Acil yardim :(

Sirrindan niye korkuyorsun ki
Soylerse soylesin oldurecek degiller ya seni
Karaktersiz bir adammis uzulme

Sakın şartlarını kabul etme. İftira atıyor dersin.. İspat edemez kudurur..

Kendileri evlenmeden her haltı yerler,ama iş evlenmeye gelince tertemiz kız ararlar,, ki siz zaten temizsiniz dürüst olmak bence bu devirde bulunmadık nimet..

En azından bu kadın bana herşeyi dürüstçe anlattı, bosansam bile bu sır benimle mezara gidecek diyebilmeliydi, ama insanlar artık o kadar çiğ ki..

Ve en kötüsü bile olsa hiç bir insan yoğun bakimdayken eşyalarının gönderilmesini haketmiyor,bu nasıl ayrılık şekli..

Sizin yerinizde olsam ona hiç beklemediği yüzümü gösterip, kanitlayamayacagi iftiralarla küçük düşürmeye çalıştığı için elimden geleni ardına koymazdim,,asla şartlarını kabul etmezdim,kendi şartlarımı ortama koyardım, 6 ayda adınızı dul eden o değilmi,buyursun kabul etsin bakalım..

Siz eşinize itirafı sözlü mü yaptınız?
Yani yazılı olarak bir yerlerde tutabilme imkanı var mı?

İftira atıyor dersin, taktığın şeye bak. Ne biçim insanmış

Siz eşinize itirafı sözlü mü yaptınız?
Yani yazılı olarak bir yerlerde tutabilme imkanı var mı?
Yaziliydi cekiniyordum diye taaa en basinda whatsappta yazarak soylemistim. Megersem mesajlar duruyormus

eşin pisliğin tekiymiş
sırrın bakire olmaman mı?
açıklasın ailene iftira atıyor der gecersın korkma
eşinin istediği şartlar ne?

İlaçları kasıtlı aldım diyor.

yemin ediyorum supersiniz ya.kadinlara imkansiz de otur izle zehir gibi calisiyo kafalarimiz

Niye intihar ediyorsunuz? yeni evlen sonra hemen intihar et... siz sağlıklı değilsiniz ki eşiniz sağlıklı olsun

Sırrın her ne olursa olsun yaşanmış ve sen bunu güvenerek evleneceğin insana söylemişsin. Ne yalan söyle ne de inkar et,çünkü her ikisini yapman da kendine işkence olmaya devam edecektir. Çünkü başkalarını kandırabilirsin ama kendini kandıramazsın ve yalanın,inkarın da ileride önüne çıkmayacağından emin olamazsın. Ne varsa dürüstlükte var.
Bu durumda en doğrusu gerçeği söyleyip, o tekinsiz adamdan ayrılman. Ailenin seni anlayacağına,ilk başta üzücü tepki verseler de, zamanla seni affedeceklerine inanıyorum. Önemli olan hataları tekrarlamamak.

bakirelik mi sırrınız?
kabul ederek evlenmış sonradan neden kıvırıyor kı?
yalan dersin gecer gider.
ama yaptığı tam dansözlük.

Durustlugun için seni tebrik ederim. O adamida bosver Allah'ından bulsun. (Adam dediysemde lafin gelisi, esini ifsa etmekle tehdit eden kisi adam falan degildir)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…