Korkuyorum yardımcı olur musunuz

Selam kızlar,
Cumartesi gecesi sevgilim ile sürtünrm yoluyla bir ilişki yaşadık, istemediğimden hiçbir şekilde içeri bir temas olmadı ( parmak-cinsel organ sokulmadı) üstümüzde kıyafetlerimiz de vardı özellikle benim hep vardı, şimdi internette bi şeyler okuyup korkmaya başladım ama direkt içime hiçbir giriş olmadı, ıslak elleriyle temas etmedi, sadece belki 2 saniyeliğine vajinamın bacak ile olan arasına değdi onda da hiçbir ıslaklık seçmedim sadece teni, ben bundan dahi rahatsız olduğum için pazar sabahı 12 saat geçmeden Ella aldım, pazar gecesi pazartesi sabahı da beklediğim günde regl olmuşum, 5 gündür reglim geliyor yani bildiğiniz her zamanki gibi yoğun akışkan koyu kırmızı arada pütürcüklü... Böyle bir durumda hamile kalma ihtimalim var mıdır bu olaylardan korkan birisiyim, lütfen yardımcı olun
Olmayacağına emin misiniz kızlar, panik atağım var biraz korkuyorum

Öyle birşey olamaz Allah aşkına. O kadar insan var ki aylarca yıllarca bebek sahibi olmayı deneyen yani sizin ilişki şeklinizden herhangi bir gebelik oluşmaz bu bir ikincisi zaten regli olmuşsun . Ben evliyim eşimle koruması lz ilişkiye girdikten sonra regl olduğum zaman hamile olmadığımı biliyorum yani bu mümkün değil
Emin misiniz korkuyorum

Selam kızlar,
Cumartesi gecesi sevgilim ile sürtünrm yoluyla bir ilişki yaşadık, istemediğimden hiçbir şekilde içeri bir temas olmadı ( parmak-cinsel organ sokulmadı) üstümüzde kıyafetlerimiz de vardı özellikle benim hep vardı, şimdi internette bi şeyler okuyup korkmaya başladım ama direkt içime hiçbir giriş olmadı, ıslak elleriyle temas etmedi, sadece belki 2 saniyeliğine vajinamın bacak ile olan arasına değdi onda da hiçbir ıslaklık seçmedim sadece teni, ben bundan dahi rahatsız olduğum için pazar sabahı 12 saat geçmeden Ella aldım, pazar gecesi pazartesi sabahı da beklediğim günde regl olmuşum, 5 gündür reglim geliyor yani bildiğiniz her zamanki gibi yoğun akışkan koyu kırmızı arada pütürcüklü... Böyle bir durumda hamile kalma ihtimalim var mıdır bu olaylardan korkan birisiyim, lütfen yardımcı olun
Korkuyorsanız yapmayacaksınız, ella da parol değil ben evli olduğum halde bir kez dahi o hapı alıp kendime o kötülüğü yapmadım siz neyinize güvenip bu şekil hapları alıyorsunuz?

Haklısınız bir hataydı ama yardımcı olamaz mısınız bu konularda bilgisizim
Ne yardımı istiyorsunuz tam olarak? Birliktelik olmamış gebe falan olmanız “haz Meryem değilseniz” imkansız 🙅‍♀️ sadece o hapları alacak kadar korkuyorsanız böyle bir şeye yeltenmeyin. O tür hapların yerli yersiz kullanımı İleride çocuk sahibi olamamanıza bile sebebiyet verebilir.

İhtimali yok mümkün değil. Boşuna o hapları içip kendine zarar verme o hapların daha büyük yan etkileri var.sperm içeri girmeden hamilelik mümkün değil

Back
X