- 21 Aralık 2017
- 2.024
- 2.161
- 133
- Konu Sahibi rahablug91
-
6 aylik evliyim evlendigimde esimin bildigi bir sır vardi bile bile evlendi benimle.
Ben hep durust oldum cok seviyorduk birbirmizi. Fakat cok degismeye basladi
En son uyku hapindan asiri dozda kasitli aldim ve 5 gun yogun bakimda kaldim
Ben yogun bakimdayken esim enistesi araciligi ile bir valize esyalarimi koyup
babama teslim etmis ve hic hastaneye gelmemis. Taburcu oldum esim nerde dedim
Babamlar durumu anlatti yikildim. Herneyse bosanma davasi acacagiz. Ne uzerine acilabilir,
bi de esim bana onun istedigi sartlarda bosanmazsam aileme sirrimi ifsa edecegini soyluyor.Ben ne yapmaliyim???
Yaziliydi cekiniyordum diye taaa en basinda whatsappta yazarak soylemistim. Megersem mesajlar duruyormusSiz eşinize itirafı sözlü mü yaptınız?
Yani yazılı olarak bir yerlerde tutabilme imkanı var mı?
Yaziliydi cekiniyordum diye taaa en basinda whatsappta yazarak soylemistim. Megersem mesajlar duruyormus
eşin pisliğin tekiymiş6 aylik evliyim evlendigimde esimin bildigi bir sır vardi bile bile evlendi benimle.
Ben hep durust oldum cok seviyorduk birbirmizi. Fakat cok degismeye basladi
En son uyku hapindan asiri dozda kasitli aldim ve 5 gun yogun bakimda kaldim
Ben yogun bakimdayken esim enistesi araciligi ile bir valize esyalarimi koyup
babama teslim etmis ve hic hastaneye gelmemis. Taburcu oldum esim nerde dedim
Babamlar durumu anlatti yikildim. Herneyse bosanma davasi acacagiz. Ne uzerine acilabilir,
bi de esim bana onun istedigi sartlarda bosanmazsam aileme sirrimi ifsa edecegini soyluyor.Ben ne yapmaliyim???
Yanlışlıkla mi aldin o ilaçları intihar maksatlı mi eğer intihar maksatlı ise lütfen psikolojik tedavi görün, sağlığınızı problemlerinizden daha çok önemseyin... eşiniz çok karaktersizmis gerçekten bir an önce boşanıp kurtulun bu bencil pislikten ... şartlarını kabul etmeyin iftira atıyor dersiniz ailenize ... mesaj ile yazdıysa şantaj dan da dava acın ayrıca sürüm sürüm süründürün... yazık ya evlilikler ne hale geldi
İlaçları kasıtlı aldım diyor.
Yazık ya ne gerek var ki ne olursa olsun ergen değil koca kadın değer mi karaktersiz bir adam için.[/Q
Bence degmez ama, neler yaşadığını bilemiyoruz. Demek ki kendini o denli çaresiz ve cikmazda hissetti. Allah kolaylik versin. UOTE]
yemin ediyorum supersiniz ya.kadinlara imkansiz de otur izle zehir gibi calisiyo kafalarimizSırrın bakire değilsin boşver açıklasın bu utanılacak bir şey değil kaldı ki yalan der geçersin sana bu şekil mesaj atarsa benim sırrım falan yok ama senin kadın kıyafetleri giyip evde gezdiğini herkese söylerim intiharın sebebi sensin yaz yolla kanıtın olsun
Aynen öyle erkekler de üç kuruşluk akıllarıyla bizle aşık atmaya çalışıyoryemin ediyorum supersiniz ya.kadinlara imkansiz de otur izle zehir gibi calisiyo kafalarimiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?