Y ylmzftm Yeni Üye Kayıtlı Üye 27 Ocak 2022 61 13 3 27 4 Nisan 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi ylmzftm #1 Adetime 3 gün var erken gebelik testi yaptım silik çizgi çıktı. Bir kaç saat sonra kaset tipi gebelik testi yaptım negatif çıktı. Bunun nedeni nedir?
Adetime 3 gün var erken gebelik testi yaptım silik çizgi çıktı. Bir kaç saat sonra kaset tipi gebelik testi yaptım negatif çıktı. Bunun nedeni nedir?
S sebnembeen Aktif Üye Kayıtlı Üye 28 Nisan 2021 1.391 1.475 48 34 4 Nisan 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi ylmzftm #2 ylmzftm .!.: Adetime 3 gün var erken gebelik testi yaptım silik çizgi çıktı. Bir kaç saat sonra kaset tipi gebelik testi yaptım negatif çıktı. Bunun nedeni nedir? Genişletmek için tıkla... Erken olduğu için net bi şeyler çıkmaz hemen canım şüphen varsa kan testi yaptır
ylmzftm .!.: Adetime 3 gün var erken gebelik testi yaptım silik çizgi çıktı. Bir kaç saat sonra kaset tipi gebelik testi yaptım negatif çıktı. Bunun nedeni nedir? Genişletmek için tıkla... Erken olduğu için net bi şeyler çıkmaz hemen canım şüphen varsa kan testi yaptır