acil yardım

umarım sevgilin senden habersiz bi hesap açmamıştır,ama öfkeyle kalkan zararla oturur bunu unutma sakin ol emin olmadan bişey söyleme bence

bu arada

ben bu telefonla faceye kayıtt olma olayını bilmiyodum şimdi duydum herşeyden bi haberim:)
biz 2 yıl önce kapattık hesaplarımızı ama kontrol etmek gerekiyo demek ki
peki bu numarayı nereye yazıyoruz ve bi hesap olup olmadığını anlıyoruz???

umarım sevgilin senden habersiz bi hesap açmamıştır,ama öfkeyle kalkan zararla oturur bunu unutma sakin ol emin olmadan bişey söyleme bence

bu arada

ben bu telefonla faceye kayıtt olma olayını bilmiyodum şimdi duydum herşeyden bi haberim:)
biz 2 yıl önce kapattık hesaplarımızı ama kontrol etmek gerekiyo demek ki
peki bu numarayı nereye yazıyoruz ve bi hesap olup olmadığını anlıyoruz???

e posta yazan yere numarada yaılıyor ve şuan tlfnu arıorum napıyosun diye sorcam açmıyor kafayı yicem ne kadar emek verdim ben bu ilşkiye

kendi hesabını ve şifresini biliyorum baktım tlfn nıo kayıtlı değil bu ne demek başka hesabı mı var yani yardım edin ne olur kahroluyorum yaaaa evlilik planı yaptığımız adamdı yaaa

kızlar şifremi unuttum hesabı tanımla gibi yerlere girdim şu yazdı çıktı
■The mobile phone you entered does not belong to any account
bu telefon numarasına ait hesap yok
sanırım boşa telaşlandım
ama başta neden ilk girdiğimde yanlış şifre diyor ki çok muallaktayım

şifremi unuttum diyip hesap tanımlamak için bu numarayı girdiğimde bu numaraya ait hesap yok yazıyor
ayyy boşa mı ağladım
iyiki çocuğa konuyu açıp aklına böyle şeyler getirmedim yav :18:

sorunun çözülmesine sevindim cnm:)boşuna telaş yaptın ama ben olsam ben de yapardım

canm çözüldü mü tam emin değilim o numaraya bir hesap yok yazıyor
bir erkek çıkıyor
facebook tutarsız yani
çıkan erkek 4 foto koymuş hiç benzemiyor fotolar birbirine 2 tane arkadaş ekli biri erkek diğerinin cinsiyeti belli değil
kafam karmakarışık
birde şifre değiştirmek için telefona sms bildirimi var offff :26:

canm çözüldü mü tam emin değilim o numaraya bir hesap yok yazıyor
bir erkek çıkıyor
facebook tutarsız yani
çıkan erkek 4 foto koymuş hiç benzemiyor fotolar birbirine 2 tane arkadaş ekli biri erkek diğerinin cinsiyeti belli değil
kafam karmakarışık
birde şifre değiştirmek için telefona sms bildirimi var offff :26:

bence böyle kurcaladıkça daha çok aklın karışır cnm
sevgilinle konuşsan bunları aslında olmaz mı kafanı kurcalayan herşeyi sorsan

şuan şoktayım 2 arkadaş ekli o arkadaşlara baktım ve birinin arkadaşlarında sevgilimin kuzeni çıktı bu işte bir iş var yaa amaa

sadece oyun oynamak için veya öylesine açılmış olabilir takma kafana bence ki belki de açılmış bir hesap da yok

Oyun için bende açtım facede fake hesap, kendi oyununa hediye falan yolluyorsun. Böyle bişey yapmış olabilir. Neden en kötüyü getiriyosun ki aklına.

Sevgiliniz online oyun oynuyorsa bu nedenle karakter ismiyle başka bir hesap kullanıyor olabilir, benim de aynı şekilde 2.bir hesabım var, oyundaki arkadaşlarımın da öyle..İlla en kötüsünü düşünmek gerekmez bence ayrıca forumda okudukça farkediyorum herkes ne kadar güvensiz ve kuşkucu. Zaten bence bu temeller üzerinde bir ilişki yürümez.

Back
X