• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

acil yardim

yoon1

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2016
12
0
1
yaklasik 4 ay once sigil olusmaya basladi ve git gide cogaliyolar doktora gittim sık dedi sıkıyorum tekrar tekrar cikiyo resmen alt ust bacagim sigil tarlasina dondu ve en kotusu bu sigiller ozel bolgemin yakinlarina dogru gitmeye basladi acaba biraz daha ilerisi e giderse genital sigil mi olur lutfen yardim edin gercekten psikolojim alt ust olmus durumda ve bu sigiller nasil gecer bi bilginiz var mi?

Sigil benim bildigim sikilmaz icinde sivi yoktur.yanilmiyorsam bir vitamin eksikliginden kaynaklaniyormus.
Brnim kuzeniminde boynunda onlarca sigil cikmisti tedavi oldu sizde baska bir dra gidin

sıkılmaması gerekmiyor mu onların be i ysnlış biliyorum

yaklasik 4 ay once sigil olusmaya basladi ve git gide cogaliyolar doktora gittim sık dedi sıkıyorum tekrar tekrar cikiyo resmen alt ust bacagim sigil tarlasina dondu ve en kotusu bu sigiller ozel bolgemin yakinlarina dogru gitmeye basladi acaba biraz daha ilerisi e giderse genital sigil mi olur lutfen yardim edin gercekten psikolojim alt ust olmus durumda ve bu sigiller nasil gecer bi bilginiz var mi?

Ya bunlar için dua var . En azından bizim buralarda hoca dua okuyor , bir şeyin üstüne sonra toprağa falan mı gömüyorsun geçiyor. Bende öyle geçmişti. İlaçla falan geçmemişti. Alternatif tıpada bakmak lazım . Otlar filan

Hiç bir doktorun siğili sık diyeceğini sanmıyorum. Kocakarı tedavisi o. İnanmadık..,

Bir doktora gidin kryoterapi ile dondururlar

Benim el bileğimde vardı. Bi taneydi doktora gittim. Dondurdu sprey gibi bişey sıkıp.
Siğilin olduğu deri şişerek sivilce gibi bişey oldu. Fındık kadar sonra patladı falan. O şekilde gitti ama tekrarladı aynı yerde.
9 tane oldu. Yine dondurdum. 18 tane çıktı.
En son dua var onu okudum geçti
Senin doktorunun sık demeside ilginç

Doktora gidin sıkıştırılmış hidrojen gazi ile donruruyorlar. Arkadaslarin bahsettigi olay da bu. Benim ayagimda vardi gittim 3 seans yapıyorlar belli araliklarla. 2 hafta yada 3 haftada birdi sanirim. Sigil sıkılmaz. Ben tirnak makasiyla kestim yine ise yaramamisti. Cocuk akli iste.

Doktora gidin sıkıştırılmış hidrojen gazi ile donruruyorlar. Arkadaslarin bahsettigi olay da bu. Benim ayagimda vardi gittim 3 seans yapıyorlar belli araliklarla. 2 hafta yada 3 haftada birdi sanirim. Sigil sıkılmaz. Ben tirnak makasiyla kestim yine ise yaramamisti. Cocuk akli iste.
Peki kestiginizde icinden beyaz bisey cikiyomuydu benimkinden cikiyo hatta doktor beyaz seyler cikana kadar sıkmami soyledi

Back
X