• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri acil yardım

ec170406

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Haziran 2011
13
0
86
Malatya
merhaba ben bişey danışmak istiyorum .3 kez aşılama yaptım 1 kez tüp bebek sonuç negatiffffff. aralıkta tekrar tüp bebek tedavisine başlıycam araştırma yaptım. istanbul eurofertil nasıl yakın zamanda gidip tedavi olan varmı yardımcı olurmusunuz yada başka nereyi tavsiye edersini acil cevap lütfennnnnnnnnnnn

canım öncelikle geçmiş olsun...rabbim inşallah en yakın zamanda yüzünü güldürür...maslak acıbadem bülent tıraşı düşünebilirsin...gelişmiş labaratuvarları var...ayrıca sizin sorun ne tatlım...başarısız tedaviler için hangi tetstler yapıldı...bunlarda önemli

merhaba ben bişey danışmak istiyorum .3 kez aşılama yaptım 1 kez tüp bebek sonuç negatiffffff. aralıkta tekrar tüp bebek tedavisine başlıycam araştırma yaptım. istanbul eurofertil nasıl yakın zamanda gidip tedavi olan varmı yardımcı olurmusunuz yada başka nereyi tavsiye edersini acil cevap lütfennnnnnnnnnnn

geçmiş olsun cnm sorununuz ne erkek kaynaklımı yoksa yumurta sorunları mı bu önemli ben istsnbul tüp bebekte aret kamara gidiyorum 1.denemem sorun yumurtaa rezerv azlığı ilk denemede sonuç pozitif şuan 16 haftalık hamileyim rabbim sanada nasip etsin zorlu bi süreç tabi kanamam falan oldu ama meleğim beni bırakmadı .sana ne tahliller yapıldı rahim filmi çekildimi mesela

bütün tahlliler yapıldı.azosperm bizim sorunumuz ama hangi merkezde yaptırcağımızıda bilmiyoruz dokuz eylül iyi dediler ama bilmiyorum.maddi manevi çok yıprandık zaten çevre baskısı ayrı bi problem psikolojimde iyi değil.bana yardımcı olurmusun nerde yapmalıyım.

merhaba arkadaşlar bana cevap yazan arkadaşlara teşekkür ederim.bebeğini allah analı babalı büyütsün.diğer arkadaşa da teşekkür ederim.bizim sorunumuz yanlışlıkla azosperm dedim ama yanlış yazdım bizde sadece sperm sayısı düşük onun dışında sorun yok yani sayısı az.şimdi ben sürekli merkez araştırıyorum bana yardımcı olun tecrübelerinizi paylaşın lütfen 9 eylül iyi dediler ama kararsızım ne yapacağımı bilmiyorum.çünkü maddi manevi anlamda çok yıprandık yeni yeni toparlanıyoruz.3 ay önce daha kötüydüm çünkü 3 ay önce tüp bebek yaptırdım.gebelik testi negatif çıkınca yıkıldık resmen sonra eşimle konuştuk dedik ki hayırlısı buymuş demek ki ama hergün her dakika her saniye her yerde aklımda hiç çımıyo ki allah isteyen herkese nasip etsin..

merhaba arkadaşlar bana cevap yazan arkadaşlara teşekkür ederim.bebeğini allah analı babalı büyütsün.diğer arkadaşa da teşekkür ederim.bizim sorunumuz yanlışlıkla azosperm dedim ama yanlış yazdım bizde sadece sperm sayısı düşük onun dışında sorun yok yani sayısı az.şimdi ben sürekli merkez araştırıyorum bana yardımcı olun tecrübelerinizi paylaşın lütfen 9 eylül iyi dediler ama kararsızım ne yapacağımı bilmiyorum.çünkü maddi manevi anlamda çok yıprandık yeni yeni toparlanıyoruz.3 ay önce daha kötüydüm çünkü 3 ay önce tüp bebek yaptırdım.gebelik testi negatif çıkınca yıkıldık resmen sonra eşimle konuştuk dedik ki hayırlısı buymuş demek ki ama hergün her dakika her saniye her yerde aklımda hiç çımıyo ki allah isteyen herkese nasip etsin..

sana okadar uzun bi mesaj yazmıştım ki int.kaynkalı bi nedenden dolayı hepsi gitti .sperm sayısını kafna takma 1 tane sperm dahi olsa yeterli bizi bizden başkası anlayamaz cnm acını paylaşıyorum ben ist.da TEDAVİ GÖRDÜ M İZMİRİ PEK BİLMİYORUM AÇIKÇASI BİDE PSKOLOGA GİTMENİ VE TEDAVİN BOYUNCA ÇEVRENDE SENİ HUZURSUZ EDEBİLECEK İNSNALDAN UZAK DURMANI SENİ MUTLU EDENLERLE BEABER OLMANI TAVSİYE EDERİM BEN ÖYLE YPTIM

Sevgili gül güzel dileklerin için çok teşekkür ederim.Aynen bizi bizden başkası anlamaz senin tedavin sonuçlandımı inşallah bebeğin olmuştur.RABBİM bize ve herkese hayrılısını versin.3 kez aşılama negatif olunca yıkıldım sonra toparlandım hep bi umut ALLAHTAN umut kesilmez doğal yolla olur dedim olmadı olmadı olmadı sonra tüp bebek denedik kesin olur dedim ALLAHIN izniyle olmadı inan hep hayırlısını sağlıklısını istiyoruz tüp bebek olmayınca önce çooooooooooooooooook üzüldük anlatamam sonra dedik ki RABBİM herşeyin hayırlısını bilir vardır bi hayır dedik daha 3 ay oldu şimdi tekrar deniycez ama ya olmazsa diye düşünüyorum.Ama herşeyin hayırlısı.Gelelim çevre baskısına konuşmaya hakkınız yok bişeyden şikayet edemezsiniz derdiniz sıkıntınız olamaz temizlik gerekmez evinize vs. vs....... uzar gider nedeni de şu ÇÜNKÜ ÇOCUĞUNUZ YOKKKKKKKKKKKKK bu sebeten yaşadıklarım sanki onlara veren ALLAH değilmiş gibi tam toparlanmaya başlarken hadi bakalım sil baştan hatırlatırlar çocuk olayını sanki benim aklımdan bi saniye çıkıyomu ki hep aklımda hep kendi kendime bana bişey söylendiğinde ALLAHIM senin gücüne gitsin diyorum.Şimdi anlatmaya kalksam günler yetmez sorun sadece sperm sayısı az bukadar yani.Aslında şu merkez mi bu merkez mi diyoruz da hepsi bahane RABBİM yeter ki ol desin olur.RABBİM yardımcımız olsun.

Back
X