Acil Yardım

nehiyy

Aşk..
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2006
925
0
116
Ankara
Ben 24 yaşındayım göz pınarlarımın üstünden kaşlarımın oldugu yere kadar hiç geçmeyen şişlikler var, üstüne üstlük kaşlarımda düşük duruyor.. Bunun ameliyatsız bir çözümü var mı ? Doğal yollardan çözmek için çok uğraştım ama nafile.. Ayrıca ip ile kaş asma yöntemi varmış fiyatları hakkında bilginiz var mı ? pahalı bir şey değilse yazı bu şekilde idare etmeyi düşünüyorum.. Bu konuda bilgisi olanlar yazarsa çok sevinirim.. :çok üzgünüm:

uygun görünüyor peki kalıcı oluyo mu bi kalıcısı bi geçicisi var diye duydum da :)

Hayır canım geçici olan değil, bu kılçıklı ip dediklerinden yapacak,erimeyen ipmiş. Tabii ileri yaşlarda yüz sarkmasıyla bir miktar aşağı inebilirmiş, ama o zaman düşünürüz onu da.

anladım cnm geçmiş olsun banada bilgi verirsin olur mu nasıl göründügü hakkında :)

ayyyyy keske operasyon disinda biseyler olsa su kaslari kaldirmak icin boshayallersmile

kızlar ben de aynı derdden muzdaribim, kılçıklı iple yüz asma 1-2 yıl sonra etkisini yitiriyormuş diye duydum ama? bilemiyorum, sevindikçe yaptırıp paylaştığında bi fikrimiz olucaktır!geçen yıl dr. teoman doğan end.kaş kaldırma için 2500 tl. ücret bildirmişti,,gidememiştim,,,, Sevindikçe dr.un kim söyleyebilir misin ?

Selam kizlar, nehiyy cim bende de ayni sorun var, ust goz kapaklarim cok dusuk, Zuhtu beye ustgoz kapagi ameliyatini kaca yapiyorsunuz diye sordum, ama fiyati cok fazla soyledi 3000 tl dedi.

Canım zaten göz ve burun ameliyatını aynı anda yaptırma bi kadın görüştüm sinirlerine zarar vermişti doktor kadının yüzü hiç düzelmiycekmiş foto bulursam eklerim burun için ne fiyat verdi özel msj la atar mısın ?

kaskaldirma botoxla mümkün artik evet teksorun kalici deyil her 5 6 ayda bir yaptirmaniz gerekir .

Merhaba kizlar ben yine arastirdim, cunki bende de ayni sorun var goz kapaklarim cok sis ve kaslarim o yuzden dusuk duruyor. Onceden Zuhtu beye sormustum kaca yapiyorsunuz diye 3000 tl demisti. Bide kayseriyi arastirdim, bana yakin oldugu icin. Kayseri de So-Ep estetik merkezi var sanirim yeni, Doktor Saffet Ors e mail yoluyla mesaj attim.
Açiklama :
Merhabalar, benim birkac sorum olacakti doktor beye. Goz kapak ameliyatinin maaliyeti nekadar??? Ve baya riskli bir ameliyat oldugu nu duymustum. Yani yanlis bir kesi yapildiginda, ya gozun tam kapanmazmis yani goz kapagi kisa gelirmis, yada goz kapagi islevini kaybedebilirmis. Bunlar hakkinda doktor bey bana bilgi verebilirmisiniz. Ve en onemlisi ortalama maaliyeti??? Tesekkurler.
cevap:
sayın şenay hanım
göz kapağı ameliyatını haftada 3-4 tane yapıyorum ve şimdiye kadar hiç böyle bir problemmle karşılaşmadım. bu bahsettiğiniz problemler bu ameliyatı yapmasını bilmeyen, daha önce hiç yapmamış, sakar biri tarafından yapıldığında olabilir. normal olarak ameliyatlar yapan ve belli bir tecrübesi olan bir doktorun yaptığı ameliyatta bu problemlere rastlanmaz. göz kapağı ameliyat üst göz kapağı için 600, alt kapaklar için 800 tl dir. lütfen ücretsiz muayene ve görüşme için randevu alınız. iyi günler

Ve tekrar bir soru sordum Doktor Saffet Ors e:
Merhabalar Doktor bey, bana bu kadar hizli cevap yazdiginiz icin cok tesekkur ederim, ust goz kapagi 600 tl demissiniz, peki bu 600tl icine hersey dahil mi ameliyathane masrafi mesela, yani bu toplam fiyat mi? Sonradan extra bir odeme cikmaz oyle degil mi? Tesekkurler, iyi gunler.
Gelen cevap :
evet senay hanŭm bu fiyat herŝey dahil lokal anestezi ile yapŭyorum ve iŝlem sonrasŭ hemen evinize dönüyorsunuz. görüŝmek üzere iyi günler

Fiyati bana gayet uygun geldi, yaptirmayi dusunuyorum, ama ilk once burnusum bir iyilessin, artik onumuzdeki ki$a yaptirmayi dusunuyorum.

aaa çok şaşırdım way be bu fiyata göz ameliyatı bitanem iyice araştır olur mu bu doktorun hastalarına falan ulaşmaya çalış kayseride bu kadar hastayı nerden buluyo ki acep.. ınşallah herşey gönlünce olur

aaa çok şaşırdım way be bu fiyata göz ameliyatı bitanem iyice araştır olur mu bu doktorun hastalarına falan ulaşmaya çalış kayseride bu kadar hastayı nerden buluyo ki acep.. İnşallah herşey gönlünce olur

Saol nehiyycim, bende fiyat farkina cok sasirdim, tabiki yaptirmadan once cok iyi arastiririm, daha simdi simdi dusunmuyorum, onumuzdeki ki$a insallah.

Back
X