Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
10 dakika içinde çıktıysa test pozitif gözüküyorMerhaba arkadaşlar bişey sormak istiyorum adetime 1 gün var test yaptım dayanamadım sizce bı şey var mı
Evet gözüküyor gecikince gidip test verinMerhaba arkadaşlar bişey sormak istiyorum adetime 1 gün var test yaptım dayanamadım sizce bı şey var mı
Adet geçikmesinden tekrarlayın testi büyük ihtimalle hamilesiniz tebriklerMerhaba arkadaşlar bişey sormak istiyorum adetime 1 gün var test yaptım dayanamadım sizce bı şey var mı
Beta 23 cikti10 dakika içinde çıktıysa test pozitif gözüküyor
Betam 23 çıktıAdet geçikmesinden tekrarlayın testi büyük ihtimalle hamilesiniz tebriklerbenim çok silikti adet geçikmesinin 3.günü yaptiğimda
Beta 23 çıktıEvet gözüküyor gecikince gidip test verin
Tebrikler hamilesiniz ama çok yeni dahaBetam 23 çıktı
Korkuyorum geçen sene kimyasal gebelik geçirdim buda öyle olur diye çok korkuyorumTebrikler hamilesiniz ama çok yeni daha
Canım keske kan vermeseydin adet gecikme bekleseydin erkenden daha kotu oluyor beta cıkacak mı falan diye insan dusunuyor sürekli ben adet gecıktı evde test yaptm senın testten daha silikti sonra adet gecıkmesı 6 gunu gttim kan vermeye beta 212 cıkmstı 5 gun sonra da kadın doguma gttim 1998 lerde cıktı betaKorkuyorum geçen sene kimyasal gebelik geçirdim buda öyle olur diye çok korkuyorum
Kendimi tutamadım belirtim de çoktuCanım keske kan vermeseydin adet gecikme bekleseydin erkenden daha kotu oluyor beta cıkacak mı falan diye insan dusunuyor sürekli ben adet gecıktı evde test yaptm senın testten daha silikti sonra adet gecıkmesı 6 gunu gttim kan vermeye beta 212 cıkmstı 5 gun sonra da kadın doguma gttim 1998 lerde cıktı beta
Adet geçikmesi son gününe kadar bekle bakalm inşallah düzelir kimyasal değildir hakknda hayrlısı olsunKendimi tutamadım belirtim de çoktu![]()
Bak test koyulaşmasyla takip et adet geçikmesini bekle adet son gününe yakın idrar testi yap evde eğer koyulaşırsa beta yükseliyor demektir folik asit falan kullan bu süredeKendimi tutamadım belirtim de çoktu![]()
Gözünüz aydınBeta 23 çıktı
Nasıl belirtileriniz vardı acabaKendimi tutamadım belirtim de çoktu![]()
Ateş basması şimdi de var iki gecedir uyanıyorum sabaha kadar idrara çıktım bel ağrısı bir hafta önce bacağa vuran kasık ağrısı göğüslerim çok şiş çok acıyorNasıl belirtileriniz vardı acaba
Tebrik ederim darısı bizlere inşaAllah![]()
Test yaparken bugün idrarimin normalinden daha koyu olduğunu da fark ettimBak test koyulaşmasyla takip et adet geçikmesini bekle adet son gününe yakın idrar testi yap evde eğer koyulaşırsa beta yükseliyor demektir folik asit falan kullan bu sürede
Hımm idrar koyulasması hakkında fikrim yok canım hamilelik belirtisi mi odaTest yaparken bugün idrarimin normalinden daha koyu olduğunu da fark ettim