Acil!!!! Yardım:(((

elifinie

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2013
420
9
46
İstanbul
Dün gece saat 3 bucuk gibi uyandım wc ye gittim.. Bir anda ateş bastı ama nasıl ateş yandım sıcak sıcak terler aktı.. Başım döndü .. Vucudumu tutamadm klozetin üstünde kalktım su serptim yüzüme kollarımı ıslattım.. Banamısın demeni sarhoş gibi başımı tutamadım yatak odasına gittim eşime seslenirken hoopp kendimi yerde buldum:( çok kötüydü paldır küldür düştüm eşim uykudan fırladı ağladım çünlü çok kötü düştüm bacaklarımın altına yastık koydu eşim bira rahat ettim... Ama anlamadığım bu neydi? Böyle bişey yaşayan oldu mu? Düşmem embriyolara zarar verir mi? Bana yardımcı olun:((

sıcak basması , uyuyamama fln bunları yasadım ama bayılma olmamıştı doktora gittin mi. bir şey olmamıştır böyle düşünmeye çalış kıyamam Allah korusun, yardımcın olsun umarım herşey yolundadır

sıcak basması , uyuyamama fln bunları yasadım ama bayılma olmamıştı doktora gittin mi. bir şey olmamıştır böyle düşünmeye çalış kıyamam Allah korusun, yardımcın olsun umarım herşey yolundadır

İnşallah canım yaa:((bayılmadım aslında baygınlık geçirdim kendimdeydim ama vucudumu tutamadım .. Sen hamilemsn tatlm?

transferin 7.günü bu gün ilk denemem biraz umutsuz gibiyim 2 gündür ağlayıp sızlayıp duruyorum olup olmadık yere psikolojim bozuldu sanırım 2. gün transferi yapıldı tek embriyo bilmiyorum hayırlısı :( çok istiyorum ama yapabileceğim bişi yok sabırla günümü bekliyorum

diğer taraftada yazdığın gibi muhtemelen tansiyon ya 5 ve 6 günde bende elimi kolumu kaldıramadım sen ayaga kalkınca düşmüşsündür. iyi düşün iyi olsun hiçbişeycik olmaz

transferin 7.günü bu gün ilk denemem biraz umutsuz gibiyim 2 gündür ağlayıp sızlayıp duruyorum olup olmadık yere psikolojim bozuldu sanırım 2. gün transferi yapıldı tek embriyo bilmiyorum hayırlısı :( çok istiyorum ama yapabileceğim bişi yok sabırla günümü bekliyorum

Benim 5. Gün embriyosu 4. Günüm.. Benimde ilk denemem.. Bak canım bu işler kısmet ben yıllardır takipteyim 3 tane blast embriyo tutmayıp 1 embriyoyla ve 2. Gün embriyosuyla hamile kalan var oyüzden tek çare rabbime dua et inşallah olur bize burdan güzel haberler verirsin.. Bide kesin sonuç için 12 . Günü beklemekte malesefe fayda var:(rabbim yüzünü güldürsün inşllahhh

öle canım sadece dua etmek birazda kendimize dikkat etmek elmizden gelen bu inşallah hepimiz güzel haberler verir sonrada bebeklerimizi kucağımıza alırız. ben olumsuz düşünmemeye gayret ettim hatta bebek arabası bebek odaları fln bakıyorum hamile düşüneyim hamile kalayım :) hatta kuzenimin düğünü var ağustosta 5 5.5 aylık hamile abiyelerine bakıyodum :) ama 2 gündür çok ağlıyorum :) öle böle değil saçma sapan ben koltukta yatıyorum eşimteklide oturuyo elimi uzattım gelip tutmadı die ağlıyorum mesela hahahaha:) şununda etkisi olabilir çalışan birisiyim izin aldım 1 hafta evde yatınca sanırım böle oldu Allah sonumuzu hayretsin hepimiz için

öle canım sadece dua etmek birazda kendimize dikkat etmek elmizden gelen bu inşallah hepimiz güzel haberler verir sonrada bebeklerimizi kucağımıza alırız. ben olumsuz düşünmemeye gayret ettim hatta bebek arabası bebek odaları fln bakıyorum hamile düşüneyim hamile kalayım :) hatta kuzenimin düğünü var ağustosta 5 5.5 aylık hamile abiyelerine bakıyodum :) ama 2 gündür çok ağlıyorum :) öle böle değil saçma sapan ben koltukta yatıyorum eşimteklide oturuyo elimi uzattım gelip tutmadı die ağlıyorum mesela hahahaha:) şununda etkisi olabilir çalışan birisiyim izin aldım 1 hafta evde yatınca sanırım böle oldu Allah sonumuzu hayretsin hepimiz için

Hadiii bakaalımmm hayırlı ve güzel haberleriniii bekliyoruuuuummm:)))güzel düşünelim güzel olsun herşey

canımm şimdi gördüm gönlünü ferah tut inşallah bişi olmamışıtr.. belkide vücudunun hamileliğe verdiği ilk tepkiyi yaşadın :21: inşallah test sonucun ile birlikte nedeninin hamilelik olduğunu anlarsın canım benim.. dualarım seninlee..

canımm şimdi gördüm gönlünü ferah tut inşallah bişi olmamışıtr.. belkide vücudunun hamileliğe verdiği ilk tepkiyi yaşadın :21: inşallah test sonucun ile birlikte nedeninin hamilelik olduğunu anlarsın canım benim.. dualarım seninlee..

cnm çookk geçmiş olsun şimdi gördm yazını. Rabbim korumuştr miniklerini inşaAllah tansiyonun mu düştü acaba. dikkat et kendinee:16:

İnşalllaahhhh kızlarr inşallaahh:)) gün içinde bikaçkez başım döndü şimdi hiç bişey yok onun dışındada hiç bir belirti yok bilmiyorum beklemek çok zorr:(bugun çalıştım geldim 4 saat iyi geldi valla:) sizler napıyorsununzz ??

İnşalllaahhhh kızlarr inşallaahh:)) gün içinde bikaçkez başım döndü şimdi hiç bişey yok onun dışındada hiç bir belirti yok bilmiyorum beklemek çok zorr:(bugun çalıştım geldim 4 saat iyi geldi valla:) sizler napıyorsununzz ??

banada öle bişi olsa iyi olur yaa bnde ok sıkılıyorum evde zamn geçmiyo sanki. dün arkadaşıma gttm geldm evdeym bgn yine. bnmde arada baş dönmem var he bu gün 2 kere oldu. inşaAllah hamileliktendrr:49:

Back
X