- 10 Nisan 2014
- 301
- 83
- 298
- Konu Sahibi Angelarelation
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah razı olsunTwitter'dan durumu anlatıp ahbab'ı ekleyebilirsiniz. Haluk Levent dönüyor genelde. Allah şifalar versin.
Twitter'dan durumu anlatıp ahbab'ı ekleyebilirsiniz. Haluk Levent dönüyor genelde. Allah şifalar versin.
Allah yardımcınız olsun en iyi 2 cevabı da almissiniz zaten umarım istenilen para toparlanır rabbim sabır versinAllah acil şifalar versin
Bulundugunuz şehirde kaymakamlik veya muhtara danışın muhakkak yönlendirirler sizi
Başvurdum fakat sgk olmaması gerekiyor dedilerAllah acil şifalar versin
Bulundugunuz şehirde kaymakamlik veya muhtara danışın muhakkak yönlendirirler sizi
Tek çare ahbap o zaman en azından çocuklara burs vb biseyler yaparlar ...Başvurdum fakat sgk olmaması gerekiyor dediler![]()
Allah razı olsunAllah yardımcınız olsun. Acil şifalar versin inşallahkeşke elimden gelen birşeyler olsaydı tek yapabileceğim dua etmek. Başvurduğunuz yerler inşallah dönüş yaparlar dayınız canıyla uğraşıyor birde çocukları düşünmez en azından
çok üzüldüm
AminnnAy Allahım yardım etsin inşallah, tez zamanda sağlığına kavuşsun.
Yazdım ona daAllahım acil şifalar versinahbap görürse mutlaka yardim eder
Aminn inşallahAllah'ım evlatlarına bağışlasın. Çok çok gecmiş.
İnanın çok üzüldüm.![]()
SağolunAllah yardimciniz olsun![]()