Acil yardim :(

rahablug91

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2018
80
6
86
34
6 aylik evliyim evlendigimde esimin bildigi bir sır vardi bile bile evlendi benimle.
Ben hep durust oldum cok seviyorduk birbirmizi. Fakat cok degismeye basladi
En son uyku hapindan asiri dozda kasitli aldim ve 5 gun yogun bakimda kaldim
Ben yogun bakimdayken esim enistesi araciligi ile bir valize esyalarimi koyup
babama teslim etmis ve hic hastaneye gelmemis. Taburcu oldum esim nerde dedim
Babamlar durumu anlatti yikildim. Herneyse bosanma davasi acacagiz. Ne uzerine acilabilir,
bi de esim bana onun istedigi sartlarda bosanmazsam aileme sirrimi ifsa edecegini soyluyor.Ben ne yapmaliyim???

Sırrın bakire değilsin boşver açıklasın bu utanılacak bir şey değil kaldı ki yalan der geçersin sana bu şekil mesaj atarsa benim sırrım falan yok ama senin kadın kıyafetleri giyip evde gezdiğini herkese söylerim intiharın sebebi sensin yaz yolla kanıtın olsun

Sırrınız eger anladıgım şeyse bunu ailenize kanıtlayamaz ki iftira atıyor diyip geçersiniz de şuan daha önemli olan ruh haliniz hepimiz psikolojik sorunlar yaşıyoruz ama intihar etmek neden ALLAH yardımcınız olsun

Ederse etsin, iftira atıyor der geçersiniz, kimsenin size şantaj yapmasına müsade etmeyin.Hem sır dediğiniz en fazla ne olabilir, bakire değilmişsinizdir, geçmişiniz sizi ilgilendirir, kaldı ki zaten kabullenip evlenmiş, yetişkin insansınız kimseye hesap vermek zorunda da değilsiniz.

Zaten siz hastanedeyken size bu adiligi yapmiş insana aileniz inanmaz. Inanaanamaz... hakkinizi arayin. Yaptigi cok acimasizca. Istedigi sartlari kabul etmeyin. Ailenize de istedigi sartlarda boşanmamaniz halinde size iftira atacaagini soyleyin... ailenizde buna hazirlikli olur ve kesinlikle inanmaz.

Hiç bir sırrınızın hesabını vermek zorunda değilsiniz. İftira atıyor der geçersiniz. Erkekler neden bu kadar terbiyesiz anlayamıyorum. İşine gelmiyorsa evlenmeseydi. Şimdi rezil etmeye çalışmak neden? Bu adi adam için hayattan vazgeçmeye değer mi konu sahibi? İnat için yaşayıp ,çok mutlu olman lazım

Yanlışlıkla mi aldin o ilaçları intihar maksatlı mi eğer intihar maksatlı ise lütfen psikolojik tedavi görün, sağlığınızı problemlerinizden daha çok önemseyin... eşiniz çok karaktersizmis gerçekten bir an önce boşanıp kurtulun bu bencil pislikten ... şartlarını kabul etmeyin iftira atıyor dersiniz ailenize ... mesaj ile yazdıysa şantaj dan da dava acın ayrıca sürüm sürüm süründürün... yazık ya evlilikler ne hale geldi

Terbiyesiz adi herif için yazık değil mi sana.Lutfen destek al.Evlenirken seninle 6 ay evli kalirken aklı nerdeymis.Bakire olarak evlensen ne olacaktı ki başka bir şeyi bahane ederdi yine bakire olmayarak bosaniyor olacaktın.Bu arada Beautifulkillers zeki bir kadinsiniz

Size bir örnek vericem cok yakindan sahit oldugum bir evlilikte. Bir kiz düsünün öz akrabasi tarafindan cinsel saldiriya ugruyor. Detaylari tam bilmiyorum,ama sanirim bir tecavüz söz konusu. Kizin ailesi olayi bir sekil ögreniyor. Ama saldiran öz akrabagi oldugu icin "careyi" kizi evlendirmekte buluyorlar (tecavüzcüye birsey olmuyor,cünkü hic kimse suc duyurusunda bulunmuyor). Kizi bir tanidigi bir adamla tanistiriyorlar. Adamin durumdan haberi yok tabi. Nisan oluyor. Dügün olmadan önce kiz nisanlisina durumu aciklayan bir mektup yazar. "Bilmen hakkin. Beni kabul edeceksen böyle et, aksi takdirde nisani boz diye". Sonuc olarak evlenirler ve cocuklari olur. Zaman gecer ve evlilikleri kötüye gitmeye baslar. Bosanma olur ve bu sürecti bayanin bu "sırrı" ortaya cikar cünkü kocasi olup biteni ailesine anlatir. Kocasi "bakire olarak evlenmedigini" kavgaliyken yüzüne de vurmus bir kac kez. Ama sonunda kendi ailesi bile ona "bilerek kabul ettin,yüzüne vurma gibi bir hakkin yok" diyip oturttu yerine. Yani uzun lafin kisasi: Korkmayin. Isterseniz iftira dersiniz. Isterseniz yorumsuz birakirsiniz. Ama boyun eymeyin. Sirriniz var diye 2. Sinif insani degilsiniz. Haklariniza sahip cikin sonuna kadar

Kabuk et boşan

Dahası var mı? Biri istemiyor evlilik devamını

Peki davayi ne konuda acip neler talep edebiliyorum

Peki davayi ne konuda acip neler talep edebiliyorum
Ablacım bayılacaksın 300 lira
Danışacaksın avukata
Dosya ayrıntısını bilmeden kim nasıl yardım etsin
Bilip mi gideceksin?
Merhaba doktor netten baktım kansermişim şu ilacı yazın
Der gibi mi hazırlıklı olacaksın

İstediği şart ne nafaka vermemek mi kabul et Allaha havale et elbet çıkarır hakkını dert etme...

Alllah yardımcınız oldun bence böyle birinden kurtulduğun için şükretmelisin hem dava açarken boyun eğme söylediklerini kabul edip onu sevindirme yalanla herşeyini

Ulan böyle şeyleri bile bile evlenirler sonra da ya terkederler ya aldatırlar adiler

Avukat tut.sizi tehdit ettiğini de anlat bunun içinde bir çözüm sunabilir belki.sırrın ne olursa olsun şantaja boyun eğme çünkü elini veren kolunu kaptırır.o adam senin zayıf noktanı bulmuş boşandıktan sonra seni rahat bırakacağı ne malumailen sana zarar verecek tipler değilse gerekirse sırrını anlat ama bakire olup olmaman onları ilgilendiren bir durum değil eğer konu buysa.zaten nasıl kanıtlayacak bakire olmadığını evlrnmeden önce iftira atıyor dersin.

Neyi kanıtlayacak ki bu sebepten ötürü niye intihara kalkışıyorsun?
Bırak istediğine söylesin. Çirkefliğinden ne söyleyeceğini şaşırmış der bir yerimle gülerdim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…