Acil yardım!!!

handantek

Sudan sebeplerdir damladamla birikip bizi boğan
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2015
154
115
53
42
Arkadaşlar merhaba, bu siteye yeni üye oldum bana faydalı olacağını umuyorum.34 yaşındayım ve 5 aylık evliyim.?.benim sorunum annemle....annemle normal şartlarda çok güzel bir ilişkimiz var.arkadaş gibiyiz.fakat asla eleştiri kabul etmiyor.hep bizim(abim babam ve ben)hatalı yalnış olduğumuzu düşünüyor...herşeyi onun dediği şekilde yapmamızı istiyor biz aşkını yapıp kendimizce haklı olduğumuz tarafları asla kabul etmiyor.çok nadir de olsa bu durumu dile getirmeye calistigimda en uygun dille tabi asla kabul etmiyor benim doğru dusunmedigimi haksız olduğumu söylüyor ve onu eleştirdiğim için dalgınlık yapıyor günlerce konuşmuyor.yıllardır bu böyle ve artık ben dayanamiyorum ve nasıl bir yol izlemeliyim bilmiyorum.kendimi çok çaresiz hissediyorum.bana yardımcı olursanız çok sevirim.mesajlarinizi bekliyorum

Arkadaşlar merhaba, bu siteye yeni üye oldum bana faydalı olacağını umuyorum.34 yaşındayım ve 5 aylık evliyim.?.benim sorunum annemle....annemle normal şartlarda çok güzel bir ilişkimiz var.arkadaş gibiyiz.fakat asla eleştiri kabul etmiyor.hep bizim(abim babam ve ben)hatalı yalnış olduğumuzu düşünüyor...herşeyi onun dediği şekilde yapmamızı istiyor biz aşkını yapıp kendimizce haklı olduğumuz tarafları asla kabul etmiyor.çok nadir de olsa bu durumu dile getirmeye calistigimda en uygun dille tabi asla kabul etmiyor benim doğru dusunmedigimi haksız olduğumu söylüyor ve onu eleştirdiğim için dalgınlık yapıyor günlerce konuşmuyor.yıllardır bu böyle ve artık ben dayanamiyorum ve nasıl bir yol izlemeliyim bilmiyorum.kendimi çok çaresiz hissediyorum.bana yardımcı olursanız çok sevirim.mesajlarinizi bekliyorum

Herkesi olduğu gibi kabul etmek gerek
Eleştirmeyin
Bildiğinizi yapın ama

Bildiğimi yaptığım zaman daha kötü oluyor.?.küsuyor konuşmuyor...o darginlik yapınca dünya benim başıma yıkılıyor sanki

Anneni neden eleştiriyorsun? O değişmez artık. Bazı insanlar herşeyi kontrol etmek ister. Sen tamam de bildiğini yap, onu üzme.

Ona he he diyin yine bildiğinizi yapın annenizide herhangi bişey iiçin eleştirmeyin oluruna bırakın.

Onu da denedim arkadaşlar:)) okadar akıllı bi kadinki bunu da farkediyo...bana tamam diyip yine kendi bildiğini okuyosun diyo..daha çok çıldırıyor:(((

Bana deseler ki annen geri gelicek ama sana dünyayı zindan edecek, yemin ediyorum bir dakika bile düşünmem. Yapmayın gözünüzü seveyim.

Degismeyecegini zaten biliyorum...kendini de beni de kahrediyor böyle yaparak buna üzülüyorum

Back
X