acil yardım...

SEVCAN_84

Nirvana
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2007
1.544
371
648
41
İstanbul
kızlar 23 günlük kızım var ve aşırı derecede gazı var ayrıcada kakasını yapamıyor.geçen cumartesi akşamı çok ağladı ve sürekli kusuyordu doktora götürdüm çekilen filmde aşırı gaz yüklenmesi olduğunu ve mideyi üst tarafa ittiğini bu yüzden kustuğunu söyledi ilaç verdi.sap simplex nurse harveys kullandım bi faydası olmadı kakasını yapamıyor.bugünde neo baby aldım.bebeğimde bende çok sıkıntılıyız...önerilerinizi bekliyorum...

canım milupanın bitki çayları var benim bebeğimde gazlıydı doğduğu günden itibaren verebilirsin faydasını görürsün hem bebeğinide rahatlatır birde emzirdikten sonra arkarına ufak ufak vurarak sıvazlıyarak gag diyesiya kadar uğraş alışsın gazını çıkarmaya

Canim 16sene evel bende ayni sorunu cektim dok, dediki bebe yagigla makadini fafif masaj yap ayaklarini karnina kaldirarak denemistim her seferinde olmasada yardimci olmustu birde ates ölcme derecesiyle makittan ates ölcecekmis gibi sok cikar tahrik edip ikinmasini saglar kakasini yapar demisti ,benim oglum cok kabizlik cekiyordu denedim faydasi var ama ben 3 4 günde bunu uyguladim aliskanlik yapmasin diye zamanla hepsi düzeldi sabir canim.......

benimde 10 aylık dünyalar tatlısı bir prensesim var oda geceleri çok huzursuz ve sanırım kolik belirtileri var kabız olmuştu bikez bende çok ilac denedim ama olmadı anneme gittiğimde ANNEM BEBEGİME 1 CAY KASIGI halis zeytinyağı içirdi ve 1 saat gecmeden kakasını yapmıştı çok rahatlamıştı oda bendeeeesırnaşık şey

canım benimde kızım 2.5 aylık bende başlarda çok zorlandım hala öyleyiz kabız değil ama kakasını çok zoranarak yapıyor makatını dereceyle oynayarak yaptırıyordum ve rezene çayı içiriyordum sık sık

kızlar zeytinyağı sürdüm fakat yararı olmadı ama derece ile uyrınca yaptıama kendiliğinden yapamıyor doktora götürdüm bi tane fitil verdi şimdilik iyi geldi maşallah 2 gündür yapıyor inşalah bi daha kabız olmaz...

ben avusturyada kaliyorum ve bi krem kullaniyorum cok iyi geliyo kremi karnina saatin ilerledigi yöne dogru yuvarlak daireler cizerek sürüyorum altini kapiyorum hem kakasini kolayca yapiyor hem gazini cikariyo allah razi olsun o kremi icat edenlerden baslardan cok problem yasadim hem gaz sorunundan hem kabizliktan ama simdi rahatim o konuda..

Merhaba

Hayırlı olsun bu arada bebeğini analı babalı büyüsün
Benim oğlum ilk doğduğunda bizimde gaz problemimiz vardı.Doktorumuz ZİNGO diye bir bitkisel bir damla verdi her emzirmeden ve mamadan sonra veriyordum çok iyi geliyordu.sana tavsiye edebilirim.istersen almadan önce doktorunada danışabilirsin.yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…