Surekli bir mide rahatsizligi var ve benzer sikintilari surekli yasiyor zaten. Evde nasil tedavi edebilirim demiyorum, doktora gidene kadar evde ne yedireyim ne icireyim diye soruyorum.İyide saydığın belirtiye göre gısa zehirlenmesi de olabilir. Kusuyorsa tabi, yanlış birşey yapmayacağınızı nerden biliyorsunuz. Mutlaka doktora götürün, Sağlık bu, kulaktan dolma bilgilerle olmaz böyle şeyler.
Ilac kullanmayacagim miseyi yormayacak yiyecek soruyorum, niye anlasilmadi cozemedim :/ doktora zaten gidecek rutin kontrolu icin, bu tip agrilari sikca olur ama ilk defa ben ilgilenmek zorundayim haliyle bilemedim ne yapacagimiBurdan duyupta kullanacaginiz bisey daha kötü yapabilir, bu riske girmeyin, gidin acile ona göre ilacini alin...
Neden gitmek istemiyor? Nane limon ağrıya iyi gelmez ki bulantıyı kırar derler de bende hiç işe yaramadı.Kizlar cok ciddi mide agrisi ve yaninda ishal yasayan birinin midesini rahatlatacak ne yapabiliriz ? Nane limon hic ise yaramadi, ne yedireyim ne yapayim ? Doktor randevusu bulamadik acile de gitmek istemiyir kendiai. Evde yapilabilecek ne var ?
Tansiyon u baz alalım tuzlu ayranı, tansiyon yükselmesinde ve düşük tansiyonda veremezsiniz birinde hastayı felç edersiniz, buda öyle birşey, kimse bilmeden şunu ver bunu ver deme riskine girmezSurekli bir mide rahatsizligi var ve benzer sikintilari surekli yasiyor zaten. Evde nasil tedavi edebilirim demiyorum, doktora gidene kadar evde ne yedireyim ne icireyim diye soruyorum.
kendisi biliyordur aslında neyin iyi gelip gelmeyeceğini.Ilac kullanmayacagim miseyi yormayacak yiyecek soruyorum, niye anlasilmadi cozemedim :/ doktora zaten gidecek rutin kontrolu icin, bu tip agrilari sikca olur ama ilk defa ben ilgilenmek zorundayim haliyle bilemedim ne yapacagimi
Cunku dun doktorundaydi zaten agri sebebiyle, zehirlenme vs durumu yok, ptesi testleri yapilacak ilaca baslanacak. Ben panik oldum ama onun her zamanki haliymis. O yuzden yanlis bir sey yedirmek istemiyorumNeden gitmek istemiyor? Nane limon ağrıya iyi gelmez ki bulantıyı kırar derler de bende hiç işe yaramadı.
Evde toz zencefil varsa birebir olduğunu söyleyebilirim. Acile gitseniz daha iyi olur aslında.
patatesKizlar cok ciddi mide agrisi ve yaninda ishal yasayan birinin midesini rahatlatacak ne yapabiliriz ? Nane limon hic ise yaramadi, ne yedireyim ne yapayim ? Doktor randevusu bulamadik acile de gitmek istemiyir kendiai. Evde yapilabilecek ne var ?
Not : Yiyecek icecek konusunda tavsiye bekliyorum, doktora zaten gidilecek ve gida zehirlenmesi gecirmiyor midesi rahatsiz, yiyecek konusunda tavsiyede bulunursaniz sevinirim, mideyi yormayacak rahatlatacak bir seyler.
Ben yıllar mide ağrısı çeken birisi olarak ve hiçbir ilacın, hap , ne de acilde yediğim iğneler, serumlar vs mide ağrımı geçirmiyordu... Orjinal kantoran yağı bulabilirseniz bir tatlı kaşığı içsin, bende mucizevi etki yarattı, kantoron yağını keşfeden kişi için dua ediyorum çnkü çok çektim ağrıyı yıllarca, kaç kez endoskopilere girdim tedaviler oldum bana mısın demedi .Surekli bir mide rahatsizligi var ve benzer sikintilari surekli yasiyor zaten. Evde nasil tedavi edebilirim demiyorum, doktora gidene kadar evde ne yedireyim ne icireyim diye soruyorum.
Inatci bir de hicbir sey yemek istemiyor....kendisi biliyordur aslında neyin iyi gelip gelmeyeceğini.
şimdi sen bilmeden yedirdiğin bişeylerle daha da kötü olmasına sebep olabilirsin.
sana söylesin ne yemek istiyorsa sen de onu hazırla.
bulantı ya da kusma yazmamışsın bence o kesinlikle mide iltihplanması bende yaşadım kaç kere hiçbirşey fayda etmiyor eninde sonunda serum gerekiyorKizlar cok ciddi mide agrisi ve yaninda ishal yasayan birinin midesini rahatlatacak ne yapabiliriz ? Nane limon hic ise yaramadi, ne yedireyim ne yapayim ? Doktor randevusu bulamadik acile de gitmek istemiyir kendiai. Evde yapilabilecek ne var ?
Not : Yiyecek icecek konusunda tavsiye bekliyorum, doktora zaten gidilecek ve gida zehirlenmesi gecirmiyor midesi rahatsiz, yiyecek konusunda tavsiyede bulunursaniz sevinirim, mideyi yormayacak rahatlatacak bir seyler.
patatesKizlar cok ciddi mide agrisi ve yaninda ishal yasayan birinin midesini rahatlatacak ne yapabiliriz ? Nane limon hic ise yaramadi, ne yedireyim ne yapayim ? Doktor randevusu bulamadik acile de gitmek istemiyir kendiai. Evde yapilabilecek ne var ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?