SANIRIM HAMİLEYİMMM:-)

tubafysal

Üye
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2014
49
2
18
Galiba hamileyim adet günüm geçmedi bugün adet olmam gerekiyor ama adetime dört gün kalasıya adet olaskmıl gibi sürekli bi karın ağrım vardı. Ve sağ kasığımda batmaoluyordu hamile hissediyordum kenfimi pazar akşamı test yaptım üçüncü dakikadan sonra bamadıö sabah baktım ikinci çizgi varmış. Pazartesi bi daha test yaptım evde iki\ci çizgi beş fakika dolmafan belirdi ama çok kırmızı değidi hafif silikti. Bugün de sağlık ocağından kan testi uaptım. Doktor hamilesin de diyemem hamile değilsin de diyemem normalde beşten yüksek çıkınca hamilederiz seninki altı çıktı diyo perşembe tekrat yapalım testi fefi ben hamile hissediyorum sizce hamile miyim?

neden kimse cevap vermiyor hamile miyim acaba benim gibi hamile olduğunu düşünen var mı bu durumları yaşayan var mı bilgi almak istiyorum.

Galiba hamileyim adet günüm geçmedi bugün adet olmam gerekiyor ama adetime dört gün kalasıya adet olaskmıl gibi sürekli bi karın ağrım vardı. Ve sağ kasığımda batmaoluyordu hamile hissediyordum kenfimi pazar akşamı test yaptım üçüncü dakikadan sonra bamadıö sabah baktım ikinci çizgi varmış. Pazartesi bi daha test yaptım evde iki\ci çizgi beş fakika dolmafan belirdi ama çok kırmızı değidi hafif silikti. Bugün de sağlık ocağından kan testi uaptım. Doktor hamilesin de diyemem hamile değilsin de diyemem normalde beşten yüksek çıkınca hamilederiz seninki altı çıktı diyo perşembe tekrat yapalım testi fefi ben hamile hissediyorum sizce hamile miyim?
Cnm ben adetime 4 gün varken idrar testi yaptim ikinci cizgi silikti benim de zaten gebelik hormonu olmasa ikinci çizgi silikte olsa çıkmaz bence hamilesin

Ben de hamile olduğumu çok hissediyorum. Ama doktır adet dönenlerine yakın bu değer çok az yükselebiliyor dedi. Benim de adet olmam gereken gündü ondan dolayı belki yoktır dedi. Üzüldüm bayağı...

Onbeş aylık evliyim üç aydır bebek istiyoruz benim rahmim tersmiş üç ay önce kadın doğum doktoruna gittim öyle dedi. Bunun için de korkuyorum. Ve rahmin ters olması hamileliğin kötü geçmesine sebeb olur diye bişey duydum acaba var mı öyle bişey

Onbeş aylık evliyim üç aydır bebek istiyoruz benim rahmim tersmiş üç ay önce kadın doğum doktoruna gittim öyle dedi. Bunun için de korkuyorum. Ve rahmin ters olması hamileliğin kötü geçmesine sebeb olur diye bişey duydum acaba var mı öyle bişey
bana da ilk hamileliğimden önce doktor rahim ters demişti. ikinci hamileliğimden önce de rahim filmi çekildi onda da hafif ters çıktı. bende hiçbir sorun olmadı. inşallah sende de çıkmaz ve kan değerin de yükselir. kan testini yakın zamanda mutlaka tekrarla. değerin yükselmesi sağlıklı bir hamilelik olduğunu gösterir.

Çok düşük çıkmış kan sonucu olmayabilirsin, bir hafta sonra yine yap istediğin sonuç çıkar inşallah.

Yarın tekrar yapcaz kan testini arkadaşımınki 5.1 çıkmıştı. Benimkinden düşük çıktı ama hamileydi yani umarım benimde öyledir .

Evetttt hamileyimmmm . Çok şükür kan tesi yapıyordum bugün tekrar hamilesindedilee. Yuppppiiiii HAMİLEYİMMMMÖMMM

Canım bende sonucun düşük çıkmış diyecektim ama zaten düşük yapmışsın :(

Benim de geçen ay adet günü 6 küsur çıkmıştı ,doktorum değer düşük, sağlıksız gebelik gibi demişti ,dediği gibi oldu ,bende düşük yaptım :(

En azından hamile kalabildiğimizi biliyoruz ;)
Rabbim tez zamanda bizleri yavrularımıza kavuştursun inşAllah :)

adetliyken salgıladığınız hormonlart da gebelikdeki gibi 2. çizgi çıkmasına sebep olabiliyor.

Back
X