- 2 Ekim 2017
- 74
- 9
- 1
- Konu Sahibi gelelimsana
kısa anlatmaya calisacagim 2009 yilinda evlendim 2010 da bi kizimiz oldu 2011 de esim askere gitti ve bizi terketti kizimla ben ailemin yaninda kaldik halâ da onlarlayız 2 yil bekledim hic arayip sormadi ne cocugu ne beni sonra bana bosanma davasi acmis hakim beni hakli buldu bosandik bi kez mahkemeye hos görünmek icin dava devam ederken kisisel görüş gununde cocugu almaya geldi cocuk hic tanimadigi bi adama gitmedi tabi sonra öglen tekrar geldi yine gitmedi nasil agladigini anlatamam aksam üzeri bi kadinla geldi kadin kizimi kacirmaya kalkti sikayetci oldum o gün hem koruma hem uzaklastirma cikti kizimin psikolojisi bozuldu anaokulunu yarida birakti sürekli beni takip ediyorlar dedi birilerini gördüğünü söyledi psikolog ankisiyete bozuklugu tanisi koydu simdi 3 yil daha gecti tekrar geleceklermis avukat cocugu hazirla alistir dedi kizima anlattim durumu 3 gündür uyumuyor sürekli birilerini gördüğünü söylüyor persembe yine psikolog randevumuz var terk edildiginde 2 yasindaydi simdi 8 yasinda benim sorum şu cocugum elbette babasini görsün tanisin ama cocuk mahvoldu psikolojisi cok kötü mahkeme karariyla cocugun biraz büyüyene kadar görüşü durdurulabilir mi cünkü karsi taraf cocugu dusunmuyor sadece babalik egolarini keyfi isteyince tatmin etme derdin de nolur yardim edin