklaşık 4 sene önce aldı annem ve biz pek memnun kalmadık bizde bir alışveriş merkezinde tanıtımını görüp almıştık fakat kullanımda hiç rahat ve güzel bir ütü degil buharın 5,5 bar olduğuna bakmayın buharı hiç yeterli değil çok az ve ütü çok ağır ütü yapmak çok yorucu oluyor benim fikrim okadar para boşuna vermeyin tefalin ütüleri bile daha güzel ütülüyor.

eski ütüme bakarak bu ütüm gayet iyi zamandan tasarruf ediyorum, kolay ütü yapıyorum.bir süre (mesela 1.5-2 saat) sonra ütü su damlatmaya başlıyor taban sıcaklığını yükseltiyorum biraz daha azalıyor fakat bendemi sorun var ütüdemi hala anlamış değilim.hazneyide fazla doldurmuyorum.bir arkadaş tavsiye etmişti çözemedim ben bu işi (

ütü daha soğumadan yazıyorum :)
ilk evlendiğimde kayınvalidem bir ütü vermişti
düşürüp içine etmiştim sonrasında kendime tefalin aldım
tam bir işkence oldu bende
en sonunda bozdum yazın özellikle fırın eldiveniyle ütü yaptım
tutmam gereken yer ısınıyordu
zırt pırt su doldurmalar
açılmayan kıyafetler
o kadar sıkıntı yaşadımki resmen ıslak ıslak ütü yapacaktım o kadar nemli bırakıyordum

yaklaşık 2 saat önce mağazadaki kadını rehin alarak bir sürü soru sordum
braun 120 gr buhar çıkışlı ütü alırken birden kazanlı almaya verdim
philips in 3,5 barlık kazanlı ütüsünü aldım-sürekli 80 gr buhar veriyor
(normalde diğer ütülerde sürekli 50 gr buhar veriyor tuşa bastığında 170 gr buhar veriyor)
eve gelince hemen işe koyuldum
suyu koydum
kıyafeti daha yerleştirirken ütü ısındı bile
kumaşın üstünde hızlı bir şekilde ütülüyorum ve yaklaşık 2 haftadır bekleyen kıyafetler açılıyor dümdüz oluyor

arkadaş bu kadar zaman ne işkence çekmişim
teknoloji nasıl bir gelişim göstermiş

ay birde kendimi son ütücü gibi hissettim böyle artist artist ütülüyorum

kısacası 290 liraya (kampanyası vardı) normal ütü fiyatına kazanlı ütüm oldu.

yer sıkıntısı çekmiyorum
daha önce ben yatak odasında perdenin arkasında kalacak şekilde kaloriferin üstüne koyuyordum şimdi dolabın içine

Son düzenleme:
1 ay önce Delonghi buhar kazanlı ütü aldım Bimeksten 300 liraya. Niye şimdiye kadar almamışım len ben bundan.

Ütü yapmaktan her ne kadar hala nefret ediyor olsamda 2 saatlik ütü 45 dkda bitiyor yavv.

Dün Philips GC3560 2400W Buharlı Ütü siparişi verdim henüz elime ulaşmadı pahalı olmasın istedim inşallah işimi görür kullandığımda sonucu yazarım.

kızlaaaar nişanlımın en hassas olduğu konu ütü, kırışığa tahammülü yok ve ben
ütü yapmayı bilmiyorum, ne yapıcamı şaşırdım, yer sıkıntım yok, kazanlı mı alsam?
valla dert ediyorum çok :18:

kızlar, tavsiyelerinize uydum, delonghi stirella aldım, media markt'ta indirimde, internette bile bu kadar ucuzunu görmedim

canm merhaba dedıgın ütü bu mu yoksa ya??bu ise fiyatı nedir ben bunu arıyorum ama..
Eki Görüntüle 297069

5 yıl kadar önce bu ütüyü, tanıtımlarına kanıp aldım. Hayatımda yediğim en büyük kazıktır! Ütü çok ağır, kesinlikle kırışıklıkları açmıyor, şoklaması da yok. Onca para verdim, bir köşede duruyor. Ne alırsanız alın ama sakın Euro almayın!

Eşim araştırması sonucu, Rowenta'nın 40 gr/dk sürekli buharı, 200 gr/dk şok buharı, 400 ml su haznesi, su damlatmama, kireç önleyici, dikey ütüleme ve kendini temizleme özelliği olan seri sonu bir ürününü, iyi bir fiyata buldu. Cuma günü gidip alacak. Ütünün tek eksi tarafı otomatik kapanması olmaması. Çok ütüm olmaması ve ütüyü hiç prizde unutmamam sebebiyle bu özelliğe çok da ihtiyacım yok.

Ütüyle ilgili kafamıza takılan bir başka konu ise tabanı. Rowenta'ların hemen hepsinde kullanılan Microsteam taban kullanılmış. Acaba kaygan mıdır, sorun yaşar mıyım? Ben de bu konuda bilgi ve tecrübe sahibi olanlardan yardım istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…