Acil yardım

Evet Emekliydi.gidersem asla kızımı göstermez işte.kapattığı hesabını tekrar açıp ekran görüntüsü alsam herşey tam olacak bana yalan söylüyor diyemeyecek
Kızınızı bırakıp mı gideceksiniz de göstermeyecek?Boşanma davası açarsanız kızınız sizde kalır merak etmeyin

Evlilik devam edene kadar her sene doğurcak mısınız böyle? Şaka mısınız ya hemen çocuğu yapmışsın neyse bi de koşa koşa ikinciyi yapmışsınız. Siz her sene bir çocuk doğurun, eşiniz başka şeyler peşinde koşsun evdeki kargaşayı bırakıp.
bile bile lades yapacak kadar saf bir insan değilim baktığım hesaplardaki tarihleri yeni öğrendim.yapmayacağım dediğinde zaten ikinci çocuğuma hamileydim bile.çocuklarımın başını yakacak kadar kötü biri değilim merak etmeyin.yargılarınızı kendinize bırakın.

bile bile lades yapacak kadar saf bir insan değilim baktığım hesaplardaki tarihleri yeni öğrendim.yapmayacağım dediğinde zaten ikinci çocuğuma hamileydim bile.çocuklarımın başını yakacak kadar kötü biri değilim merak etmeyin.yargılarınızı kendinize bırakın.
Kendiniz açıkladınız şu an kendinizi, bir şey dememe gerek kalmadı. Çocuklarının başını yakmışsın zaten daha ilk çocuğu yeteri kadar emzirmeden, ilgilenip büyütemeden ikinciye hamile kalmışsınız. Aklı başında insanlar sürekli üreyelim diye gezmiyorlar, bazıları da böyle geç kalmışcasına ilk geceden hamile kalıp yetmeyip bir de peşinden ikinciyi doğuruyor. Komik.

o çocuğu alsa bile getirir geri o çocuk ona rahat vermez çünkü ,
boşan ve babanın maaşına baş vuru yap onu al gir bişe çalış ,

arkadaşım boşanma evresinde kreşe işe başladı hem çocugu gözünün önünde oldu hem kendi iş sahibi oldu

Mesleğim yok çalışmıyorum. bekarken her işi yaptım. Plastik fabrikası. market. perde.ne yapabilirim bilmiyorum gidersem sahip çıkanım olmaz kızımı Bi daha göstermez bana.durup yaşamak zorundayım.ne yapabilirim bilmiyorum

Gitmemek isinize geliyor bence. Kim cocuklariyla hayat mucadelesi verecek ki?

Evlenir evlenmez hamile kalmayi biliyorsaniz yalniz basiniza ayakta kalmayi da bileceksiniz.

Aldatılmışsın canın sıkkın amenna

Yapacağın iki şey var ya susup oturacak ya da boşanacaksın

Babanın evi eşyası ne oldu

Baban Mayıs ta vefat etmiş senin bebek de Mayıs ta olmuş korona zamanı

Geçmişi değiştiremeyiz ileri bakmak lazım

Babanın evi dağıtılmadı eşyası vs duruyorsa git oraya barodan avukat iste

Az çok bir nafaka al 200-300 ancak verir ama ekmek süt parası çıkar

Altının kolyen yüzüğün birşeyin varsa onları da aradaki süreçte kullan

Boşanınca da maaşın bağlanır çocuklar büyüyünce de işbulur devam edersin hayata

Anne babadan başkası yalan işte. Çocuklar olmasa çeker giderdiniz bi şekilde kendinizi idare ederdiniz ama çocuklar büyük sorumluluk. Allah yardımcınız olsun çok üzüldüm

