- 19 Mayıs 2011
- 10.944
- 9.686
- 248
Mide olayı hassas ,herkese farklı yiyecekler dokunabilir.Kizlar cok ciddi mide agrisi ve yaninda ishal yasayan birinin midesini rahatlatacak ne yapabiliriz ? Nane limon hic ise yaramadi, ne yedireyim ne yapayim ? Doktor randevusu bulamadik acile de gitmek istemiyir kendiai. Evde yapilabilecek ne var ?
Not : Yiyecek icecek konusunda tavsiye bekliyorum, doktora zaten gidilecek ve gida zehirlenmesi gecirmiyor midesi rahatsiz, yiyecek konusunda tavsiyede bulunursaniz sevinirim, mideyi yormayacak rahatlatacak bir seyler.
Zararli olabilecek bir seyse once doktorumuza danisalim o zaman, cok sagolun yine de :) size de cok gecmis olsunBen yıllar mide ağrısı çeken birisi olarak ve hiçbir ilacın, hap , ne de acilde yediğim iğneler, serumlar vs mide ağrımı geçirmiyordu... Orjinal kantoran yağı bulabilirseniz bir tatlı kaşığı içsin, bende mucizevi etki yarattı, kantoron yağını keşfeden kişi için dua ediyorum çnkü çok çektim ağrıyı yıllarca, kaç kez endoskopilere girdim tedaviler oldum bana mısın demedi .
Fazla içmesin zararlı olabilir antiseptik özelliği var dikkat edin. Geçmiş olsun.
daha önce bir rahastsızlığı var mıydı? testler falan derken? ciddi bir şey yok umarım.Cunku dun doktorundaydi zaten agri sebebiyle, zehirlenme vs durumu yok, ptesi testleri yapilacak ilaca baslanacak. Ben panik oldum ama onun her zamanki haliymis. O yuzden yanlis bir sey yedirmek istemiyorum
o zaman ısrar etme.Inatci bir de hicbir sey yemek istemiyor....
Ben bir deneyeyim patatesi yine de. Cok tesekkurlero zaman ısrar etme.
zorla yedirirsin iyice kötü olur filan.
haşlanmış patates olabilir ama istemeye istemeye yiyemez ki.
Yok zararlı değil fazlası zarar , ağrıyor diye günde bir kaç defa içerse yan etki yapar. Tamamen bitkisel birşey, kantoron çiçeğini zeytinyağında bekletip süzüp karanlık yerde saklıyorlar, gerçekten çok şifalı. Bana da nişanlım söyledi, bizimde tesadüf olarak evde varmış teyzem yapmış haberim yoktu, acilden gelmiştim evde kıvranıyordum ki bugünde nasıl uyucam diye ve 1tatlı kaşığı içtim yarım saatte ağrım kalmadı dünyalar benim oldu. Ben 4 yıl mide ağrısı çektim ah ah nasıl olduğunu bilirim.Zararli olabilecek bir seyse once doktorumuza danisalim o zaman, cok sagolun yine de :) size de cok gecmis olsun
Bende bir kere mide ağrısından duramıyordum.endoskopi yapılana kadar ilaç verilemedi.Cunku dun doktorundaydi zaten agri sebebiyle, zehirlenme vs durumu yok, ptesi testleri yapilacak ilaca baslanacak. Ben panik oldum ama onun her zamanki haliymis. O yuzden yanlis bir sey yedirmek istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?