• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

acil yardım

nefesimmmm

Üye
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2013
19
0
6
35
Tekirdağ
kızlar çok kotuyu 15aylık oğlum var 8ay önce spiral taktirdim 1haftanın adetim bitti ve yine başladı dün başladı neden boye oldu cok korkuyorum düşük falan olabilir mi

Bu nasil bir soru.bir hafta once regl im bitti diyorsun.spiralim var diyorsun,hadi az da olsa hAmilelik durumu olsa dahi bir hafta once biten regliden sonra dusuk olmaz.durduk yere
kanama da olmaz .doktora gitmeyi dusunmuyor musun?

hem adetli,hem spiralli,hem hamıle,hem düşük,hem 15 aylık çocuk..çorba olmuş..

soruyu bastan alsak

Canım hormonlu spiral taktırdıysan normalde kanama yapar. Regl dışında. Buda bunyenın hormonlu spıralı kabul etmediğini gösterir. Normal spiral taktırman en iyisi olacak sana. Takan doktora bunu belırt canım.

Doktora giderek gerekli kontrolleri yaptırın,miyom yada kist olabilir.

Bu nasil bir soru.bir hafta once regl im bitti diyorsun.spiralim var diyorsun,hadi az da olsa hAmilelik durumu olsa dahi bir hafta once biten regliden sonra dusuk olmaz.durduk yere
kanama da olmaz .doktora gitmeyi dusunmuyor musun?

soruyu aceleyle yazdım kusura bakmayin adetim bitti ve 1haftanın sonra yani dün yine başladı hamilelik durumunu spiralin kayma ihtimali için sordum doktora gidecegim tabiki

Back
X