ACİL YARDIM

Angelarelation

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2014
301
83
298
Kanser hastası dayım okuyan 2 çocuğu var çalışamıyor aylardır onun için maddi yardım için başvurabilceğim bildiğiniz yerler var mıdır arkadaşlar?

Eklentiler

• IMG_20200112_180828.webp
    IMG_20200112_180828.webp
    25,4 KB · Görüntüleme: 159
Allah acil şifalar versin
Bulundugunuz şehirde kaymakamlik veya muhtara danışın muhakkak yönlendirirler sizi

Twitter'dan durumu anlatıp ahbab'ı ekleyebilirsiniz. Haluk Levent dönüyor genelde. Allah şifalar versin.
Allah acil şifalar versin
Bulundugunuz şehirde kaymakamlik veya muhtara danışın muhakkak yönlendirirler sizi
Allah yardımcınız olsun en iyi 2 cevabı da almissiniz zaten umarım istenilen para toparlanır rabbim sabır versin

Allah yardımcınız olsun. Acil şifalar versin inşallah :dua: keşke elimden gelen birşeyler olsaydı tek yapabileceğim dua etmek. Başvurduğunuz yerler inşallah dönüş yaparlar dayınız canıyla uğraşıyor birde çocukları düşünmez en azından :( çok üzüldüm

Allah yardımcınız olsun. Acil şifalar versin inşallah :dua: keşke elimden gelen birşeyler olsaydı tek yapabileceğim dua etmek. Başvurduğunuz yerler inşallah dönüş yaparlar dayınız canıyla uğraşıyor birde çocukları düşünmez en azından :( çok üzüldüm
Allah razı olsun 🙏 ben de öğrenciyim keşke çalışsam da faturasını en azından ödemeyi çok isterdim Rabbim şifasını verir inşallah tez zamanda

Allahım acil şifalar versin 🙏 ahbap görürse mutlaka yardim eder

Allah'ım evlatlarına bağışlasın. Çok çok gecmiş.
İnanın çok üzüldüm. :(

Back
X