Evet Emekliydi.gidersem asla kızımı göstermez işte.kapattığı hesabını tekrar açıp ekran görüntüsü alsam herşey tam olacak bana yalan söylüyor diyemeyecek
kizinin yuzunu gostermemek ne alaka?
cocuk hukuken sende kalmak zorunda.
baban emekliymiş bosanirsan maasini alirsin babanin
ama bence siz zaten bosanmak istemiyorsunuz.
abim ablam dayim yengem enistem sahip cikmadi cikmaz.
cocuklu koskoca kadinsiniz neden illa biri sahip ciksin
bosanin nafakanizi alin babanizin maasini baglatin belediyelere kaymakamliklara gida yardimi icin basvuru yapin
kapici daireside olsa bir yer kiralayip basinizi sokun.
herseye 4 4 luk baslamak zorunda degilsiniz.
bosanip maasinizi baglatana kadarda evdeb ayrilmayin cocuklari babanizin evinden getirmediniz sonucta sizin icin sartlar olusana kadar baksin sizede cocugunuza da
elin karilarina yediriyorsa sizede bakabilir.
kimseden destek bekleyip vahlanip tisilanip dizlerinizi dovmek yerine biraz dik durup evdeki adam olmayan dangalakla konusun

Eşiniz adam degil,fevri davranmayin,biluyorum zor bir durum incinmissiniz ,
sineye cekmis gozukun ,bir sure hic didiklemeyin,cocugunuz dogsun biraz ele gelsin,
Kafasina gore takilsin,delil toplayin,kenara para atin ufak ufak ,kesinlikle aranizdaki ilişkiyi kesin ,
Delilleri toplayinca acin bosanma ve tazminat davasini ,

bak canim oncelikle sakin ol suan ki ,maalesef adamlar en cok bu donemlerde eslerini aldatiyor..
kendini uzup yipratma,degermi kani bes para etmez biri icin kendine zarar vermeye..Akillj ,mantikli dusun ..
bu arada durumun dan dolayi biraz daha beklemen lazim is yok ,ev yok,para yok,meslek yok, oncelikle bebegini sag saglim dunyaya getirmen,sonrada biraz daha buyumelerini bekleyip,duruma gore hareket etmen..
yani su durumda sana kimse sahip cikamaz ki..baba yok (mekani cennet olsun)
Annenin durumuda belli kadincagiz caniyla ugrasiyor onu daha fazla uzmeye kimsenin hakki yok..
en iyisi cocuklar biraz daha buyuyene kadar duzenini bozmamak,evet esine aptal olmadigini hatirlat ,butun ofkeni kussss rahatlaa ...
es olarak olmasada sadece cocuklarin icin devam edebilirsin icin sinmeyecek biliyorum ama yavrularin cok kucuk az sabirr bu arada da koseye ufak ufak para koy ,firsat buldukca kendini gelistir,ucretsiz kurslara yazil ..
ilerde cekip gitmek istersen en azjndan cebinde paran ve elinde seni idare edecek doneler olmali..
suan icin sadece sabirr ,acele kararlar verip kendini ve yavrularini zora sokma..herseyin zamani var sabret,seyret..herkes akil verir ama ekmek vermez..

Çocukların velayeti anneye veriliyor o istediğini kadar nara atsın mahkemeler bu konuda çok katı sen istemediğin sürece alamaz senden çocukları artı nakafa bağlanıyor kimsenin sana sahip çıkmasına gerek yok koca kadınsın istersen her şekilde yaşarsın ve de kız annesini olarak güçlü ol güçlü kızlar yetiştir.

Kendini öldürmeyi düşünürken çocuklarına kim bakacak senin üzüldüğün sey bu adamı ailen yerine koyman, daha ne kadar bu adama aile sifati vereceksin ki yengeniz sizi idare etmek değil size o evi bir müddet açmak zorunda orası onun değil abinizin evi hangi şehirde yaşıyorsunuz yardımcı olmaya çalışalım iş yönünden ev yönünden biseyler bakarız burda kactane kadınız elbet destegimiz olur ama sizin de bizi yarı yolda birakmamanız gerek emin olmanız boşanmak istemeniz gerek hepimiz biseyler yaparız burdan

