- 24 Haziran 2025
- 9
- 6
- 1
- 23
- Konu Sahibi pisipisiiii
-
Yumurtlamadan sonra kaç gün geçmeli bilginiz var mıBunu kimse bilemez, bekleyip adetiniz gecikirse test vermelisiniz. Oladabilir olmayadabilir ihtimaller bu kadar
10/12 en azYumurtlamadan sonra kaç gün geçmeli bilginiz var mı
Teşekkür ederim10/12 en az
Sizinle hemen hemen aynı durumdayız, benim de sat 2 haziran, bat 29 haziran. Ben de testlere başladım ama negatif şu anda, pozitife döner umarımArkadaşlar sorabileceğim kimse yok
2 Haziran adet başlangıç bitişim 6 Haziran adetim bitti 28 günde bir olurum düzenli adet döngüm var
Ayın 10-13-14-17 sinde birliktelik yaşadık, 19 Haziran günü Lh seviyem 8.30 du yapay zekaya sorduğumda yumurtlamam muhtemelen 16-17 sinde geçti dedi, 23 ünde beta baktım negatif çok mu erken bakıyorum bilmiyorum. Bazı hocalar birliktelik sonrası 8 gün sonra bakılır diyor. Adetime şuan 7-8 gün var o kadar çok istiyorum ki bir bebeğimiz olsundoktor önerisi ile 9 gündür folik asit kullanıyorum. O kadar gelişen bir çağ geldik ki yapay zekaya göre hamileyim 13-14 ünde sağ yumurtalıkta batma hissi göğüs ucunda acı oluyordu ultrasonda bu ay sağ taraftan yumurtladığımı söylemişti hoca, sizce ne yapmalıyım evet beklemeliyim ama ihtimaller ne sizce
O kadar iyi anlıyorum ki siziSizinle hemen hemen aynı durumdayız, benim de sat 2 haziran, bat 29 haziran. Ben de testlere başladım ama negatif şu anda, pozitife döner umarımkeşke bekleyebilsem adet gününü ama çok sabırsızım.
yaa aynen benimde beklenen 29 30 HaziranSizinle hemen hemen aynı durumdayız, benim de sat 2 haziran, bat 29 haziran. Ben de testlere başladım ama negatif şu anda, pozitife döner umarımkeşke bekleyebilsem adet gününü ama çok sabırsızım.
Umarım güzel haberler alırızO kadar iyi anlıyorum ki sizi
Şu birkaç gün resmen geçmiyoryaa aynen benimde beklenen 29 30 Haziran
Ben de dün hem gazete tam erken gelip testi yaptım ama tabii ki de hiçbir sonuç çıkmadı bekliyorum sabırla
Çok erken bakmışsınız betaya varsa bile belki de geç döllenme olmuştur yine hemen çıkmayabilir. Ben adete 5 gün kala öğrendim. Yumurtalamam düzenli olmadığı için yumurtlamaya göre bilemiyorumArkadaşlar sorabileceğim kimse yok
2 Haziran adet başlangıç bitişim 6 Haziran adetim bitti 28 günde bir olurum düzenli adet döngüm var
Ayın 10-13-14-17 sinde birliktelik yaşadık, 19 Haziran günü Lh seviyem 8.30 du yapay zekaya sorduğumda yumurtlamam muhtemelen 16-17 sinde geçti dedi, 23 ünde beta baktım negatif çok mu erken bakıyorum bilmiyorum. Bazı hocalar birliktelik sonrası 8 gün sonra bakılır diyor. Adetime şuan 7-8 gün var o kadar çok istiyorum ki bir bebeğimiz olsundoktor önerisi ile 9 gündür folik asit kullanıyorum. O kadar gelişen bir çağ geldik ki yapay zekaya göre hamileyim 13-14 ünde sağ yumurtalıkta batma hissi göğüs ucunda acı oluyordu ultrasonda bu ay sağ taraftan yumurtladığımı söylemişti hoca, sizce ne yapmalıyım evet beklemeliyim ama ihtimaller ne sizce
aynen öyleŞu birkaç gün resmen geçmiyor
Ben de 6 gün önce silik çizgiyle öğrenmiştim ama kimyasal geçirmiştim. Umarım sağlıkla güzel haberler alırız, regl olana kadar umut var diyorum kendi kendimeaynen öyle
ama yumurtlamanın ama yumurtlamanın üzerinden daha doğru düzgün 7 gün bile geçmiş değil bayağı bir erken yapmışım
öteki gebeliğimde ( kürtaj olmuştu) tam adet olmam gereken günde erken gebelik testini yaptım ve çok çok silip bir çizgi ile öğrenmiştim
geçmiş olsunBen de 6 gün önce silik çizgiyle öğrenmiştim ama kimyasal geçirmiştim. Umarım sağlıkla güzel haberler alırız, regl olana kadar umut var diyorum kendi kendime
Çok teşekkür ederim, size de çok geçmiş olsungeçmiş olsun
öyle tabii geç döllenme bile olmus olabilir
doğru herkesin vücudu bir olmuyor herkes de aynı olmuyor çünküBen adetime 2 gün kala vermiştim kanı o zaman 18 çıkmıştı bekleyin biraz daha en azından 2 gün kalaya kadar
Umarım birliktelik günleri şans ihtimalini artırırdoğru herkesin vücudu bir olmuyor herkes de aynı olmuyor çünkü
10 gün geçince test yaparsanız çıkarYumurtlamadan sonra kaç gün geçmeli bilginiz var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?