Acil Yardim

Asyacoban

Deresi olmayan şehrin dalgasındayız
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2021
199
468
18
Arkadaşlar herkese selam konuyu nereye acmam gerekiyor bilemiyorum o yüzden kusura bakmayın göğüs uçlarımi sıktığım zaman uçlarından sari yapiskan bir sivi geliyor 6 aylik evliyim ve hamile falanda degilim adetim biteli 1 hafta oldu daha once bu durumu yasayan oldumu

Arkadaşlar herkese selam konuyu nereye acmam gerekiyor bilemiyorum o yüzden kusura bakmayın göğüs uçlarımi sıktığım zaman uçlarından sari yapiskan bir sivi geliyor 6 aylik evliyim ve hamile falanda degilim adetim biteli 1 hafta oldu daha once bu durumu yasayan oldumu
yoooooo

Süt bezi hormonlarından olmuş olabilir Dr gitmenizde fayda var..

Her şey olabilir, basit bir sebepten ciddi bir probleme kadar türlü sebebi olabilir, öncelikle aile hekiminize gidin ve kan testi yapsın

Başımızın tacı saglık calışanlarımıza bır emanet edın kendınızı .Her sey harıka olur .

Bir insan durduk yere neden meme uclarini sikar ki? 🙄 lutfen sikmayin, uyarmayin. Prolaktin hormonunuzun artisina da sebep olursunuz bu sekilde.

Prolaktin hormonunuz yükselmiştir muhtemelen dr görünün ilaç verir
Benim de yuksekti hamile kalmaya calisirken ogrenmistim benden sıvı gelmiyordu ama doktorum gelebileceğini söylemişti ordan hatırlıyorum
Cocuk istediğimiz için ilaçla düşürmüştük vücut kendini lohusa sanıp gebeliği engelleyebiliyor sut korur lafida burdan geliyor sanirim ama yüzde yüz bi geçerliliği yok

prolaktin olabilir, evet. benim de bir kez normalden katbekat fazla çıkmıştı, doktor meme ucundan sıvı gelip gelmediğini sormuştu ve ertesi gün tekrar test istemişti. tam da ilk testin akşamında adet olmuştum, ertesi günkü testte normal çıkmıştı.

Benden de berrak renk gelir sikarsam diğer uçta da sıkmadan sarı renk nadir de olsa geliyor.
Kist var bende.
Belki öyle bir şeydir.
Baktirmakta fayda var..

Hepinize cok teşekkür ederim ilk firsatta bir doktor kontrolüne gidip kesin sonuç alcam

tiroitlerinizede baktirin.
haşimato gogusten sut gelmesine sebep olabiliyor bazen

Back
X