bak canim oncelikle sakin ol suan ki ,maalesef adamlar en cok bu donemlerde eslerini aldatiyor..
kendini uzup yipratma,degermi kani bes para etmez biri icin kendine zarar vermeye..Akillj ,mantikli dusun ..
bu arada durumun dan dolayi biraz daha beklemen lazim is yok ,ev yok,para yok,meslek yok, oncelikle bebegini sag saglim dunyaya getirmen,sonrada biraz daha buyumelerini bekleyip,duruma gore hareket etmen..
yani su durumda sana kimse sahip cikamaz ki..baba yok (mekani cennet olsun)
Annenin durumuda belli kadincagiz caniyla ugrasiyor onu daha fazla uzmeye kimsenin hakki yok..
en iyisi cocuklar biraz daha buyuyene kadar duzenini bozmamak,evet esine aptal olmadigini hatirlat ,butun ofkeni kussss rahatlaa ...
es olarak olmasada sadece cocuklarin icin devam edebilirsin icin sinmeyecek biliyorum ama yavrularin cok kucuk az sabirr bu arada da koseye ufak ufak para koy ,firsat buldukca kendini gelistir,ucretsiz kurslara yazil ..
ilerde cekip gitmek istersen en azjndan cebinde paran ve elinde seni idare edecek doneler olmali..
suan icin sadece sabirr ,acele kararlar verip kendini ve yavrularini zora sokma..herseyin zamani var sabret,seyret..herkes akil verir ama ekmek vermez..
Madem devam etme taraftarı bence delil toplasın asla ama asla bildiğini göstermesin farklı bir hesap açıp eşiyle görüşsün bu nafaka için güzel bir olta adamı bildiğini söyleyip ürkütmeyelim değil mi. Sonra çarşıya pazara kesin sen çıkıyorsundur bu dönem o adama iyi olabildiğin kadar iyi ol fazla fazla al parayı koy kenara kavga etse bile tamam hayatım de yanağına bi öpücük kondur sonra acısı çıkar zaten bu dönem rol yapacaksın zor olacak ama güçlü olmak zorundasın dinsizin hakkından imansız gelir. Sonra maddi olarak rahatlayıp birde elinde delillerin olunca daha rahat edersin hem nafaka gelir hem babanın maaşı birde hafiften 3-5 biriktirince evdeki eşyaların da bi kısmını al mis gibi bi ev de tutarsın bizde yardım ederiz biseylere sen uzme canını

Sakin ol. Evlilikten önce ne kadar görüştünüzde hemen ilk gunlerde hamile kaldiniz. .keske 2 yilda 2 cocuk yapmasaydinizda bi evliliginizi ve birbirinizi taniyabilseydiniz.. Olan olmus aldatilmissiniz ama once kendinizi dusunun. Toparlanana kadar idare etmelisiniz.

Yenidogan bebeginiz olacagi icin hem is bulmaniz, hem dogum sonrasi calismaniz zor.
Diger bebeginizde kucuk zaten.
Bakacak kimseniz yok, bakıcıya vereceginiz para kazanacaginizla kafa kafaya olur.

Babanizdan kalan ev vs bir seyler var mi?
Altininiz, birikiminiz?
Babanizdan alacağınız maas ne kadar?
Esinizin madddi durumu nasil?
Eger asgari ucret gorunuyorsa maasi, alacağınız nafaka 300,500 bir şey olacak.
Maas+nafaka sizi gecindirecek mi? Once buna bakın.
Evetse, beklemeyin, ayrilin
Hayirsa çocuklar buyuyene kadar beklemek zorundasiniz, diyecek bir sey yok.o vakit, sabırlar diliyorum. Ev arkadasi gibi yasayin gitsin.

Kardeşim zaten sen bile bile ladesi evlendikten iki ay sonra hamile kalarak yapmışsın. Bak ikinciyi bile demiyorum ilki bi de. Üstelik kaynanam kötü olayım diye bekler diyorsun, insan hiç değilse onu düşünür bunun ailesi yarın bigün bana sıkıntı çıkarır biraz bekleyeyim, göreyim nasıl gidiyor evlilik diye. Onu da geçtim 22-23 yaşındaymışsın sağlık sorunların varmış, ilk aylardan beri aldatılıyormuşsun bir de böyle bir evliliğe ikinci çocuğu eklemişsin. Kimse kendi başına gelsin istemez ama önce tedbir sonra tevekkül diye boşuna denmemiş. Sen hayatını düzene sokmadan, eşini tanımadan, kendini garantiye almadan düzgün kararlar almadan böyle şeyler yaşarsan kimse de gelip sana akıl vermez.

Back
X