• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

acil yardım

Sizin burda acmaniz gereken dava kisisel iliskinin yeniden duzenlenmesi davasi. Ama zaten anladigim kadari ile babasi cocugu mahkeme kararinda yazan her surede gormuyor zaten aklina dustukce görüyor. Yani burda mahkeme yilda bir kez görsün ya da 10 yasina kadar hic gormesin gibi bir karara varir mi onu bilemem. Tabi ki burda en onemli sart cocugun psikolojik durumudur. Oyle olunca gorusmemesinde fayda var diye karar verebilir.
Bir de maalesef bu gorusmeden sonra cocugu kacirma olaylari ile karşılaşıyoruz siz mumkunse temkinli olun.
sadece psikolojik te değil okulagitmiyor gitse bile surekli agliyor aklinda hep korku derslere adapte olamiyor yani cocugun hem psikolojisi hem egitim hakki engelleniyor önceden alinmis hem kaymakamlik hem de savcilik tarafindan verilen koruma ve uzaklastirma karari da goz önünde bulunduruldugunda bunlar gecerli sebep sayilamazsa geriye cocugun ya da benim 37 yerimizden bicaklanip uzerimizde gazete kagidiyla yerde yatmamiz gerekiyor sanirim

sadece psikolojik te değil okulagitmiyor gitse bile surekli agliyor aklinda hep korku derslere adapte olamiyor yani cocugun hem psikolojisi hem egitim hakki engelleniyor önceden alinmis hem kaymakamlik hem de savcilik tarafindan verilen koruma ve uzaklastirma karari da goz önünde bulunduruldugunda bunlar gecerli sebep sayilamazsa geriye cocugun ya da benim 37 yerimizden bicaklanip uzerimizde gazete kagidiyla yerde yatmamiz gerekiyor sanirim
Raporlariniz var madem hemen acin davayi. Baro avukat verir mi demisiniz verir. Hangi sehirdesiniz?

Raporlariniz var madem hemen acin davayi. Baro avukat verir mi demisiniz verir. Hangi sehirdesiniz?
ankaradayim bosanma davami da barodan avukat alarak yurutmustum o yuzden ikinci kez avukat alabilir miyim diye sordum yardimlariniz icinayrica vok tesekkur ederim

avukatin vekalet görevi sadece bosamakti o da bitti su an sadece araci olarak aramis ve bunlari söyledi bana hep karsi tarafi savundu adil oldugunu düsünmüyorum yeni dava icin ikinci kez avukat verir mi baro onu da bilmiyorum

Verebilir sen arayıp danış istersen.yine de işi bittikten sonra takip etmediği bir davada neden nasıl aracı olarak seni aramak aklına geldi acaba. Yoksa karşı taraf mi aramış onu.

Verebilir sen arayıp danış istersen.yine de işi bittikten sonra takip etmediği bir davada neden nasıl aracı olarak seni aramak aklına geldi acaba. Yoksa karşı taraf mi aramış onu.
valla ortaya karisik bende bilmiyorum

Askere gidicem diye kandırıp demek ki başka kadına gitmiş.. Allahından bulsun. Üstelik çocuğun da psikolojisi bozulmuş..
geçmiş olsun konu ile alakalı pek bilgim yok Allah yardımcınız olsun..

ankaradayim bosanma davami da barodan avukat alarak yurutmustum o yuzden ikinci kez avukat alabilir miyim diye sordum yardimlariniz icinayrica vok tesekkur ederim
Alabilirsiniz adlo yardim bir kerelige mahsus bir durum degildir. Kendisini avukatla temsil ettirmeye maddi imkani olmayan kisilere devletin yardım etmesidir. Diger davalarda bile adli yardim talep edilebilir. Onemli olan burada baro komisyonunun uygun gormesidir.

Back
X