• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Annem ve kızım

bluestar89

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
33
Puanlar
13
Annem kızım konusunda çok müdahale ediyor ve bu beni çok yordu artık.Ben kırılıyorum çekiyorum kendimi sonra o triplere giriyor arayıp sormuyor
Ekran süresine karışıyor kapat kızım bitti diyorum izlicem diye tutturuyor annem de izlesin biraz daha çocuk .Yrmek konusunda da bırakın yemiyorsa zorlamayın .abur cubur yicem diyor yemekten önce bırakın yesin ,kızım 9 yaşında o da bu durumu kullanıyor bana bağırıp çağırıyor karışma bana diyor ,annem de üstüne gitme çocuğun diyor falan .Kardeşim geldi şehir dışından onun için gidip kaldım ama bi daha kalmayacağımı söyledim .
Kaç kere söyledim karışma seninle aramız bozuluyor diye durmuyor susmuyor ,beni eleştiriyor devamlı ,sonrada zor çocuk büyütmek diyor dün gece mesela bırak izlesin dediler sinirlendim artık karışmadım gece 2 oldu yatacaklar hadi kapat kızım annen kızacak diyor kapatmıyor o da sonra kendileri yattı kızım hala izliyor ben de bi daha gelip kalmayacağız biyerde dedim kapattım yatırdım ister istemez modum düştü çektim kendimi gergin bir ortam oldu yani sonra küstü bana karışıyorum diye diyor annem eve geldim mesaj atmış kızımın bana söylediği gibi yazıklar olsun ben bunu mu hakkettim diye,kızım da bu cümleleri bana çok kullanıyor bu ara çok bunaldım
Kardeşim gidecek diye gidip bi kaç saat oturup döndük ardından annem mesaj attı niye böyle yaptın hareketlerine anlam veremedim kötü anneanneysem görüstürme kızım diye kardeşim söyledi çok ağlamış arkamızdan

Fevri davranmissin. Annenin kalbini kirmadan da sinir koymanin bi yolunu bulman lazim. 'Bi daha gelmeyiz' filan gibi tavirlar cok ergence. Kizinin karsisinda da gucsuz gosterir seni. 'Basedemiyorum o zaman bu ortama girmicez' tavri cok olgun bi tavir degil.

Fevri davranmissin. Annenin kalbini kirmadan da sinir koymanin bi yolunu bulman lazim. 'Bi daha gelmeyiz' filan gibi tavirlar cok ergence. Kizinin karsisinda da gucsuz gosterir seni. 'Basedemiyorum o zaman bu ortama girmicez' tavri cok olgun bi tavir degil.
Gelmeyiz demedim de kalmayız dedim

Ne had bilmezlik ya, ne zannediyorlar ki böyle yapınca onlar çok sevilecek anne baba kötü olacakta bu çocuğa çok mu yarayacak. Herkes yerini haddini bilecek.

ayy bizimkiler de böyle. geçen gün babam çocuğa çikolata verecek gece. dedim baba verme, hem biz vermiyoruz hem de cocuk bir saat sonra uyuyacak, zor uyur sonra. basladılar yok biz sizi nasıl büyüttük, sen bizden daha mı tecrübelisin, takıntılısın vs. ben de vermeyeceksin dedim. annem ordan söyleniyor verse ne olur, neden babanın gönlünü kırıyorsun diye. baktım babam gizli gizli cocuga çikolata veriyor. bir de her seyde cocuğa “annen kızar bak” diyorlar. öyle sinir oluyorum ki. torun sevmeden anladıkları ya cocugu yedirmek ya da uyutmak. zorla iki saat kucağında pışpışlayıp uyuttu cocugu sırf ben uyumasın, uyku saatine daha var dedim diye.

ileride cocuk bana bilenecek, annane evini istediği her seyi yapabileceği bir yer olarak görecek. bu sefer ben otoriteyi sağlayamayacağım, cocuk da bunu kullanacak. ne gerek var ya hu?! beni kötü anne yapıp ne gececek ellerine yani? cidden çok sinirleniyorum böyle şeylere. senin torunun tamam da benim evladım. benden daha çok düsünüyor olamazsın bu cocugu.

Biz de aynı şeyi yaşadık.baktim basedemiyorum .saldım oğlumu. Ben telefon vermiyorum dedesi ve ananenesi yazık izlesin baksın.aman tek otursun diyip sürekli telefon verdiler bende zorla alıyordum.
almadim tabi 3. Günün sonunda bizim oğlan telefonu ele geçirince Kizim senin bir bildiğin varmış dediler.ben de bu nedenlerden ötürü ailemde kalmak istemiyorum. Büyükler ile çocuk büyütmek işkence

Benze bir konuyu acmistiniz zaten. Anneniz boyle degistiremezsiniz, kiziniz tam ergenlik oncesi cilgin zamanlarinda. Bir profesyonel yardim alin , kiziniza nasil yaklasacaginiza dair bence .

Annenizede yatili gitmeyin

Kendimi sıkışmış hissediyorum eşim de durumdan istifade beni daha da dolduruyor sanki aileme .Büyk bir yükün altında eziliyorum sanki

Anneniz size karsi da boylemiydi. Gece iki ye kadar oturmaniza musade edermiydi ?. Cocuklar bazen de deneyimlemek istiyor mesela bizim ki de sabaha kadar oturmayi bir sey sanardi bir kac kere karışmadım yamuldu simdi kendi uyuyor. Annene tek yolla alsin bakalim sorumlulugu 1 hafta bak nasil kurallar geliyor kizina anneanne evinde. Muhtemelen kiziniz ozgur olmak icin orayi alan tercih ediyor bazen esnetin kurallari.

Anneniz size karsi da boylemiydi. Gece iki ye kadar oturmaniza musade edermiydi ?. Cocuklar bazen de deneyimlemek istiyor mesela bizim ki de sabaha kadar oturmayi bir sey sanardi bir kac kere karışmadım yamuldu simdi kendi uyuyor. Annene tek yolla alsin bakalim sorumlulugu 1 hafta bak nasil kurallar geliyor kizina anneanne evinde. Muhtemelen kiziniz ozgur olmak icin orayi alan tercih ediyor bazen esnetin kurallari.
Her zaman kuralcı değilim esnetiyorum ama baktım başedemiyorum daha dikkat ediyoruz

Back
X