Acil yardım...

ssaryms

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2014
382
143
53
33
2 haftalık hamileyim. Yani betam düşük çıkmıştı doktor henüz yeni dedi. Bugun sabahtan beri idrar sancısı çekiyorum. Son 2-3 saattirde idrarla beraber kan geliyo. Sadece wc gelio yani rahimden depil. Yrn dr gidicem ama kesin antibiyotik verir kullanmak istemiyorum son wc ye girince çok çok özür diliyorum klozete bi parça kanlı,bi parça gibi bişey düştü.peçeteye temizlendiğimde kan falan yok çok korkuyorum. Acaba o sancıyla bebeği düşürmüş olabilirmiyim. Çok küçük bişeydi yumuşak et parçası gibi çekirdek kadar. Napmalıyım. Annem drlük bişi yok bol su iç geçer dedi. Şimdi dr gidince ilaç vericek eşimde içmem için ısrar eder die korkuyorum. Napöalıyım

Çok geçmiş olsun, sorunuzun yanıtını bilmiyorum ama 2 haftalık hamileliği nasıl anladınız ya? Beni aydınlatır mısınız lütfen?

Anneler genelde haklıdır diye bilirim ama ben...

Anne doktorluk bir şey yok diyor.

Siz doktor kesin antibiyotik verir, kullanmak istemiyorum diyorsunuz.

O zaman bence anneniz sizi bir okusun üflesin...

Niye doktordan korkuyorsunuz anlamadim. Antibiyotik verecegini nerden biliyorsunuz? Anneniz de su ic gecer demis. Enteresan.

Anlattiginiz seyler normal degil. Ben olsam aninda hemen doktoruma giderdim ya da arardim.

Doktora gittiginde urolojiye zaten hamile olduğunu soylersen ona gore ilac yazar ona gore tedavi uygular ama sen idrardan kan geldiğine emin misin.. anlattiklarin duşuk gibi geldi bana eger idrardan kan geliyorsa ve idrar yaparken yanma varsa enfeksiyon kapmissin ama o diger dedigin et parcasi düşük gibi geliyor bana sen bi acile git yaşadıklarını anlat ultrasonla bi baktir dusukmu olmuss.

2 haftalik hamile nasil oluyor anlamadim ama gebelik varsa mutlaka doktora gitmen lazim antibiyotik degil sana tutunmasi kanamayi durdurmasi icin progestan verir..
Antibiyotikle ne isiniz var bu asamada..

Anneler genelde haklıdır diye bilirim ama ben...

Anne doktorluk bir şey yok diyor.

Siz doktor kesin antibiyotik verir, kullanmak istemiyorum diyorsunuz.

O zaman bence anneniz sizi bir okusun üflesin...
Sizin komik cavabinıza ihtiyacım yok mantıklı bi yorum istedim tecrubeli kişilerden

Hamileliği son adet tarihine göre hesaplıyor olman lazım. Yani 2 haftalık hamile değilsin muhtemelen. Doktoruna git ve ilaçları uygula, anneni boşver. Doktor değil sonuçta.

Acile giderdim hemen.
dusuk olabilir.idrar yollatindan kanli et parcasi gibi pihti gelirmi bilmiyorum ama kadin dogum aciline giderdim hemen.

Çok geçmiş olsun, sorunuzun yanıtını bilmiyorum ama 2 haftalık hamileliği nasıl anladınız ya? Beni aydınlatır mısınız lütfen?
Şöyle dr. Geçen cmrt gittim betam 11.3 tü bu geç döllenme olmuş bebek daha 3-4 günlük çok yeni dedi kan testinde çıktı ben birgün adet gecikmesiyle öğrendim

Niye doktordan korkuyorsunuz anlamadim. Antibiyotik verecegini nerden biliyorsunuz? Anneniz de su ic gecer demis. Enteresan.

Anlattiginiz seyler normal degil. Ben olsam aninda hemen doktoruma giderdim ya da arardim.
Benim babam da boyle neren agrirsa agrisin hic su icmiyonuz bol su icin der yada azcik yuruyus yapin.

Bende hamileyim ve bu konuları çok araştırıyorum doktoruma soruyorum. Bence siz hemen bir hastaneye gidin çünkü bu anlattığınız düşük gibi bişey. Umarım öyle değildir hiç beklemeyin gidin doktora.

Antibiyotiğide internette araştırdım bu durumda hamilelilere düşük antibiyotik veriolar,içmek istemediğim için annem de bu durumu daha yeni olduğu içşn gebelik kızım bu vucudun alışması için bi tepkidir, korkma birazda üşüttün yoruldun son günlerde o yüzden böyle ağrılı kanlı oluyordur bol su içersen mesanenin içi temizlenir o sancıyla belki bi damarın çatlamıştır. Dedi ondan dolayı et olayını anneme demedim korkmasın die

Şöyle dr. Geçen cmrt gittim betam 11.3 tü bu geç döllenme olmuş bebek daha 3-4 günlük çok yeni dedi kan testinde çıktı ben birgün adet gecikmesiyle öğrendim

Sen yine de bi doktora görün, enfeksiyonlar düşüğe sebep olabiliyor.Değerin çok düşük, kimyasal gebelik bile olabilir.(Umarım öyle değildir, geç döllenmedendir.)

Okurlen kendimi doktor gibi hissettim ama sadece his işte doktor değilim ne yorum yapsam yanşış olur bence doktoruna danışmalısın sonuçta sağlık öyle önermelerle geçiştirilecek bişey değil,geçmiş olsun.

anneniz muhtemelen idrar yolu enfeksiyonu olarak dusundu olabilirde.. fakat hamilesiniz her durumda dr a gitmeniz gerekecek ya dusukse ? idrar yolu enfeksiyonu olsa bile tehlikeli karninizda can var boyle dusunun ve dr a gidin verdigi ilaclarida kullanin gebelere ozel ilaclar veriliyo sonucta ihmale gelmez bu isler

Bu kadar erken gebeliklerin kaybında genelde farketmezsiniz. Yani öyle pıhtı şeklinde kanama pek beklenmez. Ama yaşadığınız şey normal birşey değil. İdrarda böyle yoğun kanama olması için taş vs olması lazım o da çok ağrılı olur. Her ne olursa olsun yaşadığınız şey normal değil, üstelik gebesiniz. Hiç vakit kaybetmeden doktora danışmalısınız. Zaten gebeliğiniz göz önünde bulundurularak ilaç başlanır.

Peki bişi daha sorucam şu anda eşimin çok önemli bi toplantısı var. Daha dr. Keseyide görmedi haftaya gelmgörünür dedi. Allah korusun bi düşük falan olduysa kan tahlilinde çıkarmı yada nası belli olur???

Yani belli olacak bişi değilse yrnı bekleyim belli olcak bişeyse arıyım eşimi gelsin yoksa yarın adam akıllı kendi dr ma gideyim

Sen yine de bi doktora görün, enfeksiyonlar düşüğe sebep olabiliyor.Değerin çok düşük, kimyasal gebelik bile olabilir.(Umarım öyle değildir, geç döllenmedendir.)
Değerlerim geçen cmrt den beri kontorl ediliyo gayet normal yükseliyo iki günde ilk 11.3 ikinci 46 üçüncü 134 çıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…