acil yardim

elibili

Üye
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2016
7
1
6
34
ne olur bi akil verin 10 ayda 12 kilo aldim ne olur yardim 166 boyundayim 77 kilo

Bende bundan 5 yıl önce doğumdan sonra birden 15 kiloya yakın aldım 73 oldum 5 yıldır hala 70 li kilodayim

Bende bundan 5 yıl önce doğumdan sonra birden 15 kiloya yakın aldım 73 oldum 5 yıldır hala 70 li kilodayim
Sen dyt yapyrmsn smdı cnm. Bnde hamılelkte 20 kılo almstm suan 4 kılo kaldı ama ben hamilelk oncesı kılomdn asagı olmak istyrm. Zaten 72 ıle hamıle klmstm

Hrhngı bır topıkte yazyrmsn. Pekı dytnde neler ypysn cnm 1 haftada 2 kılo mu werdn
Evet suan hem haftalik kilo verme yarışması topigindeyim hemde kizlar gelin beraber zayiflayalim topigindeyim genelde tok karina 75 çıktığım için 2 kılo vermiş olarak görmüyorum çünkü acken 73 cikiyom

yok benimki oyle dogum sonrasi kilo degil yani gecen yil dogum yaptim ama hamileligim boyunca zayiftim yani kilo kaybediyodum surekli istifrar ettim icin 72 normalde kilomdu hamile kaldim ve 62 kiloyakadar dustu ama simdi bebegim 10 aylik ve benim kilo 76.4 olmus ve kendimi cok kotu hisediyirum aynalara bakmak bile icimden gelmiyor surekli evde oldugum icin oyle spor yapma shansimda yok malesef ancak ev isleri ne yapicagimi bilemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…