Aile Planlaması acil yardım.........

Aile Planması nedir ? Doğum kontrol yöntemleri, gebeliği sonlandırma, kürtaj konularının işlendiği bölüm.

asim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2007
19
0
86
48
Ankara
:teytey:selamlar... ben 2 aydan beri düzenli olarak miranova dogum kontrol ilacını kullanıyorum.3.pakete gececegim gün hastanede olmam nedeniyle sabah 5 de ilacımı aldım(pazartesi gecesi 10.30 almam gerekirken salı sabahı 5 de aldım) ve aynı günde gece olarak aynı saatte ilacımı aldım(salı gecesi 10.30 da) yani bir günde 2 ilaç sabah 1 akşam 1 tane ve şimdide düzenli olarak devem ediyorum ama o süre zarfında cinsel ilişki olmadı.acaba korunmam gerekiyormu bana bu konuda yardımcı olursanız sevinecem ....::uhm:

İlişki olmadıysa sorun yokki canım...eger korunmak istiyorsanda ilaçlarına devam et....
Sevgiyle Kal...

Tekrar düzenli olarak devam ettiğine göre bi sorun olmaz canım o arada zaten ilşkiniz olmamış için rahat etsin bence ama bundan sonra dikkat et unutma nolur nolmaz............

teşekkür ederim de ama ilacımın 5 .günü cinsel ilişki oldu kafam çok karışık korunmam gerekiyormuydu diye çevremdekilerde ilaç kullanıyor böle unutulan zamanlarda ertsi günü 2 tane alabiliyormuşşun ilaç etkisini gösterirmi acaba...

ilaçlarını gün aksatmadan yani alamadığınızı alıp,almanız gerekenide gününde aldıysanız bir problem olmaz...benim bir arkadaşımda unutmuştu ertesi gün ikisinide içti,bir sorun yaşamadı...
sevgiler...

genelde ilaçlarım hiç akastmam ve aynı saate alırım işte o gün bir terslik oldu tabi içim içimi yedi yani ama genede teşekkür edrim

Back
X