Beta-HCG değerlerim...Doktor çok beğenmedi :(

Canım hayırlısı olsun... Bende pazartesi aldırmak durumunda kaldım..kalp atışı yoktu.. Hayırlısı buymuş.. Umarım en yakın zamanda kavuşuruz babylerimize :KK68:
AMİN canim iyi misin peki ?benim hic agrim falan yok sanki hic gebelik yasamamisim gibi.oyle geldi gecti sanki.insallah bir ay sonra tekrar hamile kaliriz.sen istiyor musun hemen

İlk gebelik deneyimim.SAT 2 Aralık 30-35 gün arası adet oluyorum.Kist vs yok.7-8 Ocak'ta olmam geekiyordu ama erkenden yaptım idrar testi yaptım.5 Ocakta idrar testinde silik şekilde pozitif çıktı.
6 Ocak'ta kan testi 58,42
8 Ocak'ta 117,9
13 Ocak'ta 465,5
15 Ocak'ta 639,2 çıktı.

Progesteron da en yüksek seviye 27 iken benim 23dü iyi demişti doktor.3.testte zaten çok beğenmemişti yükselmeyi biraz daha fazla olması gerekiyordu.Bugünkü de baya az çıktı.Doktor sevimsiz dedi sonuç için.Zaten değerin yükselmesini bekliyorduk kesenin görünmesi için.Dış gebelik olabilir dedi.Canım biraz sıkkın.Yükselmesi az olup hamileliği devam eden var mı?
Canım merhaba bnmde aynen sen gibiydi doktor değerlerimi yavaş artıyor dedi Dis gebelik olabilir dedi ama keseyi 1500 olunca girebiliyor sen boşver takma kafana insalh sağlıklı hamilelik geçirirsin bnmde suan 2 aylık hamileyim cok zor donem biliyorum

Canım merhaba bnmde aynen sen gibiydi doktor değerlerimi yavaş artıyor dedi Dis gebelik olabilir dedi ama keseyi 1500 olunca girebiliyor sen boşver takma kafana insalh sağlıklı hamilelik geçirirsin bnmde suan 2 aylık hamileyim cok zor donem biliyorum
Maalesef hamileliğim sonlandırıldı benim 10 haftanın içinde olmamIza rağmen kalp atışı duymadık zaten görünürde bebekte yoktu.yolk sac vardı sadece.senin ne Zaman duyuldu kalp atışı

7. Haftada duyuldu canım üzülme demekti bolesi daha hayırlıymış tekrar denersin nasipte olan Neşe o olur Rabbim yardımcın olsun insalh kısa sûrede hayırlı haberlerini aliriz

Merhaba kizlar.benimde sat 23 aralik adet 5 gün geciktikten sonra idrar ve ertesi gün kan testi yaptim sonuclar şöyle
24 ocak 288
27ocak 311
30 ocak 354
Degerler cok yavas yukseliyor dis gebelik ve dusukle sonlanir takipte kalalim dedi doktor.yarin bida gideceğim.benim gibi olup normal gebelik yaşayan varmi.bi umut ariyorum dengemi kaybettim dünden beri.Allah büyüktür bi mucize gönderir inşaAllah diyip diyip ağliyrm.yardim lutfen...

Oncelikle düşük yapanlara geçmiş olsun. Sağlıklı ve hayırlı evlatlar dileğiyle...
Bende bundan yaklasik 5 ay önce kimyasal gebelik geçirdim. Kendiliğinden kanamayla birlikte bütün parçaları attım. Tabi 2 hafta boyunca. Çok agrim ve kanamam oldu. Çok zormus gerçekten. Sonra 1 defa adet gördüm. Ve ardından müjdeli haber geldi. Adetim 10 gün geçti ve betahcg değerin 9600 du. Fakat ben de niyeyse SATA gore usg de 4 gün fazla çıkıyor hamilelik haftam. Su anda 11+ 2,yim. Ama usgde 11+6 yim. Garip bir durum.

Back
X