• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acil yardım !!!

Iron Butterfly

Sağlıcakla gel minik mucizemm🎉
Pro Üye
Anneler Kulübü
14 Şubat 2021
8.434
22.687
298
Adet olduğum da ilk tüp bebek tedavim başlayacak 1 haftam falan var nasıl 3 4 kilo birden verebilirim habnımlar önerileriniz var mı acaba şuan 94 kiloyum 90 da olsam okey dedş Dr ne yapsam olmuyor tutamıyorum kendimi egzersiz yapıyorum arada yürüyüş onların dışında neler önerirsiniz lütfen yardımlarınızı bekliyorum 😭😭

Adet olduğum da ilk tüp bebek tedavim başlayacak 1 haftam falan var nasıl 3 4 kilo birden verebilirim habnımlar önerileriniz var mı acaba şuan 94 kiloyum 90 da olsam okey dedş Dr ne yapsam olmuyor tutamıyorum kendimi egzersiz yapıyorum arada yürüyüş onların dışında neler önerirsiniz lütfen yardımlarınızı bekliyorum 😭😭
Asla kısa sürelerde verilen diyet uygulamaları doğru bulmuyorum amma kabak detoxu biraz daha mantıklı geliyor açık durumlarda

Aralıklı oruç denenebilir belki, onda hızlıca ödem atılıyor ama 1 hafta biraz kısa bir süre 😕

Naptınız kilo probleminizi tüp bebek de tranfsfer oldumu. Siz istediğiniz kiloya ulaşabildinizmi?

Back
X