acil yardım !!!

DoraGizem

DORApaşanınANNESİ
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2009
5.921
17
358
39
dora devamlı ağlıyor kızlar nasıl oyalıcaz bu bebişleri yaa sokak istiyor hep bu sıcaktada sokağa çıkılmazki sinirlerim laçka oldu yemek yemez sokak ister tv bile oyalamıyor artık offff :gitme:

eve girmek istemiyo sadece sokakta kalmak istiyo daha sokağın başında ağlmaya başlıyo ya (

acaba yaşıtı bir kaç arkadaş bulsan evde oynatsan oynamazmı cnm bende bilmiyomda üretmeye çalışıyom fikir işte

dünn blüüdeydik ama borayla pek oynamadı bu aralar bebeğime bi haller oldu yaa...

gizem eladada benzer durum var, dışarı çıkmadığımız günün akşamı burnumdan getiriyo hergün azda olsa kapının önüne çıkarıyorum bende...

ah cnm bnm huyları degişiyo dün zeynebide çıplak yak bahceye çıkardım taytay dikildi evde dikilmeyen kız orda dakikalarca dikildi çıglıklar attı sevinçten ama ben piştim o oyalancak derken resmen dışarda

gizemcim küvet varsa at oyuncaklarını içine birazda su doldur oyla... bak bugün hava çok sıcak istanbulda bile hissedilen derece 53 olacakmış... bugün çıkarmanı pek önermem..

alıştırdınız erkenden gezmelere tv lere sürüyle oyuncaklara... şimdi hiç biri yetmiyo kuzulara... kim dedi size o kadar gezin diye:)))))))))))))

aynı sorun bizde de var gizem mahvediyo sokak için evde 24 saat tepemde 10 dk oynuyo hopp tepeme çıkıyo kapıdan kim gelirse gelsin üzerine atlıyo yabancılama yok eğer kapıdan gelen babasıysa kıyamet kopuyo hergün gündüz ben dışarı çıkarıyorum bi postada akşam gelince babası çıkarıyor bugün içeri 10 da girdi gayet mutlu gözüküyo dışarda .. Çaresi hiç çıkarmamak heralde alışack eve biz sürekli gezdiğimiz için bide k valimde kaldı onunda evi giriş bahçe var sürekli sokaktaydı alıştı .. Bugün şeyda ya gittik dolaştık alışveriş merkezlerini şeyda gördü karşı dairesi boştu oraya girdi hemen başladı ağlamaya o konuda baş edemiyorum çekicem böyle Allahyardımcımız olsun :)

bu konunun şu an için çözümü bahçeli bir eve taşınmanız gibi duruyor:)
bahçede güzel oyalanır..
Allah yardımcınız olsun..

aferin akıllı oğluma benim naapcan evde oturup çık gez dolaşşş cıstak cıstakkk.. 40 günlük çocuğu götüür müsünüz adalara modalar alın sizeeee gezenti dora:)

ben de aynı şeyi söyledim reaalciim. geziyolar geziyolar. yok diş buğdayları yok tatiller yok ekşm anneleriyle buluşmalar. sonra çocuklar evde sıkılıyo... sıkılır tabi...:)))))) soya çekim nolcak.... amma kıskanmışım buluşmalarınızı yalnız:)))))))))))))

hehehehhhhhhhh sabah çocuk atti diyerek uyanıyo şaka gibi yaa sabahleyin kalktık kahvaltımızı ettik çıktık sokağa hadi dedim o oyuncaklardan sıkılmıştır gittik bişiler alalımm ilk arabamla yaramaz topları aldım geldim tam kurduk arabayı çocuğun kafası ağır basıyo tabi öne doğru bi eğildi düştü arabadan aşağıya şaka gibi u oğlum benim kızlar ne zaman hareket edecek yaa çok tembel çook ....

gizemcim kilodan olabilir.benim oğlanda dora gibi tombiş.valla popoyu zor kaldırıyor.tutunacak birşey bulamazsa kıyameti koparıyor.bu akşam eşimin memleketine gideceğiz.12 saat.umarım bir aksilik olmaz.oturmaktan çok sıkılıyor devamlı gezdirmek lazım.bilmiyorum ne olacak.Allah yardım etsin.

ahhh bu oğluşlaer ahhh allah yardımcın olsun tatlım kazasız belasız ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…