acil yardım!

clover4

Üye
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2014
8
0
6
35
İstanbul
saçlarım tam anlamıyla dehşet! :14: ince telli zayıf uçları kırık uzaması çok yavaş. bir sürü şampuan yağ denedim eossenin saç uzatan bakımını kullandım aslında eosse biraz işe yarar gibi oldu ama sonra tekrar durdu şimdi elseve almayı düşünüyorum sizce komple onarıcı 5 mi yoksa arı sütünümü almalıyım hem şampuan hem saç serumu alcam inşallah işe yarar fikirlerinizi bekliyorum

Benimde boyadan dolayı saçlarım çok yıpranmıştı
Doğal dalgalarını parlaklığını herşeyini kaybetmişti
ben bu ürünü kullanıyorum schwarzkopf un ürünleri boyalı saçlar için kokusu zaten mükemmel

[
101296gliss.jpg
ben çok memnunum şampuanı mis gibi yapıyor saçlarım maskesini banyoda iken sürüyorum uçlarına 1 dakika bekleyip duruluyorm
Çıktıktan sonra saçlarımın nemini alıp sıvılaştırılmış saç kremini 2 fıs fıs layıp tarıyorum saçlarım su an harika ışıl ışıl ve mis gibi ben tavsiye ederim./COLOR]

Eczaneden Bepanthene ve Dodex ampul al, birer tüp karıştırıp saç diplerine masaj yap, bir iki saat beklet ve yıka çok iyi geliyor

Sekerim, saca distan surulen seyler pek ise yaramiyor bence. Beslenmen nasil? Bolca meyve ye, B vitamini ve protein almaya dikkat et.

teşekkür ederim :) elsevein o 2 şampuanı arasında seçim yapmak istesem hangısını kullanmalıyım deneyen varmı?

Eczaneden Bepanthene ve Dodex ampul al, birer tüp karıştırıp saç diplerine masaj yap, bir iki saat beklet ve yıka çok iyi geliyor

arkadaşa katılıyorum
kuzenimde kullandı bu karışımı iyi geldiğini söylüyor..

bence böyle şeyleri eczaneden almalısınız...

işte ben pek denemeye cesaret edemiyorum saçlarım zaten çok az bide dökülmeye başlarsa nasıl başa çıkarım bilemiyorum

işte ben pek denemeye cesaret edemiyorum saçlarım zaten çok az bide dökülmeye başlarsa nasıl başa çıkarım bilemiyorum

eczanelerde ücretsiz cilt analizi ve saç analizi yapıyorlar onu yaptırıp ona göre bişeyler alabilirsin... yardımcı olurlar sana..

(aklıma geldi doktora gittin mi demir eksikliği falan saçı döker çünkü...)

Ben size bir marka soyleyeyim bide onu deneyin bende kullandim annemde kullandi ve saçlarım hem cok saglikli oldu hemde hemen ve cok uzadi gerçekten cok ise yaradi ama marka veriliyormu burda bilmiyorum ona gore yazayım size, bu belirttigim markanin herhangi bişeyi olmuyorum zaten aktarlarda satilan dogal bir yağ
ben sizdede ise yarayacagini dusunuyorum tabi insandan insana değişir ama zaten dogal olduğu icin denemektende zarar gelmez öyle pahali biseyde degil, ama bizde gercekten ciddi anlamda cok ise yaradi

Ben size bir marka soyleyeyim bide onu deneyin bende kullandim annemde kullandi ve saçlarım hem cok saglikli oldu hemde hemen ve cok uzadi gerçekten cok ise yaradi ama marka veriliyormu burda bilmiyorum ona gore yazayım size, bu belirttigim markanin herhangi bişeyi olmuyorum zaten aktarlarda satilan dogal bir yağ
ben sizdede ise yarayacagini dusunuyorum tabi insandan insana değişir ama zaten dogal olduğu icin denemektende zarar gelmez öyle pahali biseyde degil, ama bizde gercekten ciddi anlamda cok ise yaradi

şuanda merakla bekliyorum ben de...buraya yazamazsan bana özelden yaz lütfen:)

elseve deneyın bı bakalm ıse yarayabilir. ben kullanıyorum cok memnunum dokulmem de az azaldı eskıden avuc avuc dokulurdu

Elseve nin kendi saçına göre olan setini al bence Benim saçımda aynı durumdaydı Şimdi belime kadar uzadı ve gören herkes beğeniyor

Elseve nin kendi saçına göre olan setini al bence Benim saçımda aynı durumdaydı Şimdi belime kadar uzadı ve gören herkes beğeniyor

Bu kadar işe yararmıki ya peki saç maskesi kremi falan hepsini kullanırsam saçım dökülmezmi çünkü kuaförler falan saç kremi döker diyo

Saç kremini sadece uçlarına sürersen dökmez.
Yalnız 2 si birarada şampuanlar saçı ağırlaştırdığı için önerilmiyor.
Bir de saç telini kalınlaştıran,dolgunluk veren gibi şampuanlar zararlı maddeler içeriyor ve saçı ağırlaştırıyormuş.

Bence şampuandan medet ummak yerine bakım yağları ve düzenli beslenme daha çok işe yarar.
Badem yağı-bepanten-evigen kürü saç için candır:)
Günaşırı 1 katı yumurta,her gün 1 avuç ceviz ve 1 bardak süt,ayrıca beslenmene havuç,et,tavuk eklemen faydalı olur.

Back
X