• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

acil yardım

Kızıp bağırmakla olmuyor malesef. Tedavi olması gerekli. Ramazanda falan içer mi merak ettim. Benim kuzenimde böyle her gün zil zurna olurdu ama ramazanda ağzına koymazdı. Eğer öyleyse alkolik değildir. 1 ay içmeden durabilir sonuçta.

RAMAZANDA ORUCUNU BİLE TUTTU İÇMESE 1 2 AY İÇMİYO Bİ İÇERSEDE PARASI BİTENE KADAR

kesinlikle tedavi olmalı... evlenmeden öncede bu şekilde içiyordur... önceden de içermiş ama az. ne oldu da çok içiyor.. (gerçi ben sigarayı sevmediğim gibi alkolude sevmem, içilmemesi taraftarıyım)

RAMAZANDA ORUCUNU BİLE TUTTU İÇMESE 1 2 AY İÇMİYO Bİ İÇERSEDE PARASI BİTENE KADAR

İçmeden durabiliyorsa alkolik değil o zaman bence. Acaba eşin olmadan bi uzmanla mı görüşsen. Ne yapmalı bilemedim. Allah yardımcın olsun

"Alkol kötülüklerin Anasıdır" diye boşuna dememişler.. Acil tedavi cnim bunun sonu kötü

işte evlilik öncesi önemli görmediğimiz aman ne olacak dediğimiz şeyler şuan başınıza dert olmuş gibi görünüyor.
Ben zaten içen adamdan asla haz etmem..

Kimse bir gecede 1 aylık geçinme parası kadar olan içkiyi içemez
Esinizin bu kdar içkiyi arabada içtğine emin misiniz?

istediğinde 1 2 ay bırakıyorsa bırakabilir ama bir uzman şart.belki günden güne bağlılığı dahata artmış olabilir.allah yardımcınız olsun.çocuk yapmayın dicemde karışmak gibi olmasın daha zorluk çekersiniz.alkol almadığnda konuşun gerekirse bırakıp gideceğinizi söyleyin belki faydası olur

canım o istemediği sürece doktora falanda götüremezsin,alkoliklik ne kdr sık içtiğin değil,içtiğin zmn kişiliğin değişiyorsa saldırganlaşıyorsan alkoliksindir.evliliğiniz daha çok yeni normal zmn da bir konuşmayı denesen,ben hayatımı ağzı içki kokan birisiyle geçirmek istemiyorum gibilerinden konuşsan ne tepki verir.

teşekkür ederim hepinize :( umarım eve gittiğimde görüşücem oturup konuşucam kendisiyle bugun baya bir tedavi yolu araştırdım mora tedavi baya memnun kalanlar var cok iyi araştırdım ankarada buldum sıra eşimi ikna etmeye kaldı

merhaba bayanalar ben 25 yaşındayım 6 aylık evliyim. eşimle 5 yıllık sevgili geçmişimizden sonra 6 ay önce evlendik severek. ilk 2 ay cok güzeldi ama eşimcok alkol alıyor ve alkol aldıktan sonra hiç laf geçiremiyorum eğer iyi davranırsam içtiğine bişey söylemezsem karşımda sırık sıklam aşık bir adam ama yok ters tepki verirsem yinemi içtin şöle böle diye kavga edersem eger tamamen farklı ve bağırıp çağıran bir insana dönüşüyor. en son dün akşam yine içmiş ve yine tartıştık sonra ağlamaya başladı ben içmek istemiyorum ben böle değilim gibilerinden. imedi zamanlarda cok iyiyiz cok mutluyuz bizi maddi yöndende etkilediği için tartışmalar coğaldı artık oda tartışmalardan bıkmış ama kendimi tutamıyorum içti zaman sinirleniyorum 1 gecede 1 aylık gecinme paramızı yedi zamanlar oldu kafayı yemek üzereyim ne yapmam lazım lütfwen fikir verin bana :KK43:
Bence önlemini şimdiden al eşimin arkadaşı da çok içer her 8 yıllık evli adam hala vazgeçmiyor her gece içmeye gidiyor kimseye zararı olmaz ama aylık gelirinin cogunu içkiye veriyor

Eşinizin o kendinden geçmiş halini ona sakince anlatırsanız veya bir şekilde kaydedip izletirseniz belki daha rahat ikna olabilir. Araya başkalarını sokma yolu gibi seçeneklerden daha iyi gözüktü bu yol.

ben sevgilimden hergün alkol kullandıgı için ayrılmıştım çok sevdiğime ragmen, siz bide evlenmişsiniz yürekmi yiyosunuz anlamadımki:KK57:

Back
X