2 haftalık hamileyim. Yani betam düşük çıkmıştı doktor henüz yeni dedi. Bugun sabahtan beri idrar sancısı çekiyorum. Son 2-3 saattirde idrarla beraber kan geliyo. Sadece wc gelio yani rahimden depil. Yrn dr gidicem ama kesin antibiyotik verir kullanmak istemiyorum son wc ye girince çok çok özür diliyorum klozete bi parça kanlı,bi parça gibi bişey düştü.peçeteye temizlendiğimde kan falan yok çok korkuyorum. Acaba o sancıyla bebeği düşürmüş olabilirmiyim. Çok küçük bişeydi yumuşak et parçası gibi çekirdek kadar. Napmalıyım. Annem drlük bişi yok bol su iç geçer dedi. Şimdi dr gidince ilaç vericek eşimde içmem için ısrar eder die korkuyorum. Napöalıyım
2 haftalik hamile nasil oluyor anlamadim ama gebelik varsa mutlaka doktora gitmen lazim antibiyotik degil sana tutunmasi kanamayi durdurmasi icin progestan verir..2 haftalık hamileyim. Yani betam düşük çıkmıştı doktor henüz yeni dedi. Bugun sabahtan beri idrar sancısı çekiyorum. Son 2-3 saattirde idrarla beraber kan geliyo. Sadece wc gelio yani rahimden depil. Yrn dr gidicem ama kesin antibiyotik verir kullanmak istemiyorum son wc ye girince çok çok özür diliyorum klozete bi parça kanlı,bi parça gibi bişey düştü.peçeteye temizlendiğimde kan falan yok çok korkuyorum. Acaba o sancıyla bebeği düşürmüş olabilirmiyim. Çok küçük bişeydi yumuşak et parçası gibi çekirdek kadar. Napmalıyım. Annem drlük bişi yok bol su iç geçer dedi. Şimdi dr gidince ilaç vericek eşimde içmem için ısrar eder die korkuyorum. Napöalıyım
Sizin komik cavabinıza ihtiyacım yok mantıklı bi yorum istedim tecrubeli kişilerdenAnneler genelde haklıdır diye bilirim ama ben...
Anne doktorluk bir şey yok diyor.
Siz doktor kesin antibiyotik verir, kullanmak istemiyorum diyorsunuz.
O zaman bence anneniz sizi bir okusun üflesin...
Şöyle dr. Geçen cmrt gittim betam 11.3 tü bu geç döllenme olmuş bebek daha 3-4 günlük çok yeni dedi kan testinde çıktı ben birgün adet gecikmesiyle öğrendimÇok geçmiş olsun, sorunuzun yanıtını bilmiyorum ama 2 haftalık hamileliği nasıl anladınız ya? Beni aydınlatır mısınız lütfen?
Benim babam da boyle neren agrirsa agrisin hic su icmiyonuz bol su icin der yada azcik yuruyus yapin.Niye doktordan korkuyorsunuz anlamadim. Antibiyotik verecegini nerden biliyorsunuz? Anneniz de su ic gecer demis. Enteresan.
Anlattiginiz seyler normal degil. Ben olsam aninda hemen doktoruma giderdim ya da arardim.
Şöyle dr. Geçen cmrt gittim betam 11.3 tü bu geç döllenme olmuş bebek daha 3-4 günlük çok yeni dedi kan testinde çıktı ben birgün adet gecikmesiyle öğrendim
Yani belli olacak bişi değilse yrnı bekleyim belli olcak bişeyse arıyım eşimi gelsin yoksa yarın adam akıllı kendi dr ma gideyimPeki bişi daha sorucam şu anda eşimin çok önemli bi toplantısı var. Daha dr. Keseyide görmedi haftaya gelmgörünür dedi. Allah korusun bi düşük falan olduysa kan tahlilinde çıkarmı yada nası belli olur???
Değerlerim geçen cmrt den beri kontorl ediliyo gayet normal yükseliyo iki günde ilk 11.3 ikinci 46 üçüncü 134 çıktıSen yine de bi doktora görün, enfeksiyonlar düşüğe sebep olabiliyor.Değerin çok düşük, kimyasal gebelik bile olabilir.(Umarım öyle değildir, geç döllenmedendir.)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?