acil yardim.

serrez

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Mart 2014
197
15
Bugun aksam 10da iliskiye girmem gerekiyordu.dun aksam 10da catlatma ignesiboldum.ama giremedik.esim stres yapti olm a di.simdi napicam ben.sabaha karsi olsa olurmu?yardım edin ne olur.

Bugun aksam 10da iliskiye girmem gerekiyordu.dun aksam 10da catlatma ignesiboldum.ama giremedik.esim stres yapti olm a di.simdi napicam ben.sabaha karsi olsa olurmu?yardım edin ne olur.
çatlama iğnesinden 36 -48 saat içinde çatlama oluyor. sizin daha saatleriniz var. keyfinizi kaçırmayın , sıkıntı hiç yapmayın :KK66:

Sagolun ama cok Üzgünüm. Aglamakbistemiyorum ama elimde değil. Esim uyudu zaten.sabaha dogru olurmu?doktor bugece 10 ve yarin gece 10 da demisti.

çatlatma iğnesinden 36 saat sonra ilişki uygundur. iğneden 1 gün önce de ilişki olduysa daha iyi olur. eşin stres oluyorsa ona zamanını yanlış söyle. mesela de ki sabahtı zaten kaçırdık ama olsun ben seni özledim çocuk için olmasa da bizim için yapalım falan de ne bileyim. ben öyle diyorum şahsen, benim kocam da zamanını bilince canı istemiyor. bende zamanı yarınmış ya da dünmüş de kaçırmışız gibi yapıyorum.

X