Acıl yardım...

xxhasretxx

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2009
4
0
86
- Yurtdışı
merhaba arkadaslar,
siteye birkac dakika once uye oldum ve acil yardim bilgi ve deneyimlerinize ihtiyacim var.
su an mikroenjeksiyon denememin 2. yaptirdim.8.gun kanamam basladi ve 4 gun surdu daha sonra ilk kan testimde sonuc 31 yan pozitif ve hamileydim
problem su ki normal bir hamilelikte her iki gunde bir kan degerinin iki katina cikmasi gerekirken benimki sabit;
1. kan degeri 31
2.kan degeri 32
3.kan degeri 32
doktorumuz normal degil ama sonuc negetif olana veya yukselene kadar kan testine devam diyor.
siz veya cevrenizde hic ayni problemi yasayan oldu mu?olduysa neticeyi ogrenebilir miyim?
lutfen acil yardimlarinizi bekliyorum simdiden tesekkurler..

canım sana olumlu bişey yazmak isterdim ama malesef benim ki olumlu olmadı......
ilk değerim 38.34
2.değer 44
3.değer 52
4.değer 6
son değer bebek düşmüştüüü canım......hakkında hayırlısı olsun....

bencede pek olumlu gibi degil burda hep okuduk hep dustu canim
insallah bi mucize olur
kimyasal gebelik deniyor yasadigina

benimde ayni sekilde oldu.44 le baslayan degerim 49 a çikti ama sonra 7 ye kadar düstü.yani kimyasal gebelik yasadim bende.çok geçmis olsun arkadasim...

canım yaaa artması gerekir normalde .. üstelik tüp bebek gebeliklerinde alınan sonucun 50 üzeri olması hatta garanti olması için 100 ve üzeri olması beklenir ..
kimyasal gebelik olursa da inşallah kendi kendine düşer sayı bir müdahaleye gerek kalmadan ..
geçmiş olsun canım ....................

benimde 10 gun kanamam olmustu benim degerimde 20 lerdeydi
sonra 24 du sonra 60 ondan sonrada dustu
burdaki drlar pek aciklama yapmiolar ama ben burdan ogrendim kimyasal gebelik deniyor bu durumlarda

arkadaslar cevap yazdiginiz icin cok tesekkur ederim aslinda bunun boyle oldugunu biliyorum ama insaniz iste bir mucize bekleyenlerdenim ama olsun Rabbim ne derse muhakkak o olacaktir.su an icin kanamam yok pazartesi gunu yine kana gidicez ve doktorumuzla gorusucez hakkimizda hayirlisi arkadaslar .sagolun.

Back